Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oi,skaiciau vaziuojant,bandysiu prisimint biggrin.gif biggrin.gif
Vieni zmones sportuoja,nes tai ju darbas.Kiti sportuoja del sveikatos,del figuros mirksiukas.gif TAi va ir as del sito sportuoju..Niekad negaleciau,kaip Vogue namie sportuot,bet va i sportklubi eit visai galiu,nors ir neypatingai laiminga biggrin.gif O pirkau..Nu aprangos vis tiek reikia...Ir to jogos kilimelio norejos savo..Nusipirkau jau biggrin.gif

Sventems ir as labai labai labai retai perku gatava maista..Torta va galiu uzsakyt,nes nemoku pati iskept biggrin.gif VA uzsakiau meduoliniu grybuku,kastonu,nes irgi bandziau pati iskept meduoliu,nu nesigavo grazus biggrin.gif O cia veztis i Lenkija noriu..Bet papjaustyt visokias misraines MAN tikrai nesunku mirksiukas.gif Nors suprantu ir Almost-jei vienai reiktu viska daryt,o kitos ateitu ant gatavo,nu irgi pikta butu biggrin.gif Beje,LT esu kelis kart darius naujiems metams visa maista.Chebra sumeta pinigais,o as viska gaminau..Ir zmoniu tai virs 20 buvo biggrin.gif
DAbar mes daznai darom sumestinius balius.Kaip Vogue,apsitariam kas ka gamins,kad nebutu vien balta misraine keliu rusiu biggrin.gif GAminam tiek,kad uztektu savai seimai.Nes juk ir kiekvienas atsinesa savai seimai,tai visko pakankamai buna mirksiukas.gif

V-rine,nu aisku skaudu gaut savo dovana atgal...Ypac,kai dar vaikas esi...Mes uosvienei dovanojom tokia saldainine-ilgai rinkom,ziurejom,kad jai prie interjero deretu...Ir ka,ji is kart tiesiai sviesiai pasake,kad neturi kur tokios det biggrin.gif biggrin.gif O man gi visiskai px,as ja atgal namo pasiemiau,dar pasakius,kad kita karta dovana pagal savo interjera rinksiu biggrin.gif biggrin.gif
Telefui irgi nesimesciau..As skaitau,kad Kaledom neturetu but labai brangios dovanos..VA kokiam gimtadieniui gal ir susimesciau..
Atsakyti

giega - tai tik dėl to ir parašiau, kad nu neatrodo, jog Tau laimę teikia tas ėjimas į sportą  :D Dažniausiai net atrodo, kad jei gali išvengti treniruotės dėl vieno ar kito dalyko, tai ir išvengsi  :D  :D Aišku gal blogai atrodo  :rolleyes: 

Kalbant apie tą gaminimą. Žinokit aš tai gaminčiau jei ten dviems ar pan. BET mano situacijoj penkiese būsim, visi kiti dirba, nu tiesiog nemanau, kad čia labai smagu net ir tą silkę pasipjaustyt ir su morkom sumaišyt. Man nepatinka gaminti apskritai iš esmės. O to tokio šventinio gaminimo žinokit atsikandau prieš kelis metus, kai ruošiau vyro gimtadieniui šventinę vakarienę. Nusiplušau belekiek, visi atėjo, pasijiedė ir viskas ačiū viso gero. Ta prasme nu pasibuvom, taip, bet man šventės jokios nebuvo tikrai, aš buvau tiesiog išvargus nuo viso gaminimo. Tai va po to karto ir nusprendėm, kad nu jei gali bent kažkiek sau pasilengvinti tą reikalą - kodėl gi ne?  :) 

Jei būčiau su tėvais, su šeimyna namie arba jei nedirbtų dar bent vienas žmogus iš mūsų komandos - tikrai neturėčiau problemų pasigaminti savo ir tas mišraines, ir kokį pyragą sumakaluot. Bet šiuo atveju noriu ir aš švenčiu, nes kitiems tai smagu va baigt darbą ir grįžt ant garuojančios vakarienės  :rolleyes:  :D 

Ai, o kas liečia dovanas - mes šiaip turim tokį kaip ir biudžetą nusistatę Kalėdoms ir gimtadieniams. Tai Kalėdoms būna dažniausiai šiek tiek mažiau arba panašiai, kaip gimtadieniams suma skirta. Jubiliejams ar tiems rimtiems gimtadieniams jau būna dviguba ta suma skirta. Bet šiaip nematau ir aš reikalo šitokiom sumom leisti pinigus ir dar daiktui, kuris gal žmogaus net nenudžiugins  :blink:​ 

Atsakyti
Oi ne biggrin.gif As tingiu,bet einu-man sumoketu pinigu gaila biggrin.gif Ir nuejus nevaidinu sportuojancios,o tikrai po prakaitu varau mirksiukas.gif Va vakar viena juode(nu ir vel juode biggrin.gif biggrin.gif ) tik uzmato,kad trenere i jos puse neziuri ir stovi..Arba darom ta lenta,ji guli atsigulus..Darom atsilenkimus,ji tik kojas kilnoja..Nu juk ne del treneres sportuoji,o del saves..

As tikrai nesmerkiu biggrin.gif Viena mano drauge pas kita bendra drauge uzsakineja maista va tokiom visokiom progom mirksiukas.gif Nes viena irgi visokiais budais stengias isvengt maisto gaminimo,o kitai tas labai patinka mirksiukas.gif
Mes is esmes labai retai uzsakinejam maista i namus..Tai kazkaip ir ipratus viska padaryt pati rolleyes.gif
Atsakyti

Ai jo, su tais sukčiavimais sporto metu tai ir aš nesuprantu. Visad sakau, kad jau spaudžiu su svoriais maksimumą, nes sportuoju dėl savęs ir nematau tikslo nusukinėt tų pakartojimų. Arba kad ir pvz. treniruotės pabaigoj reikia cardio daryt - nu žiauriai nekenčiu, bet žinau, kad reikia ir darau. Nematau kitu atveju tikslo švaistyti iš viso pinigus, laiką ir savo, ir trenerio - nu tai atrodo nepirk visai to abonemento, jei nenori eit ir sportuot (čia apie tuos, kurie tik save apgaudinėja)  :D 

Dėl maisto šventėms tai žinokit tikrai nepriimu aš asmeniškai ir nesijaučiu, kad smerkia mane kažkas ar pan. Visiems tikrai skirtingai ir man kitose situacijose irgi skirtingai būtų  :) Bet šitoj situacijoj yra taip. Iš viso jei galėčiau, tai aš niekad negaminčiau jaučiu  :D  :D  :D Nu nebent tik pusryčius. Žvalgiausi ne kartą užsisakyt tą paslaugą, kur pietus ir vakarienę atveža pagamintus. Bet šiai dienai dar kiek per brangu tokia paslauga, nors šiaip tikrai manau, kad kažkada išbandysiu  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
Mano marti nelabai moka valgyt gamint..Na moka,bet ji ten visokius lenkiskus flekus ir kitokias makaloses,o sunus tokiu nevalgo biggrin.gif Aisku jis pats gana neblogai valgyt daro,bet nevisada laiko turi..TAi jie kelis kart yra uzsisake tokias maistines dezes.ten viskas sudeta konkreciam patiekalui,bet pasigamint vistiek paciam reikia biggrin.gif TAi va taip ir mokinas gamint biggrin.gif
Atsakyti

Vogue, o tas balzamiko acto kremas parduodamas kur? jo visur yra ar kokiose spec pardėse tik?

Na šiais laikais tikrai yra visur, gan populiarus produktas, bent aš taip galvojau :) arba kardinaliai skiriasi mūsų perkami maisto produktai :rolleyes: 

Atsakyti
As kazkada pirkau to balzaminio acto kremo,nes pas drauge valgiau labai skaniai mozarela,pomidoras ir tas kremas biggrin.gif Bet realiai daugiau niekur ir nepanaudojau biggrin.gif Mano visos salotos aliejum uztaisomos buna mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
LABAS RYTAS,
to balzam. acto Norfoj mačiau yra, kremo ne smile.gif pažiūrinėsiu kitur smile.gif
kaip gyvenat, kaip miegojot, ar vėjai nenupūtė? smile.gif

Atsakyti

Labukas :) oi mūsų naktis šalta, nes kažkokie gedimai ir nuo pat vakar vakaro nebuvo šildymo ir karšto vandens, tai nebuvo labai jauku :) šįryt lyg sutvarkė, tai grįžus vakare jau turėtų būti vėl šilta ir nereikės apsikamšius miegoti. Gerai, kad minuso nėra, kad lauke nešalta, nes kitu atveju menkas malonumas būtų :B 

O šiaip kava išgerta, ruošiuos užkąsti ir sėsiu prie darbų, diena spėju greit pralėks :rolleyes: lyg saulė lenda, fainas oras šiandien visai.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

mano raina katytė juoda nosytėsmile.gif

maxsimoj balzaminio acto kremo irgi nėr.

Kur jo ieškot???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 gruodžio 2019 - 14:23

V-rine, tai ir nereikia, tiesiog kepk be jo, nėra būtinas reikalas. Mes mėgstam, naudojam, perkam dažnai, tai randam daug kur :) yra padėtas prie visų vyno actų, prie garstyčių ir pan. Na bent pas mus tokioje vietoje :) Bet kepk su trupučiu aliejaus,/žolelėm/druska/gali paprasto acto truputį, jei norisi, kad tas burokėlis neturėtų per daug saldumo. Aš manau visada galima improvizuoti, čia net nėra recepto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 19 gruodžio 2019 - 15:22