Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ka as zinau, pamegstino va komentara mano ir tiek. Paskaitineja gal, kai neturi ka veikt  :huh2:  :D

As tai pagalvojau, kad ne i ta tema atrasei  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 08 26, 12:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72697944" data-time="1598429327">
<div>
<p>Ai užsakiau žaidimų kambarį, tirta, balionų. Pora valandų pasais ir tiek vartotojo įkelta nuotraukanieko ypatingo o vaikų pakviečia, bet kiek ateis - klausimas 🙂</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>tai ka tiek ruosies visa savaite  tongue.gif nes nezinau kiek  ilgai issilaikys tas dzemas pas mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>pasikepiau pietums cukiniju, salia pasidariau  pomidoru  su grietine. nors cukinija kaip ir darzove, bet man reikia kazko dar salia. Kad ir seniau valgydavau   su bulvemis, salia dar turi buti kitos darzoves  smile.gif​ </p>

Tai reikia i parduotuves ir pan. Taip atrodo, kad nieko nereikia. Gal ir atrasiu laiko, nežinau 😊 o šiaip tai žinok, nelabai mane vilioja tas agurku džemas 🙈 man žinai ir kavos užtenka 😘
Atsakyti
Vaziuoju,visos kavines pilnos zmoniu biggrin.gif Cia dar galioja ta akcija,kai uz 50% valgai,tai visi ir naudojas proga biggrin.gif DAr sekanti pirmad ri viskas,baigsis ta akcija.O visai nebloga buvo biggrin.gif Gaila,kad as tik 1x pasinaudojau biggrin.gif

Reik masina nusiplaut.Vakar lijo,labai purvais nuo kitu masinu apsitaske.Vakar vakare dar rode lietu,tai ir neploviau.O siandien jau grazus oras,tik kad vejas siaubingas.Apsiplausiu biggrin.gif
Ir zole gerai butu nupjaut.Auga kaip pavasari biggrin.gif

Musu mazoji vargse,turbut niekad netures normalaus gimtadienio sventimo su draugais..Gimus tokia diena,kai visi su seimom svencia...
Atsakyti

o pas mus kad isilyjo   :oh:  ziurim su padruske pro langus ir mastom ka cia daryti. Nu kazkaip nesinori per tas balas varyti, nei lauke pasisedeti  :hmm:​ 

Atsakyti
Oras tai grynas ruduo pro langą žiūrint, nors gal. Ner salta, bet nuotaika tai rudeniška 🙈
Praploviau grindis. Šiandien tingiadienis grynas 🙈 reikia knygų lentyna susitvarkyt, reikia jau gal mastyt apie drabužių atrinkima. Kažkaip nemanau kad šortu dar reikės 🤔
Atsakyti
Ji rubus i rudeninius keicia,o as maudimke pirkau biggrin.gif As dar labai tikiuosi,kad dar isleksiu kur prie juros..

Bigbang,o tu dirbi?

As pasidariau visus nuplanuotus darbus mirksiukas.gif Ir masina nusiploviau,ir zole nupjoviau,ir sriuba isviriau,ir namus apmeciau mirksiukas.gif TV nieko nerodo,reiktu knyga paskaityt..Bet ji labai greit mane uzmigdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 08 26, 20:41)
Ji rubus i rudeninius keicia,o as maudimke pirkau biggrin.gif As dar labai tikiuosi,kad dar isleksiu kur prie juros..

Bigbang,o tu dirbi?

As pasidariau visus nuplanuotus darbus mirksiukas.gif Ir masina nusiploviau,ir zole nupjoviau,ir sriuba isviriau,ir namus apmeciau mirksiukas.gif TV nieko nerodo,reiktu knyga paskaityt..Bet ji labai greit mane uzmigdo biggrin.gif

Šiuo metu esu nedarbingume. I darbą antradienį po rugsėjo 1os šventės. Pirmadiebi dar atostogas 1 diena pasiėmiau. Nesąmonė 31rugojucio vaiką vest I darželį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 08 26, 19:32)
Šiuo metu esu nedarbingume. I darbą antradienį po rugsėjo 1os šventės. Pirmadiebi dar atostogas 1 diena pasiėmiau. Nesąmonė 31rugojucio vaiką vest I darželį smile.gif

