Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) 

Ye yeeeee ye Slovėnai malačiai,ye ye yeeeee :clap:  :clap_1: 

Savaitgalis prašuoliavo,vėl pirmadienis-darbadienis. Nemažai darbo turiu,reiks kibti rimtai į darbus :rolleyes: 

Mouette,ačiū,sveikata nebloga tikrai,tik dar sloguoju truputį. 

Tavo savaitgalis kaip visuomet puikus :)  Kas per darbai/planai šią savaitėlę laukia?

Almost,laukiam Tavo tikiu nerealiai fainų įspūdžių :wub: 

*Voque*,sveikatos Tavo Seneliui :4u: 

BigBang,smagu,kad jau namuose :wub:  Kaip Tu? Kaip Mažutė?

Giega,dabar per Tave noriu tų Manty paragauti :D  Bet daryti nenoriu :D  man visi tie patiekalai kur reik tešlą minkyti,nelabai žavi :D  geriau tada nusipirkti :D 

Mickute7,kaip Tavo vakaras vakar?  :) 

Na kagi Visoms linkiu geros savaitės,lengvos ir produktyvios :)​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: kaip namie miegasi gerai  :super: net keltis sunku mazyle maitint  :hihihi: 

jauciames gerai, vaistukus geriu ir tiek. Siandien du vizitai - akusere ir sveikatos vizitore. Vakare mergytei fotosesija  :nail: vakar pirma kart maudem :) tai dabar svari mergyte, taip smagu, plaukuciai svelnus dabaar, jau buvo murzin po visu kigoniniu ir pan :) 

Atsakyti
LAbukas

Namuose visada geriausia 4u.gif 4u.gif Bigbang,sveik greiciau 4u.gif 4u.gif

Is minkomos teslos ir as nemegstu gamint..Tai darau labai labai retai...Na bet vakar pasiryzom biggrin.gif
Tuos manty mes prisiminem pernai Kanaruose-radom Baku kavinuke bigsmile.gif Tai grize irgi patys gaminom-internetas visagalis,smulkiai parodo kaip ka biggrin.gif O dabar va antra karta gaminom..

Lyja...Bjauru dirbt per lietu...Gerai tik,kad siandien trumpai...Dar i bankus reiks uzbegt,saskaitas apmoket...
Atsakyti

Sveikos! Grįžo sūnus paklydėlis :rolleyes:  :D  :D 

Pirmiausia dėkoju visoms už sveikinimus - kol kas šis gimtadienis man tikrai buvo ypatingiausias ir netikėčiausias  :wub: Tikiuosi, kad ir visi šie metai tokie bus.

R's, BigBang - sveikit, stiprėkit greičiau  :4u: 

mickute - kaip smagu dėl Tavo kelionės planų!  :4u: norėčiau vis keliaut ir keliaut, bet tenka ir dirbti į tarpus tarp kelionių  :D  :D 

giega - Tu visad tik grynais banke moki sąskaitas, ane? Jergus, aš turbūt išprotėčiau, jei taip reikėtų. Daugumą apmokėjimų darom per bankinius pavedimus automatinius. Kitaip aš jaučiu pamirščiau ką nors iš viso  :D  :D 

Voque - sveikatos seneliui  :unsure:  :4u:  :4u: 

Mouette - kaip paskaitos pirmos? Patinka?  :) 

O aš, o aš nežinau nuo ko ir pradėt pasakot..

Žodžiu ketvirtadienį po darbo nulėkiau pas draugę į saloną - sutvarkė plaukus man, nagus, pasveikino su gimtadieniu. Grįžau namo, pavalgėm ir MB sako "Reikia pasikalbėti". Širdis į kulnus nusirito  :D  :D Bet tada pranešė apie staigmeną, tai šokau krautis lagamino, viską. Pasirodo jis irgi penktadienį laisvą buvo pasiėmęs. Tai penktadienį jau ir pradėjom švęsti. Prieš skrydį nuvažiavom papusryčiaut į kavinę mano mėgstamą, paskui į parduotuvę dar šio bei to reikėjo nusipirkti man, o tada į oro uostą. Skridom į Madridą. Ten jau viską irgi MB buvo suplanavęs. Pirmą vakarą atvykę į viešbutį per kelias minutes persirengėm ir išvažiavom į centrą. MB užsakęs staliuką buvo flamenko šou žiūrėt restoranėly. Tai pasigrožėjom, pasibuvom, teko ir ant scenos eit flamenko pamokoj sudalyvaut  :) Labai patiko, tikrai liuks vakaras. O paskui dar deserto ir gimtadienį švęst pradėjom vietinėj žymiausioj šokoladinėj, kur gamina churros (ispaniškas desertas) - tų paskanavom. Labai labai mėgstu aš juos (aš tokia tešlinė, bulvinė esu  :D ), o dar kai pirmą nakties ir jau minint gimtadienį, tai kas gali būt geriau  :D Po to jau tik į viešbutį tenorėjom grįžt ilsėtis.

