Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Intensyvus savaitgalis biggrin.gif Ir shopinguose buvom,nusipirkau suknele sventem..Paprasta juoda,nebrangia mirksiukas.gif VAkar uosvienes gimke kinieciu restorane atsventem-apsiedem eilini karta biggrin.gif Ten kitaip neimanoma biggrin.gif
Ar isivaizduojat,kad gera savaite iki svenciu liko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, beje mes 1000 psl. proga smile.gif

Giega, parodyk suknelę (arba su suknele smile.gif)>
Vogue, tai koks meniu, prašome ir mums pranešti, gal idėjų nuvogsim. Beje sakiau eisiu va pagooglinti- įdomiai nuskambėjo mieliniai blyneliai su silke. Čia turi kokį firminį receptą ar taip kaip tiesiogiai suprantu- silkė mieliniame blyne?

Almost indai gražūs. Nepigūs sakyčiau smile.gifsmile.gif bet ar man reiktų ir ar kitam pirkčiau net nežinau smile.gif na kiek žmonių tiek akių ir tiek nuomonių aišku smile.gif
Atsakyti
Rengtis tingiu biggrin.gif VA tokia ta suknele mirksiukas.gif PApigiai biggrin.gif

https://www.quizclot...0100024490.html

Esu valgius blynus su silke,labai patiko.Tik dabar galvoju ar mieliniai tie blynai buvo g.gif lygtai paprasti blynai,tik silke ispjaustyta g.gif Taip,kaip su obuoliais,tik,kad su silke biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 12 16, 15:31)
Rengtis tingiu biggrin.gif VA tokia ta suknele mirksiukas.gif PApigiai biggrin.gif

https://www.quizclot...0100024490.html

Esu valgius blynus su silke,labai patiko.Tik dabar galvoju ar mieliniai tie blynai buvo g.gif lygtai paprasti blynai,tik silke ispjaustyta g.gif Taip,kaip su obuoliais,tik,kad su silke biggrin.gif

Bet tokia šventinė sakyčiau, proginė labai smile.gif čia per šventes rengsies ją?
Atsakyti
Ner labai baline biggrin.gif Na bet i gatve kasdien irgi per gera biggrin.gif Bet va tokiam Kuciu vakarui ar kokiam gimtadieniui bus gerai mirksiukas.gif

KAip man gerai,kad man nieko ruost Kuciom,Kaledom nereiks biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) kas per lėkimas šiandien, kiek reikalų visokių, uch tikrai jaučiasi, kad metų pabaiga :rolleyes: o dar ir su dovanomis paskutinius reikalus reikia atlikti, tai yra yra veiklos :rolleyes: 

Mielinius blynus su silke kepa mamukas, aš nesikišu, nes su mieline tešla nedraugauju, bet pasidaroma tešla ir į ją įmaišoma silkė. Tik šiais metais "paturbins" kažkaip, nes dės dar kažkokių priedų :)  o dėl meniu, tai viską susirašėm ir dabar va reikia atsiminti ką gaminsim, nėra paprasta :D tarkim iš mano siūlomų patiekalų bus silkė su pievagrybiais/baravykais/spanguolėmis/, taip pat mano firminės burokėlių salotos su granatų sėklomis/avinžirniais.

Na lekiu darbuotis toliau, nes vaje jau valandų kiek :ax:​ 

Atsakyti

Ner labai baline biggrin.gifNa bet i gatve kasdien irgi per gera biggrin.gifBet va tokiam Kuciu vakarui ar kokiam gimtadieniui bus gerai mirksiukas.gif

Faina labai suknelė :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Faina labai suknelė :mirksiukas:​ 

Man ir labai grazi suknele !!

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos!

nu giega jau net ir man graži suknelė šita!  :D  :4u: 

V-rine - nepigu, bet manau geriau jau tokia dovana, kokios kiti nori, nei vėl koks nekažką reikalas (taip tikrai būna pasitaiko nuo tos pusės giminių  :D ). Džiaugiuosi labai, kad paklausė šįmet, ko norėtume, o ne išleido pinigus beprasmiškai tiesiog  :) Aišku vertinu labiausiai pastangas, dėmesį, bet kai žinau, kad anytai tie pinigėliai tikrai svarbūs, o nuperka pvz. kokį pakabuką žuvytę, kai mano zodiakas net ne toks, tai nežinau  :rolleyes:  :D Nu geriau tada dešros įdėk, bet neleisk pinigų ant tokių papuošalų  :) 

Tiesa, va ir tema - kokias esat keisčiausias / jums asmeniškai labiausiai nesuprantamas dovanas gavusios?  :) 

Pas mane nieko įdomaus, nieko ypatingo. Vakar nuėjau darban, tai bosas išgirdo mane ir gražiai mandagiai liepė eit namo - sirguliuoju, tai nosis siaubulinė, balso visai neturiu. Nu tai gyju  :) Šiandien dar liksiu namie, o paskui matysiu. Jei negerės, tai teks eit pas daktarus.

Savaitgalį du Kalėdų vakarėlius turėjau (įmonės ir sporto klubo), tai abu žiauriai smagiai praėjo  :wub: 

Dar vakar spėjom užsisakyt maisto Kūčioms ir Kalėdoms iš lietuviškos krautuvės čia pas mus - gamina šventėms, progoms pagal užsakymą. Tai labai smagu, nes mažiau visiems ruošimosi bus - aš vienintelė nedirbu 24d, visi kiti mūsų rato draugai dirbs, kas ir iki vakaro, tai žodžiu nenoriu prie puodų šventes sutikt :rolleyes: 

Tokios tokelės, labas rytas ir puikios dienos visoms! :4u: 

Atsakyti
Labukas

Almost 4u.gif

Dol dovanu.. Daug nesamoningu esu gavus biggrin.gif Pvz ikurtuviu proga visu prasem nieko nedovanot,tai vis tiek uosviene zvakide didziausia atvilko.. As megstu zvakes,bet anoji man visiskai ne i tema buvo.. Dar tu paciu ikurtuviu proga gavom dideli fikusa,kuri stumdem is kampo i kampa,nes nu niekaip jam vietos neradom... Nuo to stumdymo greit jis nusibage biggrin.gif
Esam su mb 40 mecio proga abu gave sidabrinius pakabukus -mb su auksine zuvyte,kai jis vezys yra biggrin.gif Nu nezinai horoskopo,paklausk,nes juk irgi nepigus daiktas.. Bet mb nesioja-atseit zvejys biggrin.gif O as gavau su auksiniu liutuku.. Labai noreciau nesiot,bet niekaip netinka prie mano nesiojamos grandineles.. O keitaliot as tingiu biggrin.gif Tai va,jau 7m guli dezutej...
Bet labiausiai nesamoninga dovana kaledu proga buvo is draugu,kriksto dukros tevu.. Nezinau kaip cia zmones visiskai nepamaste... Abu gavom tokuas pat dovanas.. Judancias dainuojancias ir perdancias prezidento Busho leles...Ismetem kai tik namo grizom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.

Vogue galima plačiau apie mišrainę su burokėliais , granatomis ir t.t. ? sudomino smile.gif

Man nesąmoningiausia buvo per gimtadienį. Gavau ale rankdarbį- iš virvės pintas voratinklis kietas (gal te sukrakmolyta kaip nzn smile.gif) ir ant jo voras didelis. Nežinau gal ten tipo ant sienos kabint. Mieste. Bute.. nu ne kaimo troba gi kokia... rolleyes.gif unsure.gif unsure.gif . ir kai man voras pats šlykščiausias gyvis pasaulyje.......vž net nežinau kur. Mėtėsi kažkur palėpėj ar išmestas jau. Dabar galvoju jei tam dovanotajam jį padovanočiau dabar- na kai buto interjeras irgi ne trobos tipo, šiuolaikiis ir modernus.....kaži kur dėtų?
Atsakyti