Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

gaminu maisto, visko daug, kad nereikėtų ir būtų ramu kokias tris dienas :)

biskeli padirbejom,   grizdami uzsukom pas drauge, prekes turejau atiduoti, tai pasiplepejom beveik pora valandu, grizom namo, MB uzsake pica, taip senai bevalgem,  tai prikirtom, MB jau nuluzo pietu miegelio, as dar skalbenke idarbinau,  savo seriala bandau paspoksoti, paskui eisiu vistienos krutineles kepsniuku pakepsiu, bus ir man pietums i darba ir MB i ligonine kelis idesiu, dar  sriubos issivirisu,nu va kelioms dienoms uzteks maisto  :P 

Atsakyti

Voque kaip tavo sveikatele ?

Ačiū lyg neblogai :) išties užvakar atrodė, kad jau sveikstu, bet šiandien vėl lyg sloga, vėl kosulys, dar nepasveikau pilnai, bet temp lyg nėra, tai viskas gerai :) 

Atsakyti
KAip cia taip lietuviams nekrenta...

NA ka,pasirodau ka prisipirkau biggrin.gif Jau vakar norejau imest,bet sveciu atvaziavo,tai nebeieskojau itike..
VA tokia maudimke,tik mano melynesne,labiau i dzinsa panasi biggrin.gif LAbai fainai atrodo mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

VA tokius sezoninius batelius

http://cdn2.sarenza....=20170621114904

Ir tokius batelius

NA kol posta parasiau ir krist pradejo biggrin.gif
Atsakyti

o kokia maudymke idomi  :bigsmile:  ir bateliai abeji  :clap_1:​ 

Atsakyti
Va taip is nugaros atrodo,bet vel spalva ne mano biggrin.gif Mano tamsesne biggrin.gif
https://s7d5.scene7.com/is/image/Guess/E52O...nsive_xxl$

VA tokia mano spalva,tik cia modelis visai kitas..

O Geoxo batelius galiu pirkt nesimatavus bigsmile.gif JAu tokie patogus bigsmile.gif Va buciau tuos batelius pries vestuves radus bigsmile.gif
Atsakyti
Meeees laimejom lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti

O Geoxo batelius galiu pirkt nesimatavus bigsmile.gifJAu tokie patogus bigsmile.gifVa buciau tuos batelius pries vestuves radus bigsmile.gif

a brangiai kastavo ?

Atsakyti

Meeees laimejom lithuania.giflithuania.giflithuania.gif

taip  :yahoo:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2017 09 03, 18:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="71783607" data-time="1504454239"><div><p>
O Geoxo batelius galiu pirkt nesimatavus vartotojo įkelta nuotraukaJAu tokie patogus vartotojo įkelta nuotraukaVa buciau tuos batelius pries vestuves radus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>a brangiai kastavo ?</p>

Pas mus yra toks TKMaxx,ten labai patrauklios kainos buna mirksiukas.gif Abieji batai po 30£ kainavo mirksiukas.gif
Atsakyti

Nerealus žaidimas, tiesiog nerealus! yuhuuuuu! :lietuva: 

Atsakyti

Pas mus yra toks TKMaxx,ten labai patrauklios kainos buna mirksiukas.gifAbieji batai po 30£ kainavo mirksiukas.gif

teko  buti. tai ner taip brangiai 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2017 09 03, 18:37)
</p></div></blockquote><p>teko  buti. tai ner taip brangiai </p>

Sakyciau kad labai pigiai biggrin.gif Geox pardej tie sezoniniai apie 100£ kainuoja,o bateliai kokia 80£ mirksiukas.gif
Atsakyti