Šeštadienį tada atsikėlę papusryčiavom, susiruošėm ir lėkėm su turistiniu autobusu prasivažiuot. Prisivažinėjom, apžiūrėjom miestą, užkandom ir atsigėrėm skanėstų turguj žymiausiam, paskui ėjom per miestą keltis su tais vagonėliais ant kabelio pritvirtintais (nežinau, kaip lietuviškai vadinasi - angliškai cable car). Ten teko eit per kone didžiausią miesto parką - sodą. Man tai Teksasą priminė, nebuvo labai jauku  :D  :D  :D Ir iš parko nuėjom iki zoo. Labai smagu buvo, puikų laiką turėjom. Nors man iš esmės zoologijos sodai kelia dvipuses emocijas (ir patinka, bet ir liūdna ten eiti), tačiau šiaip tikrai labai puikiai laiką praleidom. Paskui iš zoo išėję pasigavom taksi, nuvežė atgal iki to cable car ir kėlėmės atgal. Buvom jau išvargę, bet nuėjom dar užkąsti į turgų ir paskui jau ėjom į viešbutį. Padrybsojom, pailsėjom ir lėkėm vakarienės šventinės. Prieš tai dar saulę palydėjom turbūt populiariausioj saulėlydžiui vietoj mieste  :) Labai gražūs vaizdai buvo, pilna žmonių.. Ir tada ėjom į restoranėlį. MB buvo suradęs nuostabią vietą - mažas, jaukus, nors ir labai pilnas žmonių. Su itin įdomiu interjeru, netoli centro, bet ne dideliam šurmuly. Tai prikirtom, pasibuvom, atšventėm ir lėkėm atgal į viešbutį. Ale turbūt visko mano skrandžiui per daug jau buvo tą dieną, tai sublogavau naktį  :unsure: 

Sekmadienį atsikėlėm ryte, papusryčiavom, grįžę susikrovėm mantą ir šovėm į turistinį autobusą kito maršruto pravažiuot. Mieste vyko abi dienas tai dviračių trekai, tai bėgimai, buvo uždaryta nemažai gatvių, bet vis tiek miestą pamatėm, pasivažinėjom. Po visko dar nuėjom į tą pačią šokoladinę churros pavalgyt ir tuomet jau gaudėm autobusą į oro uostą  :) Ten papietavom, prasiėjau po parduotuves - jų Madrido oro uoste masė. Nuo užkandinių iki Massimo Dutti, Zara ir pan. O paskui jau ir skrist namo teko  :) 

Gimtadienis tikrai buvo ypatingas, labai džiaugiuosi, kad visi, nors ir žinojo kažką, kas iš artimos aplinkos, bet kone iki paskutinio nieko man neišdavė. MB sakė, kad nusprendė padovanoti ne daiktą, kai daiktams mano norai vis keičiasi, o tai, ko aš tikrai noriu ir kas nudžiugintų - kelionę, įspūdžius, mažas atostogas  :) Labai džiaugiuos, kad viską padarė, viską taip puikiai suplanavo. Man reikėjo tiesiog eiti, būti, mėgautis, kvėpuoti tuos įspūdžius ir dėl nieko nesukti galvos  :) 

O šiandien aš pasiėmus išeiginę esu, tai kol kas dar porą valandų padrybsosiu, o ant 12val lėksiu į treniruotę - pradedam su nauju treneriu darbus. Tai jau ir mitybą, ir aktyvumą reiks pasižiūrėt stipriai  :) Turiu tikslų, turiu tris mėnesius - matysim, kas gausis. Šią savaitę vėlyvoj pamainoj dirbu ir on call - nelabai džiaugiuos, nes nepatinka man šita pamaina, bet reikia  :) Savaitgalį atvažiuos MB pusbrolis, tai minėsim kartu su draugais gimtadienį mano šiek tiek turbūt ir jaučiu jau norės jis atsisveikint su draugais, nes jie kitą mėnesį jau išsikrausto su visam. Tokie ir tie planai  :)​ 

Atsakyti

Sveikos :) jungiuosi su kava ir taip džiaugsmingai perskaičiau Almost  pasakojimą :angel_not: tikrai tikiu, kad laikas buvo praleistas nuostabiai, įspūdžiai nepakartojami, super :wub: šaunuolis TB, pasistengė, suorganizavo viską, tikra šventė :bigsmile:

