Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Darbuojuos ir žiūriu krepšinį, na šaunuoliai tie lietuviai :rolleyes: :lietuva:

Mes ir vel laimejom  :yahoo:  ir vel darbe tik per radija   galejom rungtyniu transliacija pasiklausyti . Sia savaite kaip sakiau daug darbo, vel likom po darbo, dar nuo pietu ir MB prisijunge padirbeti, tai taip gerai, kaip po darbo namo parveze, tai aisku dar ir namo darbo prisigriebiau ta proga  :P  grize pavalgem kartu ir MB atgal  isvare i  ligonine, na as prisedau padirbeti, bet tai viena drauge biskeli grybu atnese pririnkus, ten vienam kartui, ale pati tingejo ka daryti, tai va man atidave, dar MB dukra buvo trumpam uzlekus, Avono pas mane uzsisake, tai prekytes atidaviau,  tada pasibaigiau savo darbus, kadangi  susitrukde, tai  virs 2 valandu uztrukau, tada dar grybukus issivaliau, i puoda sumeciau, pagrinde zydukai ir 3 baravykai  :P  tai kazkaip pasidare gaila tuos baravykus tarp tu juodu grybu deti, tai atskirai issiviriau, vienus penktadieni suvalgysim, o baravykus sumesiu i kamera ziemai, bus kokiam padaziukui . ir tik dabar pagaliau istiesiau kojas lovyteje ir dar ikisau nosi cia pasidairineti  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 06 rugsėjo 2017 - 21:35

R.s gerai tu ten Suvalkijoj atrodei   :mirksiukas:  ar daznai tenka kur darbo  reikalais vazineti  ? 

Atsakyti
NA ka,sveikinimai Bigbang su mergyte 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Mickut,bet tau tikrai patinka virtuvej suktis biggrin.gif Nu as tikrai del 3 baravyku kito puodo neterliociau biggrin.gif biggrin.gif
Damusem troskini,reikia kazka rytdienai istraukt ax.gif Sau vista,MB -jautiena mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Mickut,bet tau tikrai patinka virtuvej suktis biggrin.gifNu as tikrai del 3 baravyku kito puodo neterliociau biggrin.gifbiggrin.gif

nu nekilo ranka mesti tarp juodu grybu, jei butu buvusios kokios voveruskos, umedes, tikrai butu kartu keliave. 

Jau vakar tai tikrai nuluzau, o dar ir siandien ilga diena laukia, o ryt tai jau tikrai varysim pasisokinedami  :P  smagus penktadienis darbe nusimato  :D 

Atsakyti

siryt tik +4 Kaune buvo  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas labas :) 

Ups....pas mus tik 4 laipsniai šilumos :D  Reiks ir man jau pagaliau išsitraukti kažką šiltesnio :) 

BigBang!!! Dar kartą sveikinimai :wub: 

Almost,kaip Tau darbe mokymai? Ar kasdien juos vedi? Ar tik keletą dienų per savaitę? 

Mouette,kaip Tau vakar sekėsi universitete,ką gero girdėjai,matei? :) 

*Voque*, o Tu jau pasveikusi,kaip savijauta? :) 

Giega,buvai vakar sporte? Patiko klasėse?

Mickute7,gal esi Pati bandžiusi ar turi atsiliepimų apie avon plaukų dažus?

Ką gi jau ketvirtadienis,uhu... :) Bėga laikas,jau ir rugsėjo savaitės neturim :) 

Gražios rudeniškos dienos Visoms!

Atsakyti

taip , esu ir pati bandzius ir drauge mano jais dazosi ir tikrai patenkintos,  

Mickute7,gal esi Pati bandžiusi ar turi atsiliepimų apie avon plaukų dažus?

Atsakyti

Labas rytas! :)

Nebeatlaikiau rudeniškų virusų ir apsirgau, tai šiandien pasimalsiu šiek tiek veiklose universiteto, o ryt manau, kad liksiu lovoj :) 

BigBang, sveikinimai didžiausi!! :wub: 

R's, vakar turėjom praktiškai laisvą dieną, nuvažiavom popiet tik į vieną paskaitėlę ir pasigailėjom. Buvo atvykęs vaikinukas iš savivaldybės, Vilnių ale pristatinėjo, nu bet jau taaaip blogai.. :huh2: paskaita apie nieką realiai ir labai blogai tam vaikinukui sekės kalbėti. :hmm: 

Atsakyti

Sveikos :) 

BigBang, nuoširdūs sveikinimai :angel_not:  :wub: 

Vakar po darbų su draugais susitikom, buvom filme, tai ėjom, nes tokiu metu daugiau nieko nerodė, tai Anabelę žiūrėjom :D gerai, kad vakar visi filmai su akcija, nes pilnos kainos už tokį nemokėčiau :rolleyes: vėlokai grįžom, tai tiesiai į patalus :) 

R's, Tu man primeni, kad aš sirguliuoju :D o, jei rimtai, tai sloga ne liga, praeis :) 

Lekiu šiandien į kirpyklą, vaje jau nesulaukiu, nes plaukai ataugę ir kirpimą paformuoti reikėtų, galbūt į soliariumą dar nueisiu, o vakare antakius pasidažysiu, pedikiurą pasidarysiu, bus man šiandien grožio vakaras :) 

Atsakyti

Mouette, sveikatos! Neįsisirk :4u: 

Atsakyti
LAbukas

Mouette,sveikateles 4u.gif

Vogue,o ta Anabele ne siaubakas?Nemegstu siaubaku ax.gif
Senokai jau ir mes kine buvom,net nezinau,ka idomaus rodo biggrin.gif

R's buvau vakar sportuose biggrin.gif Dvejopa nuomone ax.gif Kitokie pratimai,visai idomus,bet viskas vyksta toje pacioje erdveje..Na didele sale,visur treniruoklaii,o kampas paskirtas klasei..Muzika is bendro fono...Siaip niekas nespokso ten,bet va atejo merga,pasieme stanga ir daro pritupimus sau..Nu kaip ir nemaiso,bet vistiek noretusi atskiros erdves...Tai kol kas sitas uzkliuvo...Dar,klases tik po 30min..Gerai,kad eina dvi is karto,nes man pusvalandis tik geras apsilimas biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Atvažiavau anksčiau į darbą, tai turiu laiko ir kavai, ir internete panaršyt  :) 

Šiandien vakare turi buto šeimininkas atvažiuot, reikės sutartį prasitęst, pabendraut visokiais klausimais. MB dar po pietų varys mašiną į draudimo servisą, tikiuos gaus pakaitinę mašiną naudojimui, kol mūsiškę tvarkys :) 

Sveikatos sergančioms :4u:​ 

Atsakyti