Sveikos šiandien ramesnis rytas, tai normaliai galiu prisėsti ir net kavos atsigerti.
Almost, vaje sveikatos, nesirk!
Dėl dovanų, tai prisijuokiau iš Giegos posto, dar atsimenu, kai pasakojai kažkada apie tas lėles, tai eina sau
bet rimtai kur tokias dėti?
Mes esam gavę nuo MB tolimos giminaitės tokį kaip medinį su užrašu pastatomą daiktą, viduj butelaitis, iš šonų stikliukai, tai grįžom ir išnešėm į sklepą, nes net gėrimas toks, kokio negeriam ir šiaip net nežinau kur tokį laikyt va taip ir yra, kai nepažįsti gerai žmogaus, todėl visada sakau, jei nežinai ką dovanoti, tai valgomos dovanos geriausios. Aišku negalima irgi rizikuoti su gurmaniškom kažkokiom, bet geras šokoladas ar tai sūris kažkoks tikrai daugumai tinkama dovana
o šiaip yra yra tų dovanų, kuriomis nelabai esam apsidžiaugę, bet vienetai, nes aplink artimi žmonės, kurie tikrai gerai mus pažįsta
V-rine, visų pirma mama iškepa žalius ir tarkuotus (korejietiškai) burokėlius keptuvėje lyg su balzamiku, kmynais, česnaku jie tuomet būna traškūs, taip pat jau "išleidę"sultis ir salotoms būna labai gerai, nes su paprastais virtais tai košė/makalošė bus. Tuomet į kompaniją keliauja apkepti avinžirniai/granatų sėklos/fetos sūris/kepintos moliūgų sėklos ant viršaus. Tokie burokėliai tai man išvis neatsivalgomi, mamuks mums pastoviai iškepa, tai valgau ir neatsivalgau Aš pati bandžiau kepti, tai man nesigavo tokie skanūs.