Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

man spalvų šiemet aplamai kažkaip gamtoje truksta, šeštadienio bevažiuojant bandžiau rasti kažką gražaus, bet vis pasitaikydavo tokie nušiure medžiai smile.gif

Vrine, nebent pati jautiesi kažkaip kitaip, o šiaip tai neapsikrauk sau galvos del tokiu dalyku, ypač jeigu koks "geradaris" bando tai įteigti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 08, 08:08)
ten esmė tokia: per pusę virtu ir žaliu bulviu, žalias tipo tarkuoti ne per pačia smulkiausią tarka ir stikline krakmolo ir vsio, virti smile.gif

Gal reiks kada pabandyt
Atsakyti
Man patiko kad nereikia terliotis sunkiant irgi žadu kada pabandyt smile.gif, tik gal jau įdaras turi but koks nors virtas, kad ilgai beverdant nepasileistu unsure.gif
Atsakyti
Taip, kitoj temoj man sakė viena narė kad nuo manęs dvelkia pesimizmas, man viskas blogai, visadabūnu nepatenkinta ir nėra gyvenimo džiaugsmo, nėra nei vieno posto kuris dvelktų laime ir gyvenimo džiaugsmu. Beveik sucitavau smile.gif . Dabar aišku ji ateis įmūsų temą ir sakys ko čia varai smile.gif bet kai apie mane taip galvoja reikia susimąstyt ir kitų žmonių nuo šalies pasiklaust smile.gif nes galvoju nu jobtvarirogi, visada buvau optimistė žlugusi (čia genetiškai pas mus, iš mamos) ir ta kuriai faktiškai niekada depresijos neužeina net sunkiausiais laikais būtais mano gyvenime,o čia bac ir nudėjo:) .Aišku būna pavargimas pervargimasir kitokos negandos- na tik nenormalūs gali būti ištisai laimingi, bet kuo mane kaltino nu nesijaučiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 spalio 2018 - 09:05
Vrine, man asmeniškai visiškai neįdomu ką kas ir kaip apie mane galvoja, kaip sakoma sėkmės galvojant biggrin.gif jei jau daugiau neturi kuom užsiimti mirksiukas.gif , tai va ir tau to paties patariu laikytis smile.gif
Atsakyti

Labas rytas. Maloniai toks šaltas rytas. 

Ačiū už rūpestį. Kaip ir sveiki jau esam. Aš darbe, auklė su vaiku, dukra namie, mama namo važiuos. Vėl viskas po senovei bus.

Sunflowers, o kaip tavo dukra? Jau gal irgi viskas gerai, jei jau svečius priiminėjat?

Ale visai nieko buvo taip dvi dienas pabūt namie ir durnių pavoliot, dar kad nebūtų buvę bloga, tai išvis būtų liuks buvę. Pabaigiau du serialus žiūrėt, pradėjau kitą, peržiūrėjau dvi naujas serijas. Nes o ką gi daugiau veikti kai iš lovos vos pakilt gali. Kai gulėjau, tai gerai jaučiausi, bet tik pavaikštai ir vėl prie žemės traukia.

Ir kaip gerai, kad mama yra  :4u:​ 

Atsakyti
kaip nervina kai reikia seriale reikia laukt nauju seriju negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 08, 08:30)
Labas rytas panelės?
Pikkolo kaip sveikatos tavo kompanijai?

Sunfl lankynas turėjai? ko taip prigaminai kad tiek liko?

Lyžuka nebandžiau tų cepelinų, aplamai kai tiek aš juos gaminu, tai bent kartą į 5 metus.... smile.gif  tai tada tikrus darau, neeksperimentuoju smile.gif

Turiu klausimą, ar nuo manęs jaučiass pesimizmas ir depresija? galvoju gal aš jau nebejaučiu.... unsure.gif

Buvo sveciu, bet siaip susitikom. Siaip visko prisipirkom saslyku, vistos, vyniotiniu ir t.t.t.
As nieko nejauciu, jokiu depresiju.
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 08, 09:04)
Rytas 4u.gif
Pas mus šalna ohoho bigsmile.gif
Ar nenukris pagreitintai visas tas grožis, kur dabar ant medžių ax.gif . Vakar važiavau į kaimyninį miestą, tai prisigėrėjau. Nors ir toli važiuoti nereikia.

Pikkolo, kaip jūs? Tu darbe gal jau?

Aš pagalvojau, kad Sunflowers maistai iš kokio keturnedėlio, metinių ar panašiai ax.gif . Kaip iš tikro?

