normaliai skirtumas

Va pvz sita 65£ gaunas..Tikras kailis,lygtai siuncia i UK..Na viska suvedus,tik galutinio-pirkti dar nepaspaudziau...
Aš pargrįžau šiandien anksti namo, nors pirmakursiai turėjo integracinės savaitės uždarymą su Vidu Bareikiu ir labai norėjau ten, bet tiek to.
Atsirado šiek tiek reikalų ryt dėl darbo, tai teks palakstyti, o prie to pačio ir į vieną ekskursiją universitete nulėksiu. Labai jau noriu..
Lengvo penktadienio visoms!
Labas rytelis
Pagaliau penktadienis !!!! jau taip laukiu vakaro, kai po visu darbu galesiu pagaliau istiesti ramiai kojas prie kompo, paziuret seriala, pasnausti, vel paziureti
Aš pargrįžau šiandien anksti namo, nors pirmakursiai turėjo integracinės savaitės uždarymą su Vidu Bareikiu ir labai norėjau ten, bet tiek to.
![]()
Atsirado šiek tiek reikalų ryt dėl darbo, tai teks palakstyti, o prie to pačio ir į vieną ekskursiją universitete nulėksiu. Labai jau noriu..
Lengvo penktadienio visoms!
jau pas tave ir taip reikalu netruksta- sukiesi kaip vovere rate
Labukas
Sulaukėm savaitgalio
Kokie planai pas Damas savaitgaliui?
Giega,graži liemenė ir net labai Ar užsisakiai?
Almost,kaip sekėsi su buto šeimininku?
Mouette,sveikatos Tau Tai nuo kitos savaitės jau paskaitos prasideda ar ne?
*Voque* , drąsi Tu,manęs į siaubeką niekas nenutemptų
Mickute7, baigsite šiande skubius darbus? Nereiks savaitgalį dirbti?
BigBang,kaip Jūs laikotės? Kaip Tu Pati?
Mickute7, baigsite šiande skubius darbus? Nereiks savaitgalį dirbti?
siaip jau siandien turi isvaziuoti dalis uzsakymo, sefas tai kazkaip optimistiskai ziuri, o mums kazkaip tai baisu- nes mums savo darba reikia pabaigti, po to reikia kad kiti galutinai dabaigtu, ten dar tokie dideli stovai, juos ir supakuot po viena reikia, ir salia eina dar 2 uzsakymai, kurie irgi nepabaigti. kaip viska speti. dar kaip tycia keli zmones serga. Maciau ir vieno sefo sunus visa savaite dirba, net drauga abuvo atsivedes, kazka girdejom, kad rytoj daugiau draugu turetu atsivesti, tai gal tada visi kaip griebsim. Patys sefai stovi ir dirbi. O mes tai krykstaujam, kai sefai ateina pas mus i cecha padirbeti, mums kad tik pazviegti, - va vakar ispejom, kad siandien naujokai turi prirasyma daryti, kitaip ismesim is savo cecho
kita savaite bus tu darbu,bet gal jau kazkaip susitvarkysim ir labai tikiuosi, kad nereiks savaitgali dirbti. labai noreciau ryt i miska kur nors palekti grybauti
Labas rytas liuks, penktadienis
Po darbų lėksim į pardes kelias, noriu Zaroj vieną suknelę pasimatuoti, nes kitaip neiškris ji man iš galvos dar maisto galbūt apsipirksim šiandien ir, kadangi ryt MB tėvuko gimtadienis, tai lėksim dovanos pirkti, šašlykinę nusižiūrėjom tokią fainą rankų darbo, nes jis tikrai mėgsta kepti, o senoji jau pavargus, manau apsidžiaugs
Veu koks oras..net sviesas ryte reikia uzsidegt

Lyja..Bjauru per lietu dirbt...
Vogue,norejau klaust,o kur laikysit TB dovana,pas tevus?kol daskaiciau,kad cia tevuko gimtadienis ir yra

Kailiniu nepirkau

Sveikos
giega - man gražios tos liemenės ir kai važinėji visados tik mašina, tai patogus ir geras rūbas manau tikrai. Pati turiu vieną, pernai pirkau - nešiojau aš ją tikrai ir ant odinukės plonos, kai norisi šilumos šiek tiek, bet ne per daug, ir tiesiog ant palaidinės kokios. Tik kas man nepatinka šitose, kur Tu nori - tokios jos dešrinės atrodo labai, kaip skilandis koks iš šliosų padarytas. Gražią figūrą turi, kodėl nori būtent va tokio modelio? Tiek gražių, įdomių modelių, dizainų jų yra. Ir kailinių, ir liemenių.. Nesigundyk gal šita, nebent būtent tokio tipo nori
mickute - linkiu, kad nereikėtų dirbti savaitgalį Visi nusipelno poilsio nu
Voque - parodyk, kokią suknelę medžioji Man dabar užėjęs belekoks noras viską pirkti, o iš tiesų reikėtų labai stipriai stabdyti arklius. Nu bet turiu pateisinimą - vis va gimtadienis ateina, tai noriu noriu noriu visko, dovanoju sau
R's - viskas liuks sekėsi, priėjom bendro susitarimo visai be jokių ten pykčių ar skaudulių Džiaugiuosi. Tikrai pasisekė mums su buto šeimininku - abipusis supratimas ir bendravimas labai geras (tfu tfu), tai tikiuosi taip bus ir toliau, kol priimsim su MB galutinį sprendimą dėl visko
Mouette - sveikatos ir neatkrisk stipriau. Įdomystės tik prasideda studijose
BigBang - kai turėsi minutę, užbėk tik pasakyt, kaip jums sekasi, kaip jautiesi Nors geriau neturėk minutės forumui - skirk kiekvieną akimirką mažikei
Kas ką planuojat veikt savaitgalį?
Mes rytoj turbūt minėsim pas draugus draugo vieno gimtadienį, o šiaip noriu pasiilsėt. Rytoj neturiu ryte jokios asmeninės treniruotės ir labai džiaugiuos - jau buvau pamiršus, ką reiškia ilgai vartytis lovoj šeštadienį Šiandien žiūrėsim filmus, serialus, savaitgalį reikės manau tvarkytis, noriu pafotografuot daiktus pardavimui, tinklaraščiui, žodžiu planų minčių visokių daug, o iš tiesų matysim, kaip viskas seksis
Vogue,norejau klaust,o kur laikysit TB dovana,pas tevus?kol daskaiciau,kad cia tevuko gimtadienis ir yra
Aha buvo MB, o po savaitės tėvuko vakar tikroji diena, bet ryt lėksim, reikia jau skrandį ruošti
Almost, suknelė va tokia:https://www.zara.com...85p5033026.html, paprasta, bet patraukė kažkuo akį, tai noriu pasimatuoti, bet spėju, kad man netiks bet ir gerai, bus ramu
Almost, suknelė va tokia:https://www.zara.com...85p5033026.html, paprasta, bet patraukė kažkuo akį, tai noriu pasimatuoti, bet spėju, kad man netiks
bet ir gerai, bus ramu
Oj, kokia graži
Tikiuos, kad tiks!