Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Mano telefas neleidžia man nuotraukų išsikelti, nervina. Gausiuį MB kreiptis, gal jis iškrapštys.
Gal mūsų telefonai susimokė biggrin.gif

Žiūriu filmą apie vilkolakius, greit pati vilku kaukti pradėsiu blink.gif
Parsinešiau tris knygas, nusiteikusi skaityti, bet dar nepradėjau ax.gif
Atsakyti
O mane nervina kad telefe sm labai mažas šriftas. Vos įžiūriu nors bėdų su regėjimu neturiu ☺ ir nzn kaip padididint...
Pempe o nuotraukų į mesingerį persisiųst irgi neduoda ? Iš mesingerio kompan persikeltum.
Tai va viriau mišrainę tą. Poto išvarėm su vaiku pas dukrą darban..tai 4 valandas prasibastėm, pratarzanavo vaikis ir tt. Net kojos man šiknon sulindo nuo tiek ėjimo ☺
Dabar visi miega. Dukra su nauju kavalieriu filme. Man miegas neima tai tv žiūriu bile ką. Tai tiek žinių. Skrisim šiąnakt ? ☺ o jad augu...nebemanau ☺ nebent į plotį...aš turėdavau du pasikartojančius sapnus - gerąjį kad skrendu...ir blogąjį kad tiltas lūžta ir panašiai ir aš skęstu. labai bijodavau antrąjį sapnuot. Taigi eikim sapnuot ir skraidyt ☺☺☺
Labanakt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 rugpjūčio 2018 - 21:59

Vrine apie darbą taip pasakysiu - psichologiškai atmosfera tikrai daug geresnė nei senam. Bet iššūkių trūksta, tai nedžiugina :)

Vrine, šiaip žinau, kad galima išstreniruot skraidyt sapne. Per tuos lucid dreams (neatsimenu, kaip lietuviškai.. sąmoningas sapnavimas gal?). 

Atsakyti
Sveikos.
Na ku darat.
Kep orelis ? Tai va galvoju ar +18 vasarą yra gėris 😆😆😆😆 dar atsakymo nežinau.
Ką veikiat ? Aš greičiaus eis pomidorų dar užvakuot ☺ savose sultyse. Nes stačiai nei ko veikt. Spintų tingiu tvarkyt gulėt irg nusibodo ☺☺☺☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 rugpjūčio 2018 - 13:27
V-Rinė siandien guliu, nepakeliamas galvos skausmas mane siandien kankina, nors pardej vistiek buvau.
O siaip tvarka, maistas, (.)(.) Ir miegas biggrin.gif
Nezinau ar pasakojau, bet neisbuvom iki galo sventojoje, dukrai labai pilva pute, vaziavom antros dienos vakara namo. Labai issigandus buvau...

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 12, 14:26)
Sveikos.
Na ku darat.
Kep orelis ? Tai va galvoju ar +18 vasarą yra gėris 😆😆😆😆 dar atsakymo nežinau.
Ką veikiat ? Aš greičiaus eis pomidorų dar užvakuot ☺ savose sultyse. Nes stačiai nei ko veikt. Spintų tingiu tvarkyt  gulėt irg nusibodo ☺☺☺☺

V-Rinė ateik pas mane, svogūnai nerauti bigsmile.gif pirma nuėjau, pažiūrėjau aš į juos, jie į mane ir namo parėjau biggrin.gif

Sveikos, neesu skridus sapne
Atsakyti
Semadienis, ką čia darysi - poilsiauti reikia.

Man per šalta ax.gif .
Kepiau lauke bulvinius blynus, truputį ant žolės pakritau. Bet šunys supuolė, ant galvos lipa, man ta jų meilė visai neįdomi. vIENĄ PAGLOSTAI, ANTRA PAVYDI, TADA KANDŽIOJASI. iR MAN ŽNYBTELĖJO Į RANKĄ, PAMĖLYNUOS GARANTUOTAI. Zarazos. Išėjau, kaip našlaitė, už vartų pagulėti rolleyes.gif , kad jau kieme vietos neturiu ax.gif .

Dabar galvoju, ar kavą gerti, ar pasnausti. Kaip gera daryti tokius sprendimus ir kai abu gali vykdyti wub.gif . Tiesiog nuostabų nuostabiausia.

