Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) šiandien ramesnis rytas, tai normaliai galiu prisėsti ir net kavos atsigerti.

Almost, vaje sveikatos, nesirk!  :4u:

Dėl dovanų, tai prisijuokiau iš Giegos posto, dar atsimenu, kai pasakojai kažkada apie tas lėles, tai eina sau :D  :D bet rimtai kur tokias dėti? 

Mes esam gavę nuo MB tolimos giminaitės tokį kaip medinį su užrašu pastatomą daiktą, viduj butelaitis, iš šonų stikliukai, tai grįžom ir išnešėm į sklepą, nes net gėrimas toks, kokio negeriam ir šiaip net nežinau kur tokį laikyt :rolleyes: va taip ir yra, kai nepažįsti gerai žmogaus, todėl visada sakau, jei nežinai ką dovanoti, tai valgomos dovanos geriausios. Aišku negalima irgi rizikuoti su gurmaniškom kažkokiom, bet geras šokoladas ar tai sūris kažkoks tikrai daugumai tinkama dovana :) o šiaip yra yra tų dovanų, kuriomis nelabai esam apsidžiaugę, bet vienetai, nes aplink artimi žmonės, kurie tikrai gerai mus pažįsta :rolleyes:

V-rine, visų pirma mama iškepa žalius ir tarkuotus (korejietiškai) burokėlius keptuvėje lyg su balzamiku, kmynais, česnaku jie tuomet būna traškūs, taip pat jau "išleidę"sultis ir salotoms būna labai gerai, nes su paprastais virtais tai košė/makalošė bus. Tuomet į kompaniją keliauja apkepti avinžirniai/granatų sėklos/fetos sūris/kepintos moliūgų sėklos ant viršaus. Tokie burokėliai tai man išvis neatsivalgomi, mamuks mums pastoviai iškepa, tai valgau ir neatsivalgau :D Aš pati bandžiau kepti, tai man nesigavo tokie skanūs. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 17 gruodžio 2019 - 12:07

Aš dabar galvoju, kokia keisčiausia dovana buvo, tai turbūt pernai gauta tokia statulėlė ale keramikinė ar tai molinė angelo galva. Niekaip su vyru nesupratom, kaip taip sugalvot dar reikia :D  Daugiau tokių keistų dovanų nelabai jau ir pamenu, nu tik va labai stipriai nepataikytų (anyta vyrui vis laikrodžius kelis kartus dovanojo, kas, mano nuomone, visiškai neapgalvota, nes nu jaunas vyras - pats sau laikrodį sunkiai išsirenka, tai kur jau pataikys kas kitas; taip ir guli stalčiuj, nes nei išmesi, nei nešiosi; aš gavus žuvytės pakabuką, bet irgi ne tas ženklas - juokėmės, kad tipo čia tam, jog geriau “nerčiau” / geresnė marti būčiau :D  :D dar esu gavus ne savo dydžio rūbą labai norėtą, tai laikau tiesiog kaip jaukų prisiminimą, nes tos moters jau, deja, nebėra..). Šiaip nu tikrai smagu ir daug reiškia, kai pagalvoja, kažką renka, bet man paskutiniu metu irgi atrodo, kad geriausia dovana yra valgoma / geriama ar tiesiog pasiklaust, ką mėgsta žmonės ir ko norėtų, kas nudžiugintų  :) Nu nors negali sakyt - angelo galva vis dar džiugina kaip geras juokas nu  :D Vis prisimenam, pasijuokiam iš situacijos  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 17 gruodžio 2019 - 12:28

Aha, tikrai kartais labai gerai tiesiog pasakyti tiesiai šviesiai arba bent užuominą duoti, nes tai vistiek kainuoja pinigus, tai kam pirkti tik tam, kad pirkti :) esu jaučiu ir aš nepataikius, manau tikrai esu, tik gal niekas garsiai to nesakė :D bet neperku jokių statulėlių dulkėms rinkti, jokių suvenyrų, va šito nesuprantu :)​ 

Atsakyti

O va laikrodį mes šiais metais dovanosim MB broliui, bet tikrai esu įsitikinusi, kad patiks :) va tiesiog esu, nes studenčiokas, nėra išrankus, o dar tokį firminį ir geresnį nupirkom, tai galės džiaugtis :D​ 

Atsakyti
na man būt geriau angelo galva nei man voras su virviniu voratinkliu smile.gif smile.gif
arba tos Giegos lėlės- kokiems vaikams atiduočiau, atidovanočiau... smile.gif

Vogue skaniai nuskambėjo tavo mišrainė. Bet bijau kad man burokai taip pakept kaip tavo mamukui neišeis..... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 gruodžio 2019 - 13:42

