Labas rytelis
Salta.. Beveik puse 8, o dar taip tamsu.. Svenciu laukiu dar ir todel,kad po ju dienos ilget pradeda

Na ka,marsruta persidejau,einu ziuret kur mano siuntiniai

aš dar apie dovanas- tai berods rašiau jau kaip 5 klasėj kokio padovanojau per naujus metus klasiokui paveikslą ir dar kažką ten...o kitais metais tas berniukas mane ištraukė ir man tą dovaną atgal atidovanojo. Tai buvo pasityčiojimas ir tt. nuo to laiko nekenčių dovanų keitimųsi visokių tokių su svetimais žmonėmis

Labukas šilta pas mus šiandien, visi 9 laipsniai, tik vėjas toks nelabai malonus
Aš vėl skubu gyvent, man vėl ketvirtadienis ir nesuprantu kodėl man taip jau kelintą savaitę
Labas iš ryto
Atjudėjau darban. Jaučiuos taip įdomiai: lyg ir geriau, nes nosis nebeteka, tik užkimšta visa, bet balso vis dar neturiu, keistai raumenis skauda ir tokia meh. Kaulų nelaužo, temperatūros lyg neturiu, gerklę tik kutena. Nu reik tikėtis jau gerės man. Pernai per šventes taip stipriai sirgau, kad kone astmą prirašė jau man daktarai. Tai šįmet vos tik šventės ant nosies, taip man ir vėl ligos. Ot bus nesiskiepyt nuo gripo
Komandoj visi, kurie nesiskiepijom, ir apsirgom kaip tyčia
V-Rine - man tai žinok nei voras, nei angelo galva nepatiktų, būtų tos keistos dovanos Teisingai sako merginos, kad reikia labai žinot žmogų dovanojant tokius suvenyrus ir pan. Vienam būtų super dovana, o kitas nežinotų, kur dėt
Kad kažkas būtų perdovanojęs dovaną mano, tai nežinau, bet jei taip nutiktų, tai tikrai būtų nemalonu. Prisimenu Tavo tą istoriją ir labai tikiuosi, kad kažkada gyvenime pasimirš tas skaudulys Tau
Voque - vakar skaičiau ir galvojau, kad jergus nu norėčiau turėt pomėgį gaminti ir kad šventėms maisto ruošimas man keltų džiaugsmą. Ale dabar tai ne ne Kad ir kaip skanu skaityt tuos visus patiekalus ir receptus, bet nu nekyla rankos plušėt prie puodų. Gal ir tas faktas, kad vienintelė iš grupės mūsų nedirbu, tai nu kodėl visą dieną viskas ant mano pečių turi būti? Aš geriau sumokėsiu pinigus ir pasiimsiu paruoštą maistą
Tinginė grynai
giega - aš vis skaitau ir nesuprantu, nu kam Tu užsirašei atgal į tą sporto klubą
Nu man tikrai neatrodo, kad jis Tau džiaugsmą neša ir laimę teikia. Aš va belekaip pasiilgau sportuot, paskutinį kartą ėjau aną ketvirtadienį ir dabar gal šeštadienį eisiu, matysiu kaip sveikata. Bet jau su didžiuliu liūdesiu atšaukus treniruotę buvau tiek pirmadienio, tiek antradienio. Su vyru vos ne iki pykčių, nes nenoriu ketvirtadienio atšaukt, bet nu jaučiu, kad sergu, tai nebūtų protinga. O Tave kiek paskaitau, tai vis ta klasė nepatinka, ta trenerė netinka, tingisi, reik to ano
Atrodo nu kam švaistai tą laiką ir pinigus
Daugiau kaip ir neturiu ką papasakot. Dvi dienas namie prabuvau, tai visai pasiilgau žmonėtis. Nors bernai džiaugsis - kalbėt vis dar negaliu
Šiandien jokių planų didelių neturiu, darbe veikla nurimo prieš šventes visai. Mieste jau nieko nereikia. Lėksiu namo gydytis, serialą žiūrėt ir tiek žinių