Vrine, nežinau, nedepresiška tu, ypač dabar smile.gif . Kai dirbai už penkis, tai kažkiek pasiguosdavai, bet juk normalu, nestraksėsi iš laimės, kai persidirbęs vos pastovi.
O kodėl galvoji, kad depresija? Pati sau, ar kas sako?
Jei nieko nenori, niekas nedžiugina, nelauki tam tikros paros ar savaitės dalies, kada kažką smagaus nuveiksi, o nori tik tūnoti kur kamputyje, tai gali būti. Nestebuklas ta depresija.

Ne ne, siaip turejom sveciu.
Papildyta:
Pikkolo, kad ji paveme tik viena nakti ir dabar va pries kelias dienas islindo kosulys. Net neslogavo, matyt gerkle kai buvo raudona, nuo to ir koseja. O kosuliu neuzkresi kitu, tai laukem sveciu.Palaikysiu dar namie sia savaite smile.gif
Atsakyti
Sunfl, aplamai jei ir suaugusiems pasakai kad sirguliavo, tai jų reikalas ir apsisprendimas eit į svečius ar ne, saugoti savo vaikus ar ne jei jų yra... o suaugę paprastai nebijo tokių vaikiškų visų ligų. Nebent savo vaikus saugo.

O dienos lauke gražumas... wub.gif

žinokit vakar vakare atsiguliau- guliu guliu ir negaliu užmigt..ir suprantu kad taaaaaip valgyt noriu kad numirsiu.... biggrin.gif biggrin.gif atsiminiau kad valgiau tik per pietus sriubos...galvoju eisiu valgyt- tuoj vyras kas atsitiko, ko nemiegi...kaip atrodys- kaip pasakyt nuu valgyt noriu smile.gif smile.gif tai po geros nemiegojimo valandos garsiausiu vyro knarkimo momentu nutyyypinau į virtuvę, atsigėriau vandens, atsinešiau riekę batono ir sučiulpiau...koks skanumas buvo nepatikėsit.....o tada aišku prasidėjo virškinimas- tipo pilvui mažaaaa... smile.gif bet jau užmigau. Bet šiandie vistiek maža miego...
Matot- mano namuose badas žvelgia į akis:(
Atsakyti
Vrine, žiauru su tavim, ne tik depresija, bet dar ir badas doh.gif . Dabar jau tikrai susimastyk. O gal nuo bado ir depresija hmm.gif

Žodžiu laugh.gif

Dabar jau man depresija, bijau kocerto ax.gif (kaip ir nieko naujo, visada bijau biggrin.gif ), nors aš ten tik koks trisdešimtas sraigtelis, bet stresuoju juodai. Ir dar sugebėjau ką tik topsecret.gif uždėt lygintuvą ant suknios geros pusės priekyje. Neįsivaizduoju, kaip taip sugebėjau, ot ėmiau, ir dėjau, ir pajutau, kad limpa bijau.gif . Nėra labai baisiai, į sceną eiti galima, bet matosi, matosi unsure.gif . Negalima , kaži, atsukti laiko ?
Atsakyti
Pempe ojejjjjj... unsure.gif unsure.gif
kam koncertuosit? jūs čia koks choras - bočių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (neužpyk), ar koks kitas miesto skaitotės?
va dėl lyginimo tai aš visada bijau...bijau ir bijau, nes jau kaip sakoma nebepataisysi.... o kai bijau tai atsargiai labai stengiuos (tfu tfu tfu)....
Atsakyti
V-Rinė aš tris dienas laikaus atstumo nuo serganciu, po trijų dienų neužkrečiama. Maniškė kosti tikrai ilgiau nei tris dienas. Jei butu užkrečiama, sirgtu ir mažoji. Nu čia aplamai parašiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 10 08, 13:33)
Vrine, žiauru su tavim, ne tik depresija, bet dar ir badas doh.gif . Dabar jau tikrai susimastyk. O gal nuo bado ir depresija hmm.gif

Žodžiu laugh.gif

Dabar jau man depresija, bijau kocerto ax.gif (kaip ir nieko naujo, visada bijau biggrin.gif ), nors aš ten tik  koks trisdešimtas sraigtelis, bet stresuoju juodai. Ir dar sugebėjau ką tik  topsecret.gif uždėt lygintuvą ant suknios geros pusės priekyje. Neįsivaizduoju, kaip taip sugebėjau, ot ėmiau, ir dėjau, ir pajutau, kad limpa  bijau.gif . Nėra labai baisiai, į sceną eiti galima, bet matosi, matosi unsure.gif . Negalima , kaži, atsukti laiko ?

4u.gif
Atsakyti