nuplauke mano grybukai
sitiek prilyjo vakar . ir nakti ilgai lyjo .ech....
Ech gaila tikrai, o kita dienele neiseitu?
Bet as cia dariausi, kad i miska veztis, o ne kad desra det ant batono, o be to jau kad neisvaziavom, tikiuosi MB parleks po pietu, tai turesiu jam dar kelioms dienoms kazka ideti. nuj reikia man ji kazkaip atmaitinti. siaip nelabai jau jis daug suvalgo, tai kazka ivairesnio stengiuosi.vienai tikrai tiek nereiktu .pasidarau, o paskui kelias dienas ramu, nereikia prie puodu stoveti
Sveikos
Kapoju savo ryto užkandį, skanauju kavą ir skaitinėju, ką tiek priplepėjot
Sakot Vilnius skendo vėl? Gaila labai žmonių, kurių turtas nukentėjo. Ale mes kažkaip pratę - per liūtis dažnai kas nors skęsta čia pas mus.. Kai kur draudimas net namų nebenori drausti dėl to, kad per didelė rizika - kaip liūtis, taip skęsta.. Pamenu name, kur seniau gyvenom palėpiniam bute, vieną kartą rūsys buvo visiškai užpiltas, o ten irgi buvo butai.. Gaila labai žmonių, tiek sugadinta turto, tiek streso, nervų
Šiandien šitoj pusėj graži diena turėtų būt, bet dirbu ir nesuku galvos
Mano nugaros skausmas jau beveik praėjo, jaučiu tik lengvą maudimą, tai labai džiaugiuos, kad nekankino ilgai. Dabar kol kas neisiu sportuot, eisiu tik šeštadienį ir jau paskui vėl bandysiu kibt į normalų ritmą. Tikiuos vėl nepasitempsiu kokio raumens