Labas rytelis
Issimiegojau gerai, jau tik paryciui emiau dirscioti i laikrodi.
Naujienu is Big Bang dar nera
Sveikos Jungiuos su antra kava ir užkandžiu
Nieko įdomaus nevyksta, neturiu net ką ir papasakot Pas mus jau atostogos vaikams baigėsi nuo anos savaitės, tai jau beveik pripratau prie peklos. Net laikrašty buvo straipsnis šiandien, kad žmonės turi iš namų išvažiuot apie 30min anksčiau, kad laiku spėtų į darbą dėl tų kamščių ir kad Dubline labiausiai juntami jie
Nu taip ir yra - tenka tiek anksčiau išvažiuot, bet ką padarysi.. Tikiuosi, kad aprims laikui bėgant ir nereikės vasaros tam sulaukt
Labas!
Tyluma ramuma
KAIP ŠALTA. Aš ką tik pargrįžau namo sušalus
Turėjom keletą paskaitėlių šiandien ir ekskursiją po universiteto centrinę biblioteką...kaip ten gražu
Po visko prisijungėm prie kursiokų krepšinio pažiūrėti ir išsiskirstėm.
Ryt turiu laisvą dieną, tai nuvažiuosiu iki bendrabučių aplankyt visų ir tiek
Dėl kamščių, tai pas mus po rugsėjo 1-osios Vilnius irgi stovi..Įprastai man nuo namų iki centro būtų 15min mašina, dabar gal 40
Aš grįžusi cukinijų keksiukų su feta prisikepiau, tai pavalgiau, dar rytojui lašišos užsimarinavau ir dabar turiu dar padirbėti truputį užsimaniau labai arbatos, būtent juodos su pienu, vaje kaip seniai gėriau
Apsiniaukę visą dieną, gan vėsu, bet keliausiu tuoj iki močiutės aviečių parsinešti, oi kaip mėgstu
Likom su kolegemis pora valandu ilgiau padirbeti, tai krepsini teko tik per radija pasiklausyti, ui kaip salta, gerai, kad neilgai autobuso reikejo laukti, kazkaip rytas siltesnis buvo, as dar plonai apsirengus, vejas ir toks dregnas . grizau, iskart bulves uzkaiciau, pakepiau kepsniuku , ant virsaus majonezinis- garstyciu padazas, pomidoras uzkeptas su suriu, taip skaniai su bulvemis ir darzovemis prikirtau, dar rugpienio nusipirkau
vsio, soti, rytdienai pietukai suruosti vadinasi
Labas rytas
Šiande ryte vėsuma ir man jaučiasi tik 9 šilumos,bet gi ruduo ko norėti.
Kamsčiai ir pas mus,bet žinau,kad po kokio mėnesio jie šiek tiek sumažėja,nes kiekvienas sau atranda tinkamus keliukus ir srautas pasiskirsto. Aišku nėra taip laisva gatvėse kaip vasarą,bet ką jau padarysi
Vakar kepiau kugelį,bet maišiau su cikinija,kai turiu cukinijos visada tokį kepu,labai skanus,lengvesnis toks gaunasi
Šiande darbo reikalais išvykstu į Marijampolę.
Dabar kava kaip įprastai,tai tiek žinių iš manęs 😃
Labas rytas žiūriu ne aš viena pasinešus ant cukinijų
man taip skanu, tokia universali daržovė, tiek į blynus, tiek į troškinius, į sriubas, visur tinkama
Rytas saulėtas, bet vėsokas ir vėjuota pas mus, tai aš kaip tik vakar jau vasarinius giliau paslėpiau, kelis megztukus išsitraukiau, reikėtų atsinaujinti
Jūs megstat/nešiojat šiltus megztinius? Ar geriau plonesnis megztukas ir šiltesnis paltukas/striukė?