NU va sakiau nieko gamint nereikes
- atseit trumpam i virtuve ilekiau- tik sriubos issiviriau, tik rytdienai bulves nuskutau, tik rytdienai vistienos kepsniukus su krakmolu i rmajonezu pasiruosiau, nu dar cukinija pasimaise, tai dar viena keptuve issikepiau, bus rytdienai pietums i darba, o likusia sutarkavau i kepsniuku tesla. nu valanda ir sprogo virtuveje. o atrodo kazko tokio ir nedariau
Ką tik pavakarieniavau, eisiu nusimaudyti, pedikiūrą pasidaryti ir miegoti ryt vėl iš ryto į universitetą

Na ka,buvau naujam sportkluby..Ejau i sale,tai as aisku neiko idomaust ten nerandu

Va tik man klases tokiu laiku,kad turesiu tiesiai po darbo lekt..
Issiploviau galva ir isitaisiau prie teliko, paziuresiu ka cia musu lietuviski kanalai naujam sezonui paruose

Ir nesupratau..TAi tie sostu karai baiges

Mouette,o darbuotis dar nepradėjai?
Giega,gal po kelių kartų žėk ir prisijaukinsi naują sportklubį ir viskas ten patiks Tau. Svarbiausia TB patinka
Mickute7, bet rimtai daug Tu gamini mano čia pusės savaitės meniu būtų
*Voque* susitvarkiai reikalus Panevėžyje?
Almost,kaip Tau pas daktarą sekėsi,ką girdėjai?
BigBang!!! Laukiam bent trumpos žinutės iš Tavęs
Žiūriu "nuo iki" grynai tinginiauju prie tv

Paziuresiu kokios klases bus,tada ir spresiu..Nes i sale as tikrai nevaiksciosiu..Nepatinka man

R's, nea. Nuo rugsėjo 11d. pradėsiu, po savaitės
Man irgi smalsu, kaip BigBang sekasi!
Mickute7, bet rimtai daug Tu gamini
mano čia pusės savaitės meniu būtų
*
Treciadieni greiciausiai trumpam MB parleks namo, nes neskani vakariene tai cia del to daugiau gaminau
na sriubos puodas tai tikrai kokioms 3 dienoms bus, nes jei liksiu po darbo, tai jau tingesiu grizus virtuveje kuistis
Greiciausiai galesim sveikinti
nes siaip jau pasijungtu kur nors parasineti
Nu ir lyja
Tik neseniai grįžom susitvarkiau reikalus, va jogurto užkandu, arbatos atsigeriu ir einu ilsėtis
Labas rytas
Skanauju kavą,galvoju apie dienos planus ką veikti po darbo,kad būtų naudingai nuveikta
Kaip pailsėjote? Ar gerai išsimiegojote?