Sveikos
Aha, didžiausių BigBang naujienų laukiam
Voque - tikiuos, kad tikrai tik sloga Tau ir nesurimtės peršalimai šitie
mickute - bet tai eina sau, kaip lekia tas laikas.. man tikrai rodos, kad vos prieš kelias savaites parašei dėl TB, o čia jau keturi mėnesiai pralėkė
R's - kaip man smagu visad skaityt jūsų tokius šeimyniškus savaitgalius ir atostogas prisigalvojat visokių veiklų, susitikimų, atrakcijų - patys sau faini, kas yra super!
Mouette - kaip man smalsu Tavo įspūdžiai apie paskaitas Nostalgija tokia apims skaitant
giega - aš tai suprantu Tave ir man kartais keista, kai žmonės sako, kad ai koks skirtumas, kas ant pado ar medžiagos lopinėlio užrašyta. Skirtumas yra tik kokybėje, tik tiek. Bet aš tai su laiku išmokau ir su pasikeitusiu požiūriu.. Kaip sakant turbūt suvokiau, kad nesu tokia turtinga, jog nuolat pirkčiau nekokybiškus daiktus Ir taip taip - beženkliuose ir pigiuose galima rasti gerų, kokybiškų daiktų, tačiau yra tokių daiktų (avalynėj Clarks, Geox, Ecco kaip pvz.), kuriems geriau skirti laiko pasinagrinėti, pasidomėti, kodėl taip giriami ir į juos investuoti. Tuo labiau, kai gyvenant užsieny tikrai yra galimybė kokybišką daiktą neretai įsigyti kone už vienodą kainą, kaip ir nekokybišką.. Bet čia mano požiūris, ne kiekvienas privalo su tuo sutikti