Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas vakaras! Ką tik grįžau iš darbo. Oras tragiškas šiandien pas mus.. :huh2:

Labai patiko vakarykštės rungtynės slovėnų su serbais, šaunuolės abi komandos :)

BigBang, sveik! :4u:

Tavo savaitgalis kaip visuomet puikus :)  Kas per darbai/planai šią savaitėlę laukia?

Planuoju ryt aplankyti mokyklą trumpam, nes turiu laisvesnę popietę, vakarop į banką reiks nuvažiuoti ir pasidaryti naują kortelę, trečiadienį nieko ypatinga - paskaitos bei darbas, ketvirtadienį įmonės gimtadienis, tai darbuosiuos ten, penktadienį žadu po paskaitų susitikt pagaliau su istorijos mokytoja, nes vis nepavyksta.. :) o savaitgalį važiuosiu pas gimines :) Kol kas tiek planų :)

Mouette - kaip paskaitos pirmos? Patinka?  :)

O aš, o aš nežinau nuo ko ir pradėt pasakot..

Labai patinka! :angel_not: Dėstytojai gana įdomiai dėsto savo dalykus, neprailgsta paskaitos.. :) Kol kas tik pratinuosi prie to, kad niekas nesako ką užsirašyti ir tenka pačiai spręsti kas svarbu, o kas ne :D Namų darbais neapkrauna, turiu tik referatą iki kito penktadienio parašyt, bus reikalų reikalėlių :D  :D bet šiandien jau prisirinkau reikalingos medžiