Intensyvus savaitgalis

Ar isivaizduojat,kad gera savaite iki svenciu liko

Sveikos kas per lėkimas šiandien, kiek reikalų visokių, uch tikrai jaučiasi, kad metų pabaiga
o dar ir su dovanomis paskutinius reikalus reikia atlikti, tai yra yra veiklos
Mielinius blynus su silke kepa mamukas, aš nesikišu, nes su mieline tešla nedraugauju, bet pasidaroma tešla ir į ją įmaišoma silkė. Tik šiais metais "paturbins" kažkaip, nes dės dar kažkokių priedų o dėl meniu, tai viską susirašėm ir dabar va reikia atsiminti ką gaminsim, nėra paprasta
tarkim iš mano siūlomų patiekalų bus silkė su pievagrybiais/baravykais/spanguolėmis/, taip pat mano firminės burokėlių salotos su granatų sėklomis/avinžirniais.
Na lekiu darbuotis toliau, nes vaje jau valandų kiek
Sveikos!
nu giega jau net ir man graži suknelė šita!
V-rine - nepigu, bet manau geriau jau tokia dovana, kokios kiti nori, nei vėl koks nekažką reikalas (taip tikrai būna pasitaiko nuo tos pusės giminių ). Džiaugiuosi labai, kad paklausė šįmet, ko norėtume, o ne išleido pinigus beprasmiškai tiesiog
Aišku vertinu labiausiai pastangas, dėmesį, bet kai žinau, kad anytai tie pinigėliai tikrai svarbūs, o nuperka pvz. kokį pakabuką žuvytę, kai mano zodiakas net ne toks, tai nežinau
Nu geriau tada dešros įdėk, bet neleisk pinigų ant tokių papuošalų
Tiesa, va ir tema - kokias esat keisčiausias / jums asmeniškai labiausiai nesuprantamas dovanas gavusios?
Pas mane nieko įdomaus, nieko ypatingo. Vakar nuėjau darban, tai bosas išgirdo mane ir gražiai mandagiai liepė eit namo - sirguliuoju, tai nosis siaubulinė, balso visai neturiu. Nu tai gyju Šiandien dar liksiu namie, o paskui matysiu. Jei negerės, tai teks eit pas daktarus.
Savaitgalį du Kalėdų vakarėlius turėjau (įmonės ir sporto klubo), tai abu žiauriai smagiai praėjo
Dar vakar spėjom užsisakyt maisto Kūčioms ir Kalėdoms iš lietuviškos krautuvės čia pas mus - gamina šventėms, progoms pagal užsakymą. Tai labai smagu, nes mažiau visiems ruošimosi bus - aš vienintelė nedirbu 24d, visi kiti mūsų rato draugai dirbs, kas ir iki vakaro, tai žodžiu nenoriu prie puodų šventes sutikt
Tokios tokelės, labas rytas ir puikios dienos visoms!