O koks skirtumas?Juk paskui vis tiek i ta pati darzeli eis ar nebe?
PAs mus tai pirmad-laisvas-ilgasis savaitgalis mirksiukas.gif Uz tai cia mums darbo tiek ir krauna biggrin.gif LAbai tikiuosi,kad parasys ryte sms,kad nereikia dirbt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 08 26, 21:43)
O koks skirtumas?Juk paskui vis tiek i ta pati darzeli eis ar nebe?
PAs mus tai pirmad-laisvas-ilgasis savaitgalis mirksiukas.gif Uz tai cia mums darbo tiek ir krauna biggrin.gif LAbai tikiuosi,kad parasys ryte sms,kad nereikia dirbt mirksiukas.gif

Tai už visą mėnesį nereikės mokėt, be to ir auklėtojoms bus paprasčiau, man ta 1 diena kažkaip jei eina susitart - geriau pabūt su ja wub.gif
Atsakyti

Labas, damutės!  :happy: Kaip laikotės?

Vasara į pabaigą ir aš vėl grįžtu į savąją rutiną.  :D Išties intensyvoka vasara gavosi, tokios tikrai nesitikėjau..ypač po 3 ilgų mėnesių namuose.

Po pasibaigusių studijų sutikau savanoriauti stovykloj 5 savaites, tačiau tikrai nesitikėjau, kad tai atims tieeeeek laiko! :nail: :D Kiekvieną dieną ruoštis pamokėlėms/paskaitėlėms ir veikloms, buvo įdomu, bet nelengva, o dar ypač kontroliuoti paauglius, nes su jais dirbau. :) Pralėkė greitai stovykla ir iškart po jos išlėkiau į pajūrį porai savaičių, be proto reikėjo laiko sau..mintims prasivalyti. :ax: Sutikau organizuoti organizacijos konferenciją, vadovauju komandai, irgi nemenkas iššūkis, žinant kokia šių dienų situacija Lietuvoje. Matysim, ar išvis įvyks ta konferencija, bet organizuoti tikrai įdomu. :) Kažkas naujo. :)

Studijos nuvėlintos, iki mėnesio vidurio nieko nebus. Gaila ir nesuprantu kodėl mums jas turėjo nukelti, visgi nesame pirmas kursas. Dėl to turėsim paskaitų ir šeštadieniais šį rudenį, būtent dėl tų dviejų savaičių. Tai apmaudu. :) Pasidžiaugti galima tik tuo, kad dalį paskaitų gyvai turėsim, jei nepablogės situacija. :angel2: Jau net neberūpi, kad visos paskaitos su kaukėm ir atstumais, tinka viskas, tik kad kuo daugiau gyvai būtų. Ilgiuosi universiteto iki negaliu. :rolleyes: Šiaip dar sulaukiau vieno praktikos pasiūlymo, tai mąstymai apmąstymai, gal visai išbandyti reikėtų save, nes sritis man visai nauja būtų. Na, bet čia vėliau bus matyt. :)

Tikiuosi gan greitai įsivažiuoti į pokalbius, pasiilgau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouette: 26 rugpjūčio 2020 - 23:11
Labas rytas.
Mouette smagu kad užsukai smile.gif o jai veiklos, tai jau tikrai kad tik spėk suktis smile.gif smagu, kad spėji ir kad be blogų naujienų atėjai smile.gif
Aš ankstyva šiandien, vesiu MB į darbą, nes man mašinos reikia. Maximose akcijos, noriu po padės pasitrint šiandien smile.gif
Atsakyti

Labas rytelsi

Labas, damutės!  :happy: Kaip laikotės?

Vasara į pabaigą ir aš vėl grįžtu į savąją rutiną.  :D Išties intensyvoka vasara gavosi, tokios tikrai nesitikėjau..ypač po 3 ilgų mėnesių namuose.

Sveika sugrizus, varle keliauninke  :mirksiukas:​ 

Atsakyti