Voque - vakar skaičiau ir galvojau, kad jergus nu norėčiau turėt pomėgį gaminti ir kad šventėms maisto ruošimas man keltų džiaugsmą. Ale dabar tai ne ne
Kad ir kaip skanu skaityt tuos visus patiekalus ir receptus, bet nu nekyla rankos plušėt prie puodų. Gal ir tas faktas, kad vienintelė iš grupės mūsų nedirbu, tai nu kodėl visą dieną viskas ant mano pečių turi būti? Aš geriau sumokėsiu pinigus ir pasiimsiu paruoštą maistą
Tinginė grynai
Tai va matai kaip skirtingai visiems pastaruoju metu aš išvis negaminu kažkokių įmantrybių nors kartais galbūt taip susiskaito, bet viskas kuo greičiau/paprasčiau ir tikrai nevisada man būna ūpas ir noras
taigi ir šventėms prisirašėm visko pakankamai, bet tokie nesudėtingi patiekalai bus ir greit paruošiami
va iš kavinės Kūčioms niekada neimčiau užsakyto maisto, bent minimaliai kažko pasiruosčiau, bet kaip Tu ir sakei va nepatinka Tau, tai ko čia kankintis - teisingai
maistas išsinešimui dar dar, bet dabar juk labai populiarėja pačias šv.Kūčias švęsti kavinėje, va tai man nesuprantama
Aš sakiau bandysiu Vogue burokėlius kažkada
aš juos šiaip mėgstu, o taip nesu bandžiusi. Tik to balzamiko acto reiks nusipirkt, nesu jo niekada naudojusi
Bet pirk ne patį actą, o balzamiko acto kremą, jis toks tirštas, po to tikrai susinaudos bet kur
Dėl Jūsų šeimos reikalų tai įdomu įdomu, kažkaip priimsit manau bendrą sprendimą, o jei nėra noro ar papildomų lėšų, tai nedovanojat ir viskas
Tai va matai kaip skirtingai visiems
pastaruoju metu aš išvis negaminu kažkokių įmantrybių nors kartais galbūt taip susiskaito, bet viskas kuo greičiau/paprasčiau ir tikrai nevisada man būna ūpas ir noras
taigi ir šventėms prisirašėm visko pakankamai, bet tokie nesudėtingi patiekalai bus ir greit paruošiami
va iš kavinės Kūčioms niekada neimčiau užsakyto maisto, bent minimaliai kažko pasiruosčiau, bet kaip Tu ir sakei va nepatinka Tau, tai ko čia kankintis - teisingai
maistas išsinešimui dar dar, bet dabar juk labai populiarėja pačias šv.Kūčias švęsti kavinėje, va tai man nesuprantama
Oj ne, Kūčių kavinėj nešvęsčiau ir maistą ne iš kavinės imam Mes iš parduotuvės, kur turi tokį kaip maisto paruošto skyrių, užsisakėm pagrinde mišrainių kelių rūšių (silkės, keptos duonos, baltos mišrainės), liežuvio, vyniotinio mėsiško, tešloj keptos žuvies. Yra dalykų, kuriuos drąsiai patys pasidarysim, bet tarkim tokių mišrainių tai ai, ir tingiu, ir paskui prisidarom belekiek, laiką praleidžiam, o tenka išmest nesuvalgant
Mes dar kai penki (keturi lietuviai ir vienas brazilas) būsim, tai iš viso to maisto kiekio apskaičiuot normaliai neišeina. Lengviau tiesiog susipirkt po nedidelį kiekį ir tiek
Ai, nu kada Kūčias švęsčiau ne prie šeimos stalo, tai kelionių metu
Oj ne, Kūčių kavinėj nešvęsčiau ir maistą ne iš kavinės imam
Mes iš parduotuvės, kur turi tokį kaip maisto paruošto skyrių, užsisakėm pagrinde mišrainių kelių rūšių (silkės, keptos duonos, baltos mišrainės), liežuvio, vyniotinio mėsiško, tešloj keptos žuvies.
Principas tas pats bet matai čia tikrai labai skirtingai visiems ir viskas ok, svarbu žmonėms tinka ir liuks