Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas! Einu dažytis, pusryčiauti ir judėsiu iš namų :) Oras bjaurus..ne tokios rudens pradžios tikėjausi :D 

Kalbant apie cukinijas, tai kaip ir Giega, jei kažkas įdės į maistą - ok, bet šiaip nevalgau :) 

Atsakant į Voque klausimą, man geriau nešioti plonesnį megztinį, bet storesnę striukę :)​ 

Atsakyti
Plinesnis megztukas ir siltesne striuke mirksiukas.gif O tai ieini i kokia parde ir dusti nuo karscio.. Palta striuke gali nusirengt mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Šiandien išbandžiau naują maršrutą į darbą, tai žymiai labiau patiko, nei senasis - kamščių yra, bet juos labai lengva apvažiuot, nes platesni keliai, daugiau vietos ir tie kamščiai ne tokie labai jau pilni, ne tiek mašinų susigrūdę. Turbūt radau naują kelią  :) Nes užknisdavo jau vien kamščiuose prastovėt belekiek laiko ryte..

Voque - aš mėgstu visaip, neturiu kažkokio tai polinkio ar kad storesnis megztukas ir plonesnė striukė, ar atvirkščiai. Viskas priklauso nuo oro, nuotaikos ir paties rūbo. Turiu kelis labai storus megztinius (Robi Agnes tipo), tai po jais jau nieko papildomai nesidėsi, ant viršaus striukės jokios irgi neužsimesi. Jeigu storesnis megztinis, bet ne toks storas, tai mėgstu ant viršaus odinę striukę dėtis. O šiaip labai puikus sprendimas - plonesnis megztinis ir plonas, bet pvz. 100% vilnos paltukas. Nei prisikutojus, nei sušalus  :) 

Vakar MB vėlai grįžo iš darbo, bet palepinau vakariene, tai visas laimingas kaip livaras buvo  :D  :D Šiandien reikia kažką gaminti su nektarinais, nes turim dvi dėžutes. Ieškosiu receptų kokių su vištiena ir nektarinais  :) Po darbo šausiu vėl į salę, į treniruotę. Vakar gerai prasijudėjau, reik ir šiandien lėkt  :) 

Gražaus trečiadienio visoms ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

Vakar MB vėlai grįžo iš darbo, bet palepinau vakariene, tai visas laimingas kaip livaras buvo  :D  :D Šiandien reikia kažką gaminti su nektarinais, nes turim dvi dėžutes. Ieškosiu receptų kokių su vištiena ir nektarinais  :) Po darbo šausiu vėl į salę, į treniruotę. Vakar gerai prasijudėjau, reik ir šiandien lėkt  :)

Gražaus trečiadienio visoms ir skanios kavos  :4u:​ 

Ką skanaus gaminai? :mirksiukas:

Aš su nektarinais ir mocarela gaminu salotas labai skanias, bet jų ten tiek tereikia, tai dvi dėžutės tikrai nesusinaudos :) galbūt pyragą kokį iškepk?

Kaip tik baigiau kavutę, eisiu priešpiečiaut :rolleyes:

Atsakyti

Ką skanaus gaminai? :mirksiukas:

Aš su nektarinais ir mocarela gaminu salotas labai skanias, bet jų ten tiek tereikia, tai dvi dėžutės tikrai nesusinaudos :) galbūt pyragą kokį iškepk?

Dariau vištienos ketvirčius ir bulves. Pirmiausia užmarinavau su aštriu padažu, česnako milteliais, bbq prieskoniais ir bbq padažu. Tada apkepinau mūsų tam multifunkciniam puode ir kartu su bulvėm ketvirčius 20min gaminau aukšto slėgio funkcijoj (pressure cooking). Tada mėsa jau buvo iškepus normaliai, bulvės išvirusios, bet pašoviau į orkaitę 15min viską užbarsčius peri peri prieskonių - vištos odelė apskrudo, traški pasidarė, bulvės irgi skaniai apskrudo (nu tikiuos ir taip atrodė, nes aš nevalgiau)  :D Šiandien ragausiu pietums  :)

Aš svarstau gal kažką tokio pagamint 

http://www.womansday...recipe-wdy0812/

Atsakyti

Šiandien ragausiu pietums  :)

Aš svarstau gal kažką tokio pagamint 

http://www.womansday...recipe-wdy0812/

Nu wow, taip viskas prašmatniai čia, niam :rolleyes: :bigsmile:

Super turėtų būti! išsisaugau ir aš :ploja2: ačiū :4u: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 06 rugsėjo 2017 - 12:14

Nu wow, taip viskas prašmatniai čia, niam :rolleyes: :bigsmile:

Super turėtų būti! išsisaugau ir aš :ploja2: ačiū :4u:

Aleik Tu, man tas puodas mūsų tai išsigelbėjimas totalus - realiai jei nebūčiau laukus marinuot mėsos, tai viskas būtų pagaminta per 30-40min, o mėsa krito nuo kaulo, kai MB valgė  :D Dievinu tą mūsų puodą..

Dar radau visokiausių, nusiunčiau MB nuorodas - tegul renkasi  :D​ 

Atsakyti

Darbuojuos ir žiūriu krepšinį, na šaunuoliai tie lietuviai :rolleyes: :lietuva:

Atsakyti

Labukas

KAzkaip siemet greit susalai,Mickute biggrin.gifPAmenu visos jau su siltais paltais vaikstom,o tu su basankem ir plona striukyte budavai biggrin.gif

tai kad as basomis kojomis ir toliau vaikstau, kojiniu man dar nereikia  :P   o  ir toki svarkelis  toks plonytis, toks greiciau del vaizdo. bet siaip grizau  namo, cia prie parduotuves, tarp namu jau ir ne taip salta, o ten kazkaip daugiau laukai,  vejai traukia  :unsure: 

Giega, MB salia nera, tai va ir nesusildo  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas :) žiūriu ne aš viena pasinešus ant cukinijų :D man taip skanu, tokia universali daržovė, tiek į blynus, tiek į troškinius, į sriubas, visur tinkama :rolleyes:

Jūs megstat/nešiojat šiltus megztinius? Ar geriau plonesnis megztukas ir šiltesnis paltukas/striukė? :)

del cukiniju tai mudviems pakeliui  :friends: 

nemegstu megztuku, ypac ten storu, su dideliais kalnieriais 

Atsakyti

Labas rytas :) žiūriu ne aš viena pasinešus ant cukinijų :D man taip skanu, tokia universali daržovė, tiek į blynus, tiek į troškinius, į sriubas, visur tinkama :rolleyes:

Jūs megstat/nešiojat šiltus megztinius? Ar geriau plonesnis megztukas ir šiltesnis paltukas/striukė? :)

del cukiniju tai mudviems pakeliui  :friends: 

nemegstu megztuku, ypac ten storu, su dideliais kalnieriais 

Atsakyti

Dariau vištienos ketvirčius ir bulves. Pi

Skaniai tu cia supasakojai  :clap_1:​ 

Atsakyti