Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos smile.gif

nugis atostogavau mirksiukas.gif

ir aš nekepu blynų, man skaniausia viena paprastai pakepinta ar kokiuose troškiniuose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 08 12, 22:42)
Kad kitaip neiseina, nuo gimimo taip maitinu. O kodel nedalinsi patarimu? Pasakyk, gal dar ko neisbandziau smile.gif

Sveikos.
O kam tą mišinį duodi jei pati turi pieno ?
Turi susireguliuoti užtektinai.... dažniau pamaitink ir norėk maitint ir smegenys sureguliuos... na Pikkolo geriau pasakys nes mano žinios 10 m senumo ☺☺☺☺ bet dukrą maitinau 1 mėn...sūnų 1.5 metų tai patirties turiu irg ☺

Lyžuka kur atostogavai. Ką matei kur buvai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 rugpjūčio 2018 - 08:36

Sunflowers pirmiausia turi apsispręsti ar nori pati maitinti ar ne, nes mišrus maitinimas bet kokiu atveju veda į maitinimą mišinuku. Turi būti tvirtai apsisprendusi. 

Kad nenori imti krūties, tai krūties streikas. Gali būti dėl buteliuko arba dėl soskytės jei duodi. Tad pirmiausia turi susitvarkyti su šiuo reikalu ir kaip galima mažiau duoti mišinuko. Įveikti krūties streiką nėra gal labai lengva, tad turėsi apsišarvuoti kantrybe. Patikėk žinau ką sakau, nes pirmą krūties streiką apturėjom pačią pirmą savaitę, ir vėliau jų buvo ne vienas. Pirmiausia bandyk pakeisti maitinimo pozą, kartais tiek tik ir užtenka. Tada white noise, jei atradai kas ramina. Gali bandyti maitinti spyruokliuodama ant kamuolio ar supdamasi (jei turi kur), jei nepadeda tai pamaitinti, tai bent ramina. Maitink prisnūdusią arba jau bundančią, bet dar neprabudusią. Jei nenori, sukasi, verkia, nesiūlyk mišinuko, nesiūlyk (.), nieko nesiūlyk kokias 10-15 min, bandyk nuraminti per tą laiką ir tada vėl maitinti. Mum buvo kartą, kad net 5 val taip išbuvo nevalgęs, nors valgydavo kas 1,5 val. Aišku tai buvo be proto ilgos ir sunkios valandos, bet alkis nugalėjo. Jei kaskart paskelbus streiką duosi mišinuką, tai mergina greit supras kas ir kaip ir streikuos vis dažniau. Čia kas liečia krūties streiką.

Dėl pieno trūkumo, vėl gi, jei duodi mišinuko, vaikas neužsako pienuko, tad jo nepasigamina pakankamai tam momentui ir tada gaunasi, kad reik merginai ilgai laukt kol jis vėl atbėgs (nes pienukas gaminasi visą laiką, jo gamyba nenutrūkstama). Bet tu gali paskatinti pienuko gamybą pati, tai galima daryti su pientraukiu arba nusipirkus medela primaitinimo sistemą. Jei neturi pientraukio, galiu paskolinti arba parduoti už simbolinį mokestį, kartu su sterilizatoriumi (nes vis tiek už simbolinį mokestį parduosiu), tik parašyk kur privežti.

Ir žinoma rašyk, visada rašyk jei reik pagalbos, jei ne čia tai FB grupėje ar asmeniškai. Ieškosim išeičių. 

O ir stresas savo daro, bandyk kažkaip apsiraminti, nesinervuoti, nestresuoti. Lengva man čia kalbėti, kai viskas jau praeityje, bet tie krūties streikai oi kaip išvesdavo iš kantrybės, kartais net valerijono pagerdavau, kad apsiraminčiau.

Atsakyti
Pikkolo aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Nu. Ir kaip tas pirmadiemis ☺
Atsakyti
Visai gerai biggrin.gif
Išviriau plovą su aviena, pavalgėm, o dabar kertu arbūzą smile.gif . Tokį skanų pavyko nusiprkti.

Tik skalbiniai nedžiūsta, o jų turiu kalnais.

O tau biggrin.gif ?

Grange, kukū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nežinau kodel arbužų nemegstam, šią vasara tik karta valgiau ir tai pora šaukštų smile.gif, o kur kas geriau kokie persikai
Atsakyti
Labos. O mes valgom arbūzus. Kai tik akciją pamatau tai ir perku ☺ neakcijinių neperku. Iš principo ☺
Ko jūs.
Laukiu parveš šašlykų iškeptų. Verdu ryžius. Nuo vakarienės gaminimo šiandien išgelbėta ☺
Atsakyti

Ar nulijo pas jus? Vaje vaje kaip čia davė, ir lietus, ir vėjas.

Atsakyti

Labas mergaitės  :) 

pagaliau grįžau namo ir aš  :) 

Šiaip dabar kai jau viskas praėjo tai galiu sakyti, jog buvo faina , bet kai buvom Nidoj tai labai namo norėjosi ir  jau viskas užknisę buvo  :D 

CARTMA, sunku dar ką apie darbą pasakyti, nes dar neatsidarėm dėl tam tikrų techninių kliučių :rolleyes:  Tai db va tik per kokias šventes darbuodavomės ir viskas. Atlyginimą gaunam lyg dirbtumę normaliai. Šiaip fantastiška vasara man ši  :rolleyes: Nes vasara virėjoms pats darbymietis. O aš va beveik visą vasarą praatostogavau, atlyginimą gaudavau, vienžo laiminga esu labai labai savo pasirinkimu  :) 

Dėl tos nutrenktos merginos Nidoj. Tuo metu mes buvom darbo vietoj palapinėj kuomet prasidėjo audra. Ir jos metu trenkė vienas vienintelis žaibas bet toks baisus, taip garsiai, kad mergos mes ir klykti pradėjom. Ir po to FB paskačiau, kad nutrenkė žaibas merginą Nidoj.... :unsure: žiauru, vienas vienintelis žaibas tebuvo, ir jis kažkam buvo lemtingas ...

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 08 13, 20:33)
Grange, kukū 4u.gif

kuku mirksiukas.gif

zinau zinau, nebepasirodau. kad nelabai yr ka pasakot mastau.gif
Atsakyti
Labos.
Švenčiat šventę ? ☺
Aš šmutkes pakuoju.kep mane tai nervina...svarbiausia ko nepamiršt yra. iki pirmadienio nepasirodysiu. Nepasigęskit. ☺
Svečiuosimės uošvienės gimtinėj ☺ nei ten noriu nei ten ką...bet privertė 😬😬😬😬
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 rugpjūčio 2018 - 16:25