Pas mus lyja be perstojo, oras visiškai nekoks, tai ir mieguista aš kažkokia, ir ūpo nėra kažką naudingo veikt :sleep: na, bet reikia, kitaip niekaip :ax:

Atsakyti
Almost,tikrai geras siurprizas bigsmile.gif Nors siaip nesu megeja siurprizu,bet tiks visai patiktu biggrin.gif Noreciau kad kas nors viska suplanuotu uz mane biggrin.gif O tai dabar as viska darau.. Ieskau kelioniu,viesbuciu,suziuriu lankytinas vietas ir tt biggrin.gif

Del banku,tai reik idet pinigu i viena saskaita.. Grynu niekaip per kompa ar telefa nesukusiu biggrin.gif Na ir ta proga kad jau busiu banke,apmokesiu kreditine mirksiukas.gif Siaip uz visokias dujas,elektras,telefus ir pas mus nusiskaiciuoja automatiskai..
Atsakyti
As jau po darbu,o jus taip ir tylit biggrin.gif
Pavalgiau,persirengiu ir lekiu iki vietinio centriuko,i banka mirksiukas.gif Dar i maistine reikia,katinas est tuoj netures ka biggrin.gif
Atsakyti

Jau ir as po darbu namie ir vel su kruva darbo grizau, tai kad kol kas neturiu kada skaityti,  skubu pirmiau padirbeti, tada jau ramiai galesiu prisedus paskaitineti 

Atsakyti

Aš grįžau namo ir tiesiai į lovą  :D 

Buvau Lidl'e, nusipirkau sijoną ir kelnes iš naujos "Esmara by Heidi Klum" kolekcijos. Viskas turbūt prašluota jau vakare bus  :rolleyes:  :D  :D Paskui pasportavau - nereali treniruotė buvo, žiauriai patiko man  :wub:  :wub: Trečiadienį ryte varysiu dabar vėl, o nuo kitos savaitės pradėsiu grupines treniruotes pas jį. Super turėtų būt, o ir kainos atžvilgiu nerealiai gerai gaunasi - €120 už 6sav, trys treniruotės per savaitę. Labai liuks  :) Nes asmeninės kiek brangokai man gaunasi.. Nors kartais vis tiek jaučiu teks daryt ir asmenines, nes kai dirbu vėlyvoj pamainoj ir telefoną turiu, tai ne visuomet išeis man susiderinti. Nebent padarys vėl rytinę grupę nuo 7val ryto, tada lėkčiau ir tom savaitėm  :) 

Paskui grįžus namo papietavau, apsitvarkiau šiek tiek ir nuvariau dar į Lidl nusipirkt kitos spalvos sijono ir kelnių darbui. Ir kainos geros, ir rūbai geri labai atrodo, tai bus liuks  :) 

O dabar nusprendžiau gulėt ir nieko neveikt porą valandų, nes paskui reiks eit gamint valgyt. Vėl. Jergus visą dieną tik gaminu ir gaminu šiandien  :unsure:​ 

Atsakyti

Aš po darbų su draugute susitikau, buvom kavinukėj, užkandom, pasikavinom, paplepėjom, grįžus apsitvarkiau truputį ir žiūriu, kad jau 19 val beveik, pirmadienio kaip ir nebera :) 

Vėjas baisulinis pas mus, vėl aliarmai, kad saugotis, kad gūsiai dideli bus, tai sėdžiu sau šiltai, žvakių prisidegiau ir vakarosiu :rolleyes: arbatos va kaip tik einu pasidaryti :) 

MB atsiuntė foto, kad baravykų tokį nemenką maišelį prigrybavo, ėjo pro miškelį ir rado :bigsmile: kaip bus skanu :bigsmile: 

Almost, žiūrinėjau ir aš internete tuos drabužius, bet nesusigundžiau niekuom, realybėje gal kitaip būtų, gal kažkas ir patiktų :ax: 

Ką gaminai skanaus? :mirksiukas: 

Beje, kas nematėt, tai labai rekomenduoju pažiūrėti filmą Lion, suuuperinis :bigsmile: 

Jau, kad sumaliau viską į vieną krūvą :D 

Atsakyti
As ir jau is miesto grizau..Nieko nepirkau apart maisto mirksiukas.gif Tuoj ir as i sportus eisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Almost,o neuzmatei,kiek kainuoja odine striuke tokia su kutosais?FB ejo palyginimai LT tokios pacios striukes uz 77eurus ir UK uz 45£..Idomu,kiek pas jus Airijoj kainuoja.
Atsakyti