Sunflowers, baliončikai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:

almuteee, jau ne pirmąsyk skaitai - junkis 4u.gif
Papildyta:

Sunflower, o kaip dabar, ar jau apsitvarkė mažutei pilvelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 12 rugpjūčio 2018 - 16:03
Aš tai oiiii skraidydavau ir skraidydavau. Kažkada kai nesenai skraidžau pagalvojau - valiioo ☺ vadinasi tai neišaugama 😅

Lyžuka o ką taip veiki kad nei cybulių nemyli ir pas mus rečiau užsuki. Ką veiki, kuo gyveni...

Sunfl nieko tada nesakiau kai važiavai, bet su tokio amžiaus kūdikiu varyt prie jūros...na iššūkis. Dar pusmetinis koks dar dar...bet mėnesiuko...o dabar kaip mažylė ? Parodyk fb kaip užaugot ☺

Kaip skaniai cukinijų blynus kepat ?

Kep gerai kad ryt į darbą nereik eit ☺☺☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 rugpjūčio 2018 - 16:37
QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 12, 17:34)
Aš tai oiiii skraidydavau ir skraidydavau. Kažkada kai nesenai skraidžau pagalvojau - valiioo ☺ vadinasi tai neišaugama 😅

Lyžuka o ką taip veiki kad nei cybulių nemyli ir pas mus rečiau užsuki. Ką veiki,  kuo gyveni...

Sunfl nieko tada nesakiau kai važiavai, bet su tokio amžiaus kūdikiu varyt prie jūros...na iššūkis. Dar pusmetinis koks dar dar...bet mėnesiuko...o dabar kaip mažylė ? Parodyk fb kaip užaugot ☺

Kaip skaniai cukinijų blynus kepat ?

Kep gerai kad ryt į darbą nereik eit ☺☺☺

Tai tu mūsų nebrendyla laugh.gif

Aš cukinijų blynus retai kepu, praėjusį sezoną, jaučiu, ir nekepiau. Šį irgi. Jie man labai riebalų prisigeria, ir šiaip be manęs niekas ir nevalgo. Tai kam kepti.

Į darbą man ryt dar reik, bet paskui atostogausiu. Tik orai subjuro, ne kažką.

Lyžuka, aha, dažniau prašom reikštis 4u.gif
Papildyta:
Vrine, tu gi knygas skaitydavai, ar dabar ne?
Aš atostogoms keturias pasiėmiau, ketinu rimtai skaityti ax.gif
Atsakyti
Aciu pempe, lyg jau gereja. Menesio proga, kai buvom pas gydytoja rekomendavo pakeist misinuka, pakeitem, antras vakaras ramus bigsmile.gif labai gaila, bet turiu maitint misriai, nevisad pieno mano uztenka verysad.gif ir nevisad panele teikias imti (.)(.) verysad.gif
Papildyta:
V-Rinė, kad viskas puikiai sekes mum prie juros, tik tie vakarai su pilvuku blogi buvo....
Einu paieskosiu ka.jum ten ikelt 4u.gif
Atsakyti

Sunflowers, pilvą pučia, nes mišriai maitini. Na bet dėl šventos ramybės patarimų nedalinsiu, nebent pati norėtum.

Bivau su draugėm susitikt, vaikai su tėčiu liko, tai nei į lauką išėjo, nei normaliai pavalgė  :oh:  Eisiu ir aš turbūt miegot. Šiandien taip galvą skaudėjo, galvojau kad dėl miego trūkumo, tai su vaikiu pietukų numigau, bet nepadėjo.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 08 12, 22:00)
<p>Sunflowers, pilvą pučia, nes mišriai maitini. Na bet dėl šventos ramybės patarimų nedalinsiu, nebent pati norėtum.</p><p>Bivau su draugėm susitikt, vaikai su tėčiu liko, tai nei į lauką išėjo, nei normaliai pavalgė  doh.gif  Eisiu ir aš turbūt miegot. Šiandien taip galvą skaudėjo, galvojau kad dėl miego trūkumo, tai su vaikiu pietukų numigau, bet nepadėjo.</p>

Kad kitaip neiseina, nuo gimimo taip maitinu. O kodel nedalinsi patarimu? Pasakyk, gal dar ko neisbandziau smile.gif
Atsakyti