Vogue skaniai nuskambėjo tavo mišrainė. Bet bijau kad man burokai taip pakept kaip tavo mamukui neišeis..... unsure.gif

Na žinok tikrai labai labai skanios, mes neatsivalgom jų, nes tinka visur ir prie visko :) bet Tu apkepk orkaitėje virtus burokėlius su žolelėm, trupučiu aliejaus, balzamiku, na tiesiog pjaustytus griežinėliais ar gabaliukais ir tuomet viską daryk taip pat :mirksiukas: aš pati taip darysiu šiandien, prisikepu va taip burokėlio ir man super turėti šaldytuve salotoms :ax:​ 

Atsakyti
Vogue,jei nesunku,pafotkink kaip gamini tas salotas,nes ir man skaniai nuskambejo mirksiukas.gif Kaip supjaustai tuos burokelius,kaip atrodo jie iskepe.. Kaledom nieko neriosiu,bet va naujiems visai tiktu tokua misraine mirksiukas.gif

Reik zmones pazinot.. Turiu drauge,kuri labai apsidziaugtu ta angelo galva mirksiukas.gif Ir net gi kazkokia proga as ziurinejau pakabinama angeliuko statulele nupirkt jai,tik kad atvezimas uztruko..
Laikrodi esu kazkada pati gavus,nu as tokio dalykk us vis nenesioju,bet tas grazus buvo biggrin.gif Dziaugiausi,bet vis tiek nenesiojau biggrin.gif Esu pati parodzius,ka noreciau gaut dovanu ir vis tiek dezutej guli biggrin.gif Auksiniai auskarai ir ziedas-ziedas visur labai kabinas,auskarai vercias ir kabo negraziai biggrin.gif
Atsakyti

nu  jo, man tos leles geriausios vis tiek. arba V-rine voras, kuriu ji pakest negali  :D :D  :D  :D  as turiu toki irgi medini stova, ant jo kaip ir   nedideles gal vyno taures sukabintos, kazkoks nereikalingas griozdas riogso ant sekcijos, ne karto nenaudotas, kita diena galesiu ir nufotkint, dabar negaliu, MB salia sedi, o cia jo sesuo padovanojus, negaliu ismesti. o  dar smulkemna, kad ten turejo  buti 6 taures, nes matosi tiek ipjovu padaryta, bet kazkodel tik su 5 padovanojo  :P​ 

Atsakyti

:lol:

kazkas prisidubliavo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 17 gruodžio 2019 - 21:21

AI dar su keliomis kolegemis  simboliskai pasikeiciam dovanelemis, tai pernai nupirko grandinele su pakabuciu,  viskas gerai, as daug  paprastos bizuterijos nesioju,  tas pakabutis gal ir  grazus, bet maziukas, grandinele trumpa, nu moterie, pati nesmulki,argi neturi supratimo kad tokio vaikisko niekucio as nenesiosiu, net pati grandinele  ciut ne kakla  pjauna, kaip pati kazkada  dirbus siuveja, sako  - is karto zinau koki dydzio rubus zmogus nesioja. tai  MB dukterecios mergaites atidaviau, 10 metu mergickai pats tas  buvo. tuo labiau pora metu dirbam kartu, tai matai  kokius papuosalus nesioju  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 17 gruodžio 2019 - 21:19

Na žiūriu visoms yra tekę gauti nelabai fainų dovanų, bet man Giegos vistiek geriausia :D 

Na išsikepiau aš tuos burokėlius, einu Jums nufotkinti :) 

Atsakyti
Ta lele butu puse velnio,jei butume kuris nors vienas gaves,o dabar abu vienodas blink.gif Dar sakytum keitiesi dovanelem ir nezinai kam dovanosi,sukrito taip..

Na bet nesurriksminu biggrin.gif Pazvengem,namie ismetem biggrin.gif Reta dovana ismetu,daznai i palepe visam laikui uzkeliu,bet ditos grynai i siuksline nuejo biggrin.gif
Va berasinedama prisiminiau tokia nuoskauda ar kaip cia issireikst.. Vnz vaikystej kaime mes keisdsvomes dovanom-gimine plati,visiem nepripirksi.. Tai va,mane,15 likine priskaite prie vaiku ir gavau toki gumini aptraukra aksomu meskiuka,tarybiniu laiku visos zinos apie kokius zaislus as cia biggrin.gif juo visai patenkinta buvau,nes kaip tik rinkau tokius,bet iskaudino,kad vos pusmeciu vyresne puske jau prie suaugusiu priskaite..
Atsakyti