Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

nuplauke mano grybukai  :huh2:  sitiek prilyjo vakar . ir nakti ilgai lyjo .ech....

Ech gaila tikrai, o kita dienele neiseitu? :) 

Atsakyti

Paerzinau ir uztenka :)

reik bandyt man dar nusnaust, lyg mazyle pilvelyje aprimo, o dar ir papusryciavau, tai dar valandele miegelio nepakenktu kaip 4:30 atsikelus :D

:P​ nesimiega ?

Atsakyti

Ech gaila tikrai, o kita dienele neiseitu? :)

jei nelis, tai ryt bandysim 

Atsakyti
LAbukas

Visa nakti pyle...Ryte vos akis pramerkiau,koks migdantis oras biggrin.gif Bet diena jau grazu ora rodo mirksiukas.gif Ryt dar silciau,poryt dar labiau-savaitgalis prie juros biggrin.gif biggrin.gif
Tie nauji/seni draugai,kur nesenai i UK atsikrauste kviecia ant saslyko,bet juros i nieka nekeisiu biggrin.gif TAi pasiulem ir jiems jungtis ten vaziuot,o vakare bus galima ir saslykus issikept mirksiukas.gif O gal net ten nusivezt mirksiukas.gif

As ir vis Mickute neatsistebiu biggrin.gif Suprantu,kad nedaug ji ten prisidaro,kad keliom dienom butu,nu bet po 3-4 patiekalus bigsmile.gif bigsmile.gif As tiek baliui kokiam gaminu biggrin.gif
Atsakyti

Bet as cia dariausi, kad i miska veztis, o ne  kad desra det ant batono, o be to jau kad neisvaziavom, tikiuosi MB parleks po pietu, tai turesiu jam dar kelioms dienoms kazka ideti. nuj reikia man ji kazkaip atmaitinti. siaip nelabai jau jis  daug suvalgo, tai  kazka ivairesnio stengiuosi.vienai tikrai tiek nereiktu .pasidarau, o paskui kelias dienas ramu, nereikia prie puodu stoveti  :P 

Atsakyti

Va ir MB tuoj  parleks trumpam  :P  kaip gerai, kad vakar viska pasiruosiau- ka i orkaite sumeciau, ka i puoda. negales MB pasakyt, kad as juo nesirupinu  :lol:​ 

Atsakyti

ka darot  :ax:  pas mane jau viskas paruosta, tai ramiai prie kompo prisedau ir laukiu kol MB pro duris ieis  :wub: 

visai grazus oras- ir saulute ir tikrai silta 

Atsakyti

Labas rytas :angel_not: 

Tragiškai neišsimiegojus šiandien, tai jungiuos su dideliu puodu kavos  :rolleyes: užmigau tik paryčiais, nes nesustojo smarkiai lyti, nuo stogo garsas tragiškas buvo :D 

Važiuosiu neužilgo antakių tvarkytis, po to trumpam į mokyklą užšoksiu ir namo :)​ 

Atsakyti

kazkaip nemaiso, nors kai labai smarkiai lyja, tai jau labai girdisi, kai barbena i palange, tada belieka uzsidaryti langus ir toliau ramiai miegoti 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Kapoju savo ryto užkandį, skanauju kavą ir skaitinėju, ką tiek priplepėjot  :) 

Sakot Vilnius skendo vėl? Gaila labai žmonių, kurių turtas nukentėjo. Ale mes kažkaip pratę - per liūtis dažnai kas nors skęsta čia pas mus.. Kai kur draudimas net namų nebenori drausti dėl to, kad per didelė rizika - kaip liūtis, taip skęsta.. Pamenu name, kur seniau gyvenom palėpiniam bute, vieną kartą rūsys buvo visiškai užpiltas, o ten irgi buvo butai.. Gaila labai žmonių, tiek sugadinta turto, tiek streso, nervų  :unsure: 

Šiandien šitoj pusėj graži diena turėtų būt, bet dirbu ir nesuku galvos  :D 

Mano nugaros skausmas jau beveik praėjo, jaučiu tik lengvą maudimą, tai labai džiaugiuos, kad nekankino ilgai. Dabar kol kas neisiu sportuot, eisiu tik šeštadienį ir jau paskui vėl bandysiu kibt į normalų ritmą. Tikiuos vėl nepasitempsiu kokio raumens  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

o vienai man juk liudna  :unsure: tai vat ir ieskau bendravimo :B​ 

Suprantama :4u: 

Aš kavą geriu, darbuojuos, oras taip pat toks slegiantis, kad tikrai užmigčiau :)​ 

Atsakyti

Suprantama :4u:

Aš kavą geriu, darbuojuos, oras taip pat toks slegiantis, kad tikrai užmigčiau :)​ 

dabar  biskeli linksmiau - ir MB parvare toks davolnas , sypsena nedingsta  :wub: 

tai kazin ar vel nesulauksim lietucio kokio

Atsakyti