Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos  :) 

Aha, didžiausių BigBang naujienų laukiam  :4u:  :4u: 

Voque - tikiuos, kad tikrai tik sloga Tau ir nesurimtės peršalimai šitie  :4u: 

mickute - bet tai eina sau, kaip lekia tas laikas.. man tikrai rodos, kad vos prieš kelias savaites parašei dėl TB, o čia jau keturi mėnesiai pralėkė  :blink:  :blink: 

R's - kaip man smagu visad skaityt jūsų tokius šeimyniškus savaitgalius ir atostogas  :wub: prisigalvojat visokių veiklų, susitikimų, atrakcijų - patys sau faini, kas yra super!  :4u: 

Mouette - kaip man smalsu Tavo įspūdžiai apie paskaitas  :) Nostalgija tokia apims skaitant  :wub: 

giega - aš tai suprantu Tave ir man kartais keista, kai žmonės sako, kad ai koks skirtumas, kas ant pado ar medžiagos lopinėlio užrašyta. Skirtumas yra tik kokybėje, tik tiek. Bet aš tai su laiku išmokau ir su pasikeitusiu požiūriu.. Kaip sakant turbūt suvokiau, kad nesu tokia turtinga, jog nuolat pirkčiau nekokybiškus daiktus  :unsure: Ir taip taip - beženkliuose ir pigiuose galima rasti gerų, kokybiškų daiktų, tačiau yra tokių daiktų (avalynėj Clarks, Geox, Ecco kaip pvz.), kuriems geriau skirti laiko pasinagrinėti, pasidomėti, kodėl taip giriami ir į juos investuoti. Tuo labiau, kai gyvenant užsieny tikrai yra galimybė kokybišką daiktą neretai įsigyti kone už vienodą kainą, kaip ir nekokybišką.. Bet čia mano požiūris, ne kiekvienas privalo su tuo sutikti  :)

Atsakyti

Ai, giega - batai gražūs, tie be auliuko gražesni man, bet abu patinka. Maudymkė tai iš viso ne mano skonio  :unsure:  :) 

O mūsų savaitgalis buvo aktyvus labai  :) 

Penktadienį planavom eit su komanda vakarot, bet teko atšaukt planus. Tai nieko neveikėm, namie su MB ilsėjomės.

Šeštadienį ryte ėjau į paskutinę treniruotę su savo trenere, tai belekaip nukankino. Paskui važiavom gaut preliminarios sąmatos mašinos taisymui po tos avarijos, tada namie susiruošėm, išlėkėm papusryčiaut į miestą, susirinkom draugus ir išvažiavom į Šiaurinę Airiją pas draugus. Aplankėm Titaniko muziejų Belfaste, paskui pasidėjom daiktus į išsinuomotą butą ir lėkėm barbekiu kept pas tuos draugus. Grįžom vėlai labai ir priskanavę visko, tai tik į lovas.

Sekmadienį labai anksti išvažiavom - norėjom aplankyt virvių tiltą (https://discovernort...lycastle-P2829/), bet buvo oras labai prastas, tai tik pamatėm jį patį. Man atrodo jis ir uždarytas buvo iš viso, tai nelipom. Paskui važiavom pamatyt Milžinų kelio (http://www.giantscausewayofficialguide.com/), prasiėjom ten. Ir paskui važiavom į The Dark Hedges (https://discovernorthernireland.com/The-Dark-Hedges-Armoy-Ballymoney-P27502/) - alėja iš labai įdomiai išsidėsčiusių medžių. Tai visko prisižiūrėjom, prisisėmėm vaizdų ir važiavom namo. Dar užsukom į išparduotuvių miestelį, nieko nenusipirkom su MB. Parvežėm draugus namo, pavalgėm visi ir išvažiavom ilsėtis..

Šiandien diena darbe iki išprotėjimo, dar lėksiu vakare pas daktarą darytis sveikatos patikrinimo ir paskui jaučiu nieko jau nenorėsiu, tik namo į lovą  :D​ 

Atsakyti
Mano viena drauge ir vis stebedavos,ko as vardinius rubus perku.. Kol karta pati nenusipirko biggrin.gif Dabar irgi tik vardinius pripazista biggrin.gif Tuo labiau kad tikrai -cia uk gali sau sita leist mirksiukas.gif Ar per ispardavimus,ar Tkmaxxe..

