Ka as zinau, pamegstino va komentara mano ir tiek. Paskaitineja gal, kai neturi ka veikt
![]()
As tai pagalvojau, kad ne i ta tema atrasei
Labas, damutės! Kaip laikotės?
Vasara į pabaigą ir aš vėl grįžtu į savąją rutiną. Išties intensyvoka vasara gavosi, tokios tikrai nesitikėjau..ypač po 3 ilgų mėnesių namuose.
Po pasibaigusių studijų sutikau savanoriauti stovykloj 5 savaites, tačiau tikrai nesitikėjau, kad tai atims tieeeeek laiko!
Kiekvieną dieną ruoštis pamokėlėms/paskaitėlėms ir veikloms, buvo įdomu, bet nelengva, o dar ypač kontroliuoti paauglius, nes su jais dirbau.
Pralėkė greitai stovykla ir iškart po jos išlėkiau į pajūrį porai savaičių, be proto reikėjo laiko sau..mintims prasivalyti.
Sutikau organizuoti organizacijos konferenciją, vadovauju komandai, irgi nemenkas iššūkis, žinant kokia šių dienų situacija Lietuvoje. Matysim, ar išvis įvyks ta konferencija, bet organizuoti tikrai įdomu.
Kažkas naujo.
Studijos nuvėlintos, iki mėnesio vidurio nieko nebus. Gaila ir nesuprantu kodėl mums jas turėjo nukelti, visgi nesame pirmas kursas. Dėl to turėsim paskaitų ir šeštadieniais šį rudenį, būtent dėl tų dviejų savaičių. Tai apmaudu. Pasidžiaugti galima tik tuo, kad dalį paskaitų gyvai turėsim, jei nepablogės situacija.
Jau net neberūpi, kad visos paskaitos su kaukėm ir atstumais, tinka viskas, tik kad kuo daugiau gyvai būtų. Ilgiuosi universiteto iki negaliu.
Šiaip dar sulaukiau vieno praktikos pasiūlymo, tai mąstymai apmąstymai, gal visai išbandyti reikėtų save, nes sritis man visai nauja būtų. Na, bet čia vėliau bus matyt.
Tikiuosi gan greitai įsivažiuoti į pokalbius, pasiilgau.