Oi,skaiciau vaziuojant,bandysiu prisimint
Vieni zmones sportuoja,nes tai ju darbas.Kiti sportuoja del sveikatos,del figuros

TAi va ir as del sito sportuoju..Niekad negaleciau,kaip Vogue namie sportuot,bet va i sportklubi eit visai galiu,nors ir neypatingai laiminga

O pirkau..Nu aprangos vis tiek reikia...Ir to jogos kilimelio norejos savo..Nusipirkau jau
Sventems ir as labai labai labai retai perku gatava maista..Torta va galiu uzsakyt,nes nemoku pati iskept

VA uzsakiau meduoliniu grybuku,kastonu,nes irgi bandziau pati iskept meduoliu,nu nesigavo grazus

O cia veztis i Lenkija noriu..Bet papjaustyt visokias misraines MAN tikrai nesunku

Nors suprantu ir Almost-jei vienai reiktu viska daryt,o kitos ateitu ant gatavo,nu irgi pikta butu

Beje,LT esu kelis kart darius naujiems metams visa maista.Chebra sumeta pinigais,o as viska gaminau..Ir zmoniu tai virs 20 buvo
DAbar mes daznai darom sumestinius balius.Kaip Vogue,apsitariam kas ka gamins,kad nebutu vien balta misraine keliu rusiu

GAminam tiek,kad uztektu savai seimai.Nes juk ir kiekvienas atsinesa savai seimai,tai visko pakankamai buna
V-rine,nu aisku skaudu gaut savo dovana atgal...Ypac,kai dar vaikas esi...Mes uosvienei dovanojom tokia saldainine-ilgai rinkom,ziurejom,kad jai prie interjero deretu...Ir ka,ji is kart tiesiai sviesiai pasake,kad neturi kur tokios det

O man gi visiskai px,as ja atgal namo pasiemiau,dar pasakius,kad kita karta dovana pagal savo interjera rinksiu
Telefui irgi nesimesciau..As skaitau,kad Kaledom neturetu but labai brangios dovanos..VA kokiam gimtadieniui gal ir susimesciau..