Bigbang,ir kaip einas? Ka sako?daro? Gal leidzia kokius skatinancius ar tik stebi?
Atsakyti

O aš jau namučiuos. Turėjom įvadines, integracines paskaitas 3.5 valandos, tai susipažinom su dėstytojais bei savo studijų programomis, uždavė paskaityti savaitgaliui straipsnį vieną, kitą antradienį turėsime seminarą, tai reikės pasiruošti :rolleyes: Po visko su kursiokėmis papietavom, nuėjom į vieną kavinukę, kuri tuo pačiu yra ir senų knygų parduotuvėlė, kavos išgerti, galų gale užsukom į biblioteką, pasiėmiau knygą apie tarpukarį ir grįžau namo. Čiut spėjau pargrįžti ir jau liūtis  :) 

Eisiu dabar ko nors užkrimsti, kavos išsivirti, nes kažkokia mirus jaučiuosi :D (atpratau nuo pirmadienių matyt.. :)​ ) ir pradėsiu tą knygą skaityti. :angel_not: 

R's, kokį fainą savaitgalį apturėjot! :wub: 

Almost, tas virvių tiltas labai įspūdingai atrodo :) 

Atsakyti

Labas rytas! :)  Pas mus paryčiais audra buvo, dabar ramuma :rolleyes:

Mane ryte kol MB i darba , tai ir praktiskai ir nustojo lyti, o paskui ir saulute islindo

Atsakyti

O jau kokios tylios siandien bigsmile.gif

dirbam  :P  nors as jau vakar pradejau darbo savaite  :D  bet siaip darbo buvo, greit laikas prabego, nes nespeji pamatyti, o jau pietus. Siandien jau sefas paprase, kad kas ilgiau padirbetumeme sia savaite, nes penktadieni atkrovimai laukia,  bet musu kolektyvas kazkaip pirmadieniais tingi  :D  :D  :D  o viena likti nenorejau, tai vat jau kitas dienas tikrai grisiu veliau  :ax:​ 

Atsakyti

Mano viena drauge ir vis stebedavos,ko as vardinius rubus perku.. Kol karta pati nenusipirko Dabar irgi tik vardinius pripazista .Tuo labiau kad tikrai -cia uk gali sau sita leist. Ar per ispardavimus,ar Tkmaxxe..

Žinai irgi - tiek tų Ecco, tiek Geox aš nepriskirčiau labai vardiniams, o labiau tiesiog žinomiems būtent už kokybę. Koks Ted Baker, Guess labiau jau značkinis reikalas, kur renkiesi iš esmės dėl pomėgio išvaizdai, stiliui ir ten aišku kokybė irgi savo labai daug daro. Bet kas liečia avalynės ženklus, tai nemažai ženklų žinomi ir labai apkalbami ne dėl ko kito, o dėl puikios kokybės..

Eisiu dabar ko nors užkrimsti, kavos išsivirti, nes kažkokia mirus jaučiuosi :D (atpratau nuo pirmadienių matyt.. :)​ ) ir pradėsiu tą knygą skaityti. :angel_not:

Almost, tas virvių tiltas labai įspūdingai atrodo :)

Kaip pasiilgau skaityt  :wub: 

Aha, gyvai dar geriau atrodo, bet aš jaučiu būčiau bijojus juo eit  :D​ 

Atsakyti

Is Big Bang jokiu naujienu dar nera ?  :hmm: 

Atsakyti

Is Big Bang jokiu naujienu dar nera ?  :hmm: 

Atsakyti

mickute - bet tai eina sau, kaip lekia tas laikas.. man tikrai rodos, kad vos prieš kelias savaites parašei dėl TB, o čia jau keturi mėnesiai pralėkė  :blink:  :blink:

Deja taip, prabego visa ir vasara ir net 4 menesiai. o pradzioj tiek menesiu man atrode kazkoks baisiai didelis kosmaras 

Atsakyti

išvažiavom į Šiaurinę Airiją pas draugus. Aplankėm Titaniko muziejų Belfaste, paskui pasidėjom daiktus į išsinuomotą butą ir lėkėm barbekiu kept pas tuos draugus. Grįžom vėlai labai ir priskanavę visko, tai tik į lovas.

Sekmadienį labai anksti išvažiavom - norėjom aplankyt virvių tiltą (https://discovernort...lycastle-P2829/), bet buvo oras labai prastas, tai tik pamatėm jį patį. Man atrodo jis ir uždarytas buvo iš viso, tai nelipom. Paskui važiavom pamatyt Milžinų kelio (http://www.giantscausewayofficialguide.com/), prasiėjom ten. Ir paskui važiavom į The Dark Hedges (https://discovernorthernireland.com/The-Dark-Hedges-Armoy-Ballymoney-P27502/) - alėja iš labai įdomiai išsidėsčiusių medžių. Tai visko prisižiūrėjom, prisisėmėm vaizdų ir važiavom namo. 

Irgi  turiningas savaitgalis  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas ir vakare :D  :D 

Po darbų,po vakarienių,galima prisėsti pailsėti,būtų galima kažką dar nuveikti,bet kad šiande tas pirmadienis toks "sraiginis" tai sakiau patingėsiu pirmadieniškai prie tv :B 

Kaip Jūs Damos vakarojate? :)​ 

Atsakyti