Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

200£..Atseit nuolaida..Ziurineju Ebejuj,tai jei angliska puslapi imt,panasios kainos,jei Amerikietiska,ten kapeikas kainuoja..Ziuresiu,gal is amerikietisko iseis uzsisakyt i UK,tada pasiimsiu uz 50£ ax.gif
Atsakyti

normaliai skirtumas  :hmm:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Va pvz sita 65£ gaunas..Tikras kailis,lygtai siuncia i UK..Na viska suvedus,tik galutinio-pirkti dar nepaspaudziau...
Atsakyti

Aš pargrįžau šiandien anksti namo, nors pirmakursiai turėjo integracinės savaitės uždarymą su Vidu Bareikiu ir labai norėjau ten, bet tiek to. :)  

Atsirado šiek tiek reikalų ryt dėl darbo, tai teks palakstyti, o prie to pačio ir į vieną ekskursiją universitete nulėksiu. Labai jau noriu.. :rolleyes: 

Lengvo penktadienio visoms! :4u: 

Atsakyti

Labas rytelis

Pagaliau penktadienis !!!!  jau taip laukiu vakaro, kai po visu darbu galesiu pagaliau istiesti  ramiai kojas prie kompo, paziuret seriala, pasnausti, vel paziureti  :P 

Aš pargrįžau šiandien anksti namo, nors pirmakursiai turėjo integracinės savaitės uždarymą su Vidu Bareikiu ir labai norėjau ten, bet tiek to. :)  

Atsirado šiek tiek reikalų ryt dėl darbo, tai teks palakstyti, o prie to pačio ir į vieną ekskursiją universitete nulėksiu. Labai jau noriu.. :rolleyes:

Lengvo penktadienio visoms! :4u:

jau pas tave ir taip  reikalu netruksta- sukiesi kaip vovere rate  :rolleyes: 

Atsakyti

Labukas :) 

Sulaukėm savaitgalio :)  

Kokie planai pas Damas savaitgaliui? :) 

Giega,graži liemenė ir net labai :wub:  Ar užsisakiai?

Almost,kaip sekėsi su buto šeimininku? :) 

Mouette,sveikatos Tau :4u:  Tai nuo kitos savaitės jau paskaitos prasideda ar ne?

*Voque* , drąsi Tu,manęs į siaubeką niekas nenutemptų :D  

Mickute7, baigsite šiande skubius darbus? Nereiks savaitgalį dirbti?

BigBang,kaip Jūs laikotės? :wub:  Kaip Tu Pati?

Atsakyti

Mickute7, baigsite šiande skubius darbus? Nereiks savaitgalį dirbti?

siaip jau siandien turi isvaziuoti dalis uzsakymo, sefas tai kazkaip optimistiskai ziuri, o mums kazkaip tai baisu- nes mums savo darba reikia pabaigti, po to reikia  kad kiti  galutinai dabaigtu,  ten dar tokie dideli stovai, juos ir supakuot po viena reikia, ir salia eina dar 2 uzsakymai, kurie irgi nepabaigti. kaip viska speti. dar kaip tycia keli zmones serga. Maciau ir vieno sefo sunus visa savaite dirba, net drauga abuvo atsivedes, kazka girdejom, kad rytoj daugiau draugu turetu atsivesti, tai gal tada visi kaip griebsim. Patys sefai stovi ir dirbi. O mes tai krykstaujam, kai  sefai ateina pas  mus i cecha  padirbeti, mums kad tik pazviegti,  - va vakar ispejom, kad siandien naujokai turi prirasyma daryti, kitaip ismesim is savo cecho  :D  :D  :D  kita savaite bus tu darbu,bet gal jau kazkaip susitvarkysim ir labai tikiuosi, kad nereiks savaitgali dirbti. labai noreciau ryt i miska kur nors palekti grybauti  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) liuks, penktadienis :bigsmile: 

Po darbų lėksim į pardes kelias, noriu Zaroj vieną suknelę pasimatuoti, nes kitaip neiškris ji man iš galvos :ax: dar maisto galbūt apsipirksim šiandien ir, kadangi ryt MB tėvuko gimtadienis, tai lėksim dovanos pirkti, šašlykinę nusižiūrėjom tokią fainą rankų darbo, nes jis tikrai mėgsta kepti, o senoji jau pavargus, manau apsidžiaugs  :rolleyes: 

Atsakyti
Labukas

Veu koks oras..net sviesas ryte reikia uzsidegt ax.gif Katinas ir tas lauk neina,namie tupi biggrin.gif
Lyja..Bjauru per lietu dirbt...

Vogue,norejau klaust,o kur laikysit TB dovana,pas tevus?kol daskaiciau,kad cia tevuko gimtadienis ir yra biggrin.gif

Kailiniu nepirkau biggrin.gif Dar biggrin.gif Bijau is tikro as to ebejaus ax.gif Tokia pati fotke yra ir ant netikro kailio liemenes,ir ant tikro...Kaina keliais sv tik tesiskiria..Tai zinok,ka is tikro gausi,nors ir raso real fox fur(tikras lapes kailis)..Bet gal dar sumastysiu rizikuot biggrin.gif netokie ir dideli pinigai tie 60£,jei tikrai tokia liemene gauciau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

giega - man gražios tos liemenės ir kai važinėji visados tik mašina, tai patogus ir geras rūbas manau tikrai. Pati turiu vieną, pernai pirkau - nešiojau aš ją tikrai ir ant odinukės plonos, kai norisi šilumos šiek tiek, bet ne per daug, ir tiesiog ant palaidinės kokios. Tik kas man nepatinka šitose, kur Tu nori - tokios jos dešrinės atrodo labai, kaip skilandis koks iš šliosų padarytas. Gražią figūrą turi, kodėl nori būtent va tokio modelio? Tiek gražių, įdomių modelių, dizainų jų yra. Ir kailinių, ir liemenių.. Nesigundyk gal šita, nebent būtent tokio tipo nori  :rolleyes:  :) 

mickute - linkiu, kad nereikėtų dirbti savaitgalį  :4u: Visi nusipelno poilsio nu  :rolleyes: 

Voque - parodyk, kokią suknelę medžioji  :bigsmile: Man dabar užėjęs belekoks noras viską pirkti, o iš tiesų reikėtų labai stipriai stabdyti arklius. Nu bet turiu pateisinimą - vis va gimtadienis ateina, tai noriu noriu noriu visko, dovanoju sau  :D  :D 

R's - viskas liuks sekėsi, priėjom bendro susitarimo visai be jokių ten pykčių ar skaudulių  :) Džiaugiuosi. Tikrai pasisekė mums su buto šeimininku - abipusis supratimas ir bendravimas labai geras (tfu tfu), tai tikiuosi taip bus ir toliau, kol priimsim su MB galutinį sprendimą dėl visko  :) 

Mouette - sveikatos ir neatkrisk stipriau. Įdomystės tik prasideda studijose  :4u: 

BigBang - kai turėsi minutę, užbėk tik pasakyt, kaip jums sekasi, kaip jautiesi  :) Nors geriau neturėk minutės forumui - skirk kiekvieną akimirką mažikei  :wub:  :wub: 

Kas ką planuojat veikt savaitgalį?  :) 

Mes rytoj turbūt minėsim pas draugus draugo vieno gimtadienį, o šiaip noriu pasiilsėt. Rytoj neturiu ryte jokios asmeninės treniruotės ir labai džiaugiuos - jau buvau pamiršus, ką reiškia ilgai vartytis lovoj šeštadienį  :D Šiandien žiūrėsim filmus, serialus, savaitgalį reikės manau tvarkytis, noriu pafotografuot daiktus pardavimui, tinklaraščiui, žodžiu planų minčių visokių daug, o iš tiesų matysim, kaip viskas seksis  :)​ 

Atsakyti

Vogue,norejau klaust,o kur laikysit TB dovana,pas tevus?kol daskaiciau,kad cia tevuko gimtadienis ir yra biggrin.gif

Aha buvo MB, o po savaitės tėvuko :D vakar tikroji diena, bet ryt lėksim, reikia jau skrandį ruošti :D :oh:

Almost, suknelė va tokia:https://www.zara.com...85p5033026.html, paprasta, bet patraukė kažkuo akį, tai noriu pasimatuoti, bet spėju, kad man netiks :ax: bet ir gerai, bus ramu :D

Atsakyti

Almost, suknelė va tokia:https://www.zara.com...85p5033026.html, paprasta, bet patraukė kažkuo akį, tai noriu pasimatuoti, bet spėju, kad man netiks :ax: bet ir gerai, bus ramu :D

Oj, kokia graži  :wub:  :wub:​ Tikiuos, kad tiks!

Atsakyti