Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pikkolo @ 2018 08 09, 13:08)
<p>Ai ir dar. Nu jei pliotkint, tai iki galo, ane?  biggrin.gif </p><p>Grįžtu po atostogų, o nėra popieriaus, nei virtuvėlėje, nei tualete. Sako direktorė man: nepirkom popieriaus nes tavęs laukėm  blink.gif  Taigi sakau darbinė kortelė jau negalioja, kitos neturiu, tai man irgi iš savų pirkt reikia. Aišku nuvariau į Promo nupirkau visko (kai ką kaip visada užmiršau  rolleyes.gif ). Arba ateina į virtuvę ir sako: reikia šiūkšles išnešti. Nu tai kaip suprasti tokius pasakymus? Neturim sekretorės ar už ūkį atsakingo asmens, visi perkam kam ko reikia. </p>

Įdomi situacija pas jus, toks įspūdis susidaro kad ant tavęs krauna, matyt per daug stengiesi...o dėl anksčiau aprašytų atvejų su visais susidūrus biggrin.gif

Dar apart atsikalbinėjimų pas mus įprasta kai kam durniu ijungti...tipo oi cia kaip sudėtinga, va tu tai gabi tikrai padarysi ta ar anąc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 rugpjūčio 2018 - 14:08
Pikkolo, jaučiu, jum reiktų susėsti ir išsiaiškinti, kam kas priklauso dirbti ir kuo rūpintis. O gal valytojai priklauso plauti puodelius? Gal smile.gif

Žinokit, kaip vakar totaliai susimoviau, man trauma blink.gif . Tai va, susiruošiau vakar koncertan, dar nusprendžiau pasitikslinti dėl laiko, nors kaip ir žinojau, bet kad jau MB užklausė smile.gif . Įsijungiu kompą, ogi žiūriu- koncas RYTOJ blink.gif blink.gif blink.gif . Aš pasprukau šiek tiek iš darbo, paprašiau nukelti kolektyvo repeticiją(aštuoniem žmonėm) ir ir blink.gif ax.gif blink.gif . Negaliu blink.gif laugh.gif blink.gif . Man buvo baisi trauma. Miežis iššoko aky per pusvalandį(gyvenime nebuvau turėjusi) blink.gif . Ir ką. Ir nieko. Naktį menkai miegojau, laužiausi tarp noriu ir reikia, penktą išvis atsikėliau, nes jau pabodo dykai gulėti. Šiandien teko repetuotis(pareiga nugalėjo biggrin.gif ), o į koncertą patekau 45 min pavėlavusi. Be suknios, perkaitusi per dieną, be jokio podarbinio dušiuko. Su labai nekookia akim. Aišku, nuotaika ne ta, bet koncertas... Viečnyj kaif, labai patiko. Na, fotkintis jau nėjau tokia gražuolė biggrin.gif
Išvada - Levickis tikrai žvaigždė, vaikis su charizma, talentingas ir įdomus. O aš papezus, bet dar nieko boba, vistiek patekau, kur norėjau biggrin.gif

Lyžuka, smagu tave matyti mirksiukas.gif

Sunflowers, linkiu, kad visi nurimtų ir nesikarščiuotų 4u.gif

Vrine- neiškepėt?
Atsakyti

Pempe, nu ir su nuotykiais pavarei :D Nu, svarbu, laiminga pabaiga.

Pikkolo, jaučiu čia daugumos mažų lietuviškų įmonių problemą. Aš, kai dirbau mažoj, irgi panašūs biesai dėjos. 

Pas mus šiandien ketvirčio rezultatai, tai tradiciškai būna valandos furšetukas ofise ta proga. Šįkart labai fainas buvo tuo, kad per jį pakvietė grot gatvės muzikantą, kuris gan dažnai šalia mūsų ofiso groja :)

Atsakyti
Sveikos.
Pempe hahaha....😆😆😆
Cartman kaip darbas. Įsivažiavai - viskas ok..naujo neieškai ?
Aš vakar pajūry buvau. Maudžiausi...deginausi ..ir vel iš naujo ☺ šiandien raudonu veidu bet užtai gražiomis įdegusiomis kojomis. Na jei dar kartas tai jau padoriai įdegusi atrodyčiau. Bet jau šiemet abejoju...o dar norėč šiaip ☺
O šiandie koncervavau agurkus...pomidorus.. ir liūdna buvo. Šiaip. Iš idėjos. Labai daug egzistencinių klausimų ir tai ko nepadariau mano galvoj paskutiniu metu sukas. Ir viso to prasmė....
Atsakyti
Baisu, nebepernešu karščio, jau tikrai širdis darbe blogėja. Kažko sunkiai šią savaitę. Matyt, jau įveikė mano imunitetą. Tinsta kojos, ypač kairė, veidas. Tirpsta rankos. Dar tas miežis.
Na, bet rytoj juk jau bus geriau ax.gif

Lyja taip maloniai už lango, nužaibavo, nugrumeno.

Vrine, matai, egzistenciniai klausimai mirksiukas.gif . Šūds tie agurkai. O gal kaip tik grūds, jei skatina susimąstyti biggrin.gif

Cartman, smagiai kaip jūs bigsmile.gif
Atsakyti
Pempe čia ne agurkai tuos egzistencinius klausimus sukelia ☺ čia gal susikaupė viskas. Kai pamatai kad na ne visai viskas pagal planą vyksta. ..o ir nežinai ar tai gerai ar blogai...ir svarbu nežinai kokia toliau tąsa bus...
dar - nežvenkit, na bet taip senai nebeskraidžiau naktimis. Net pasiilgau to jausmo. Nes būdavo įsibėgėju ir skrenduuuu skrenduuuuu...jau pora metų gal nebeskridau. Ir tik nesakykit kad senstam...dėl to kad....čia kažkas kito. Kas - dar nežinau. Kodėl pasikeitė sapnai ?

Labanakt. Na paskraidykim šiąnakt ☺
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 10, 22:56)
Pempe čia ne agurkai tuos egzistencinius klausimus sukelia ☺ čia gal susikaupė viskas. Kai pamatai kad na ne visai viskas pagal planą vyksta. ..o ir nežinai ar tai gerai ar blogai...ir svarbu nežinai kokia toliau tąsa bus...
dar - nežvenkit, na bet taip senai nebeskraidžiau naktimis. Net pasiilgau to jausmo. Nes būdavo įsibėgėju ir skrenduuuu skrenduuuuu...jau pora metų gal nebeskridau. Ir tik nesakykit kad senstam...dėl to kad....čia kažkas kito. Kas - dar nežinau. Kodėl pasikeitė sapnai ?

Labanakt. Na paskraidykim šiąnakt ☺

Ne su brangiausiu skrendi mirksiukas.gif ??? Čia šiaip, tikram sapne?
Aš taip tik vaikystėje skrisdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 08 10, 22:59)
Ne su brangiausiu skrendi mirksiukas.gif ??? Čia šiaip, tikram sapne?
Aš taip tik vaikystėje skrisdavau ax.gif

Labos.
eik tu tuoj...
Aš sapnuose skraidydavau . Bet labai fainas jausmas - atsispyri ir matai kaip viskas apačioj lieka......ir tas toks bekūnis jausmas...plazdenimo.
Bet šiąnakt ir vėl neskridau 😅 stovėjau ant kojų...
Tai ir ein mišrainės daryt žiemai.

Jokio škvalo net vėjo šiąnakt nebuvo. Bet vėsiau....ir taip faina dėlto.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 11, 09:59)
Labos.
eik tu tuoj...
Aš sapnuose skraidydavau . Bet labai fainas jausmas - atsispyri ir matai kaip viskas apačioj lieka......ir tas toks bekūnis jausmas...plazdenimo.
Bet šiąnakt ir vėl neskridau 😅 stovėjau ant kojų...
Tai ir ein mišrainės daryt žiemai.

Jokio škvalo net vėjo šiąnakt nebuvo. Bet vėsiau....ir taip faina dėlto.

Ar priplot mne norėjai liezuvis.gif ?
Tai tu gal dar augi smile.gif ? Sakydavo, kad skridimą sapnuoji, kai augi.

Man baisu, kad tą merginą Nidoje žaibas nutrenkė unsure.gif . Čia jau tikrai baisu unsure.gif .
Atsakyti

Kažkas atsitiko su chrome naršykle ant telefono, neleidžia niekur rašyti, a kol radau kitą.

Šiandien oras nei šioks nei toks. Išėjom per lietų pasivaikščiot, bet grįžom nes vaikiui nuotaika ne ta. Po pietų miego bais piktas atsikėlė ir šiaip paskutiniu metu labai irzlus, labai greit užpyksta net iki isterijų. Naktim blogai miega.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 11 rugpjūčio 2018 - 20:46
Ir ką čia parašei?
Atsakyti

Pempe, bandžiau parašyt, bet neleido kažko, tik tuščią žinutę paskelbė.

Atsakyti