Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 14, 17:21)
Labos. O mes valgom arbūzus. Kai tik akciją pamatau tai ir perku ☺ neakcijinių neperku. Iš principo ☺
Ko jūs.
Laukiu parveš šašlykų iškeptų. Verdu ryžius. Nuo vakarienės gaminimo šiandien išgelbėta ☺

Aš vakar pas mamuką pavalgiau, tai be rūpesčių,
o dabar višta kepa, bus skanu ax.gif

QUOTE(pikkolo @ 2018 08 14, 21:11)
<p>Ar nulijo pas jus? Vaje vaje kaip čia davė, ir lietus, ir vėjas.</p>

Liijo vakar, lijo užvakar, lijo ir šiandien, ką dabar daryt. Ne pliažinis oras, gerai, kad ne pliaže ir esu biggrin.gif
Mums tokią palapinę- pavėsinę sudraskė, ne tik nuvertė, bet taip jau į skutus.

QUOTE(-Darateja- @ 2018 08 14, 21:27)
<p>Labas mergaitės  smile.gif </p><p><span>pagaliau grįžau namo ir aš  smile.gif</span><span> </span></p><p><span>Šiai</span><span>p dabar kai jau viskas </span><span>praėjo tai galiu sakyti, jog buvo faina , bet kai buvom Nidoj tai labai namo norėjosi ir  jau viskas užknisę buvo  biggrin.gif</span><span> </span></p><p><span>CARTMA, sunku dar ką a</span><span>pie darbą </span><span>pasakyti, nes dar neatsidarėm dėl tam tikrų techninių kliučių rolleyes.gif</span><span>  Tai db va tik </span><span>per kokias šventes darbuodavomės ir viskas. Atlyginimą gaunam lyg dirbtumę normaliai. Šiai</span><span>p fantastiška vasara man ši  rolleyes.gif</span><span> Nes vasara virėjoms </span><span>pats darbymietis. O aš va beveik visą vasarą </span><span>praatostogavau, atlyginimą gaudavau, vienžo laiminga esu labai labai savo </span><span>pasirinkimu  smile.gif</span><span> </span></p><p><span>Dėl tos nutrenktos merginos Nidoj. Tuo metu mes buvom darbo vietoj </span><span>pala</span><span>pinėj kuomet </span><span>prasidėjo audra. Ir jos metu trenkė vienas vienintelis žaibas bet toks baisus, tai</span><span>p garsiai, kad mergos mes ir klykti </span><span>pradėjom. Ir </span><span>po to FB </span><span>paskačiau, kad nutrenkė žaibas merginą Nidoj.... unsure.gif</span><span> žiauru, vienas vienintelis žaibas tebuvo, ir jis kažkam buvo lemtingas ...</span></p><p><span>​</span>
</p>

Smagu algą gauti ir kasdien nepersidirbti, pitariu biggrin.gif
O apie žaibus - MB pasakojo, kad jo vaikystėje taip kaimynų dukrą prie šieno nutrenkė į galvą visos šeimos akyse unsure.gif

QUOTE(grange @ 2018 08 15, 15:50)
kuku  mirksiukas.gif 

zinau zinau, nebepasirodau. kad nelabai yr ka pasakot  mastau.gif

Na jau irnesakyk.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 15, 17:25)
Labos.
Švenčiat šventę ? ☺
Aš šmutkes pakuoju.kep mane tai nervina...svarbiausia ko nepamiršt yra.  iki pirmadienio nepasirodysiu. Nepasigęskit. ☺
Svečiuosimės uošvienės gimtinėj ☺ nei ten noriu nei ten ką...bet privertė 😬😬😬😬

Švenčiu, sąžiningai, visą dieną didis.gif . Dvi bažnytėles aplankėme, visa šeima sušinėje pasėdėjome , nes prieš n metų šiokią dieną ženijomės su MB. Va, prieš miegiuką dar kepta vištyte užviršuosime ir bus super biggrin.gif

vRINE- GERO LAIKO TSKANT mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti
Nulijo vakar labai stipriai, ir musu, ir kaimynu darzai skendo, vejas metaline supyne varte ant batuto, nuo batuto biggrin.gif
Visa diena laksciau, ieskojau kur vaiko gimtadieni svest. Radau, uzsakem zaidimu kambari porai valandu. Torta dar uzsakiau ax.gif

V-Rinė geru atostogu mirksiukas.gif

Sveikos
Atsakyti

Sunflowers kurį žaidimų kambarį užsakei? Mum už mėnesio irgi reiks, tai ieškau idėjų.

Šiandien vaikis vėl krito, ir vėl ta pati žaizda atsinaujino, trečią sykį jau. O kiek kraujo buvo. Nu jei taip toliau, tai nežinau kas iš kojos liks. Pleistriuką per jėgą ir ašaras užklijavau. Sakiau užtenka ašarot, reik leist sugyt, na bent į lauką reiks dėt. O vakare kai ėjom lauke, tai raziną į nosį įsikišo  :oh:  Nu ir sugalvok tu man. Bet po kurio laiko pati su gleivėm iškrito lauk. Tai kaip ir įprasta diena  :D 

Dukrą pas senelius išleidau. Taikėm taikėm tą laiką, nu ir ištaikėm šiaip ne taip. Dar sesuo su šeimyna grįžusi, dabar pas tėvus, tai su pusbroliais pasimatys. Paskui jau tik kokį antradienį užsuks pas mus.

Atsakyti
Pikkolo cia uzsakiau http://www.karkarlandas.lt. pigiausia Kaune mirksiukas.gif
Mano mazoji tikriausiai diena su naktim sumaise, atsikele 00 val., uzmigdziau tik dabar o dabar 02:58 blink.gif
Tai va labanakt
Atsakyti
Sun tai labanakt, kitoms labas rytas smile.gif

Pempe, tai su ta n-ąja proga mirksiukas.gif

Vrinei gerų atostogų
Atsakyti

Auklė sakė, kad antradienį vaikis pats nuėjo į kambarį ir atsigulė pietų miegučio, rado jau beveik miegantį, o galvojo, kad pas sesę į kambarį nuėjo. Vat kaip būna kartais.

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2018 08 14, 20:27)
Dėl tos nutrenktos merginos Nidoj. Tuo metu mes buvom darbo vietoj </span><span>pala</span><span>pinėj kuomet </span><span>prasidėjo audra. Ir jos metu trenkė vienas vienintelis žaibas bet toks baisus, tai</span><span>p garsiai, kad mergos mes ir klykti </span><span>pradėjom. Ir </span><span>po to FB </span><span>paskačiau, kad nutrenkė žaibas merginą Nidoj.... unsure.gif</span><span> žiauru, vienas vienintelis žaibas tebuvo, ir jis kažkam buvo lemtingas ...
kaip baisu.. baisi mirtis.. visos mirtys baisios, bet taip..
kaip tas tiltas dabar Italijoj, vajezau koki kosmara isgyveno tie, kas issigelbejo, ir tie,kas zinojo, kad jau turbut nebe kai krito. brr kai dabar vaziuoju per koki tilta tai kazkaip nemalonu, man niekada neaptiko tokie dideli tiltai unsure.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 15, 16:25)
Svečiuosimės uošvienės gimtinėj ☺ nei ten noriu nei ten ką...bet privertė 😬😬😬😬

nu tai "sekmes" tada biggrin.gif bet esi suaugus, kas gali priverst tongue.gif

nakti siandien koks griaustinis buvo, ir dar is vakaro kiek lektuvu skrido, nu girdim daznai, bet kazkaip velai taip nebuna, brr nervino.. visa naktis kazkokia be miego atrodo bet gerai, kad penktadienis smile.gif
kita sav dvi dieneles padirbsiu ir tada keliom i gimtine apsilankyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2018 08 17, 08:51)

nakti siandien koks griaustinis buvo, ir dar is vakaro kiek lektuvu skrido, nu girdim daznai, bet kazkaip velai taip nebuna, brr nervino.. visa naktis kazkokia be miego atrodo bet gerai, kad penktadienis smile.gif
kita sav dvi dieneles padirbsiu ir tada keliom i gimtine apsilankyt  smile.gif

Grange, o lėktuvai virš jūsų namo skrenda? Gi būna, kad ir nukrenta koks vienas netyčia unsure.gif tongue.gif , čia žodžiu naujų minčių suteikiau pamąstymams smile.gif

Sveikos

Tai ka savaitgalis bigsmile.gif galvojam išskepti ant griliaus kokios žuvies, tik nežinaukokios, man skaniausia skumbre, ale kur čia jos gausi pas mus
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 08 17, 08:44)
Grange, o lėktuvai virš jūsų namo skrenda? Gi būna, kad ir nukrenta koks vienas netyčia  unsure.gif  tongue.gif , čia žodžiu naujų minčių suteikiau pamąstymams smile.gif

Sveikos

Tai ka savaitgalis  bigsmile.gif galvojam išskepti ant griliaus kokios žuvies, tik nežinaukokios, man skaniausia skumbre, ale kur čia jos gausi pas mus

skrenda, gyvenam gi netoli orouosto. rolleyes.gif

buna.. karta i n metu.. va ir tiltai krenta, ir masinos sprogsta, ir kaimynai paduria.. tai ka dabar gi, negyvensi baimeje visa laik mirksiukas.gif

as noreciau pabandyt zuvi kept druskoj toj kaip daro, bet kad beda jog viena ir valgyciau, tai kazkaip per daug darbo ir nesuvalgysiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš višta esu kepus taip, visai patiko, bet kažkaip neprilipo toks metodas daugiau ir nebekepiau
Atsakyti
Aš žuvį taip keptą druskoje esu valgius, normali, nepersūri, o atrodė keistai ax.gif

Lašišinius kotletus šiandien kepsiu, kad ir nelabai sveka, bet visi valgo, gaus būti gerai.

Stebėjau praėjusią naktį perseidus, du tikrai mačiau, o du gal pasivaideno biggrin.gif , bet ežį tai užtikrintai užstebėjau - taip garsiai, rupkė, graužia šunų ėdalą biggrin.gif
Atsakyti
ką reiškia lašininiai? bigsmile.gif

užteks manau ir lašišos nusiprikt , nors gal dar kas į aki kris, šiaip tai bijau tik vieno, kad tos ala šviežios žuvys kai su kvapeliu nebūtų nupirktos nuo ledo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 rugpjūčio 2018 - 09:45