Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Giega, aha tipo siaubiakas, nemėgstu ir aš jų, bet ėjom ir viskas :D 

Almost, tai ką gaminai vakar iš persikų ar nektarinų? :mirksiukas: 

Atsakyti

Almost, tai ką gaminai vakar iš persikų ar nektarinų? :mirksiukas:

Gaminau šiandienos pietums orkaitėj vištienos krūtinėles, o paskui jau joms apkepus uždėjau mocarelos, nektarinų, šviežio baziliko ir šiek tiek balzamiko acto užpyliau  :) Dar neragavau - bus įdomu paragaut per pietus, tikiuos valgoma bus  :D

Atsakyti

Bus manau ne tik valgoma, bet ir skanu :) 

Aš lašišos turiu, burokėlių su greipfrutais salotų :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ko tylit? Ką mylit? :D 

Aš po grožio ritualų namie, jau ir valgyt pagaminau rytojui, eisiu padirbėti truputį, vėliau gal su SB filmą kokį pažiūrėsim ar knygą paskaitysiu :rolleyes: 

Atsakyti
Dirbam dirbam biggrin.gif Nors va jau i depa parvaziavau mirksiukas.gif Tuoj issikraunu ir namo mirksiukas.gif I sportus neisiu siandien..
Atsakyti

Dirbau daug, tik nesenai grizau, greit bulviu issiviriau, grybu pasikepiau su grietines padaziuku , kad ryt tureciau ka pietums ir sau ir MB isideti, o tai jis ir vel tiesiai is ligonines atvaziuos i darba, ir vel  toliau varau dirbti, vel darbelio namo parsinesiau  :P 

Atsakyti

Gaminau šiandienos pietums orkaitėj vištienos krūtinėles, o paskui jau joms apkepus uždėjau mocarelos, nektarinų, šviežio baziliko ir šiek tiek balzamiko acto užpyliau  :) Dar neragavau - bus įdomu paragaut per pietus, tikiuos valgoma bus  :D

na ir kaip ta vistyte su nektarinais ? 

Atsakyti

Arbuzo privalgiau biggrin.gif DAbar as nestuke.gif vietoj Bigbang biggrin.gif

MAstau ar man reikia tokiu kailinuku ax.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5A51698C

Noriu labai,nerealiai,bet cia liemene..O liemenes as kaip rubo nepripazistu...Turiu senus kailinius,nu bet seni jau,nors ir geri,kiek ten jie nesioti 2-3x i metus...Kaip ir suprantu,kad nera verkiant reikalingi,nu bet noriu biggrin.gif Tai va sedziu ir lauzausi biggrin.gif
Atsakyti

Mes su dviračiais buvom išlėkę, tai vėsokas vakaras ir žmonių jau nebedaug, apsukom ratą, dabar arbatinamės :) 

Atsakyti

Arbuzo privalgiau biggrin.gifDAbar as nestuke.gifvietoj Bigbang biggrin.gif

MAstau ar man reikia tokiu kailinuku ax.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5A51698C

oi kokia faina  :bigsmile:​ nors nezinau ar man tokios reiktu

Atsakyti

JAu nebenoriu biggrin.gif Cia FB viena pardavinejo,o ji visai netoli manes gyvena.Tai nuvariau pasimatuot..Nu ka as zinau,kazkokios be formos..KAip backa ant pagaliuku...Atnese ji savo asmenine,trumpa,tai ta geriausiai atrode,bet trumpos as nenoriu...Vnz is vis nebenoriu biggrin.gif Bus gerai ir mano turimi kailiniai biggrin.gif
Dabar palto grazaus noriu biggrin.gif
Atsakyti

JAu nebenoriu biggrin.gifCia FB viena pardavinejo,o ji visai netoli manes gyvena.Tai nuvariau pasimatuot..Nu ka as zinau,kazkokios be formos..KAip backa ant pagaliuku...Atnese ji savo asmenine,trumpa,tai ta geriausiai atrode,bet trumpos as nenoriu...Vnz is vis nebenoriu biggrin.gifBus gerai ir mano turimi kailiniai biggrin.gif
Dabar palto grazaus noriu biggrin.gif

:lol:  :lol:  :lol: ir kielk norejo uz tuos kailius ?

Atsakyti