Sveikos
QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 14, 17:21)
Labos. O mes valgom arbūzus. Kai tik akciją pamatau tai ir perku ☺ neakcijinių neperku. Iš principo ☺
Ko jūs.
Laukiu parveš šašlykų iškeptų. Verdu ryžius. Nuo vakarienės gaminimo šiandien išgelbėta ☺
Aš vakar pas mamuką pavalgiau, tai be rūpesčių,
o dabar višta kepa, bus skanu
QUOTE(pikkolo @ 2018 08 14, 21:11)
<p>Ar nulijo pas jus? Vaje vaje kaip čia davė, ir lietus, ir vėjas.</p>
Liijo vakar, lijo užvakar, lijo ir šiandien, ką dabar daryt. Ne pliažinis oras, gerai, kad ne pliaže ir esu
Mums tokią palapinę- pavėsinę sudraskė, ne tik nuvertė, bet taip jau į skutus.
QUOTE(-Darateja- @ 2018 08 14, 21:27)
<p>Labas mergaitės

</p><p><span>pagaliau grįžau namo ir aš

</span><span> </span></p><p><span>Šiai</span><span>p dabar kai jau viskas </span><span>praėjo tai galiu sakyti, jog buvo faina , bet kai buvom Nidoj tai labai namo norėjosi ir jau viskas užknisę buvo

</span><span> </span></p><p><span>CARTMA, sunku dar ką a</span><span>pie darbą </span><span>pasakyti, nes dar neatsidarėm dėl tam tikrų techninių kliučių

</span><span> Tai db va tik </span><span>per kokias šventes darbuodavomės ir viskas. Atlyginimą gaunam lyg dirbtumę normaliai. Šiai</span><span>p fantastiška vasara man ši

</span><span> Nes vasara virėjoms </span><span>pats darbymietis. O aš va beveik visą vasarą </span><span>praatostogavau, atlyginimą gaudavau, vienžo laiminga esu labai labai savo </span><span>pasirinkimu

</span><span> </span></p><p><span>Dėl tos nutrenktos merginos Nidoj. Tuo metu mes buvom darbo vietoj </span><span>pala</span><span>pinėj kuomet </span><span>prasidėjo audra. Ir jos metu trenkė vienas vienintelis žaibas bet toks baisus, tai</span><span>p garsiai, kad mergos mes ir klykti </span><span>pradėjom. Ir </span><span>po to FB </span><span>paskačiau, kad nutrenkė žaibas merginą Nidoj....

</span><span> žiauru, vienas vienintelis žaibas tebuvo, ir jis kažkam buvo lemtingas ...</span></p><p><span></span>
</p>
Smagu algą gauti ir kasdien nepersidirbti, pitariu
O apie žaibus - MB pasakojo, kad jo vaikystėje taip kaimynų dukrą prie šieno nutrenkė į galvą visos šeimos akyse
QUOTE(grange @ 2018 08 15, 15:50)
kuku
zinau zinau, nebepasirodau. kad nelabai yr ka pasakot
Na jau
QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 15, 17:25)
Labos.
Švenčiat šventę ? ☺
Aš šmutkes pakuoju.kep mane tai nervina...svarbiausia ko nepamiršt yra. iki pirmadienio nepasirodysiu. Nepasigęskit. ☺
Svečiuosimės uošvienės gimtinėj ☺ nei ten noriu nei ten ką...bet privertė 😬😬😬😬
Švenčiu, sąžiningai, visą dieną

. Dvi bažnytėles aplankėme, visa šeima sušinėje pasėdėjome , nes prieš n metų šiokią dieną ženijomės su MB. Va, prieš miegiuką dar kepta vištyte užviršuosime ir bus super
vRINE- GERO LAIKO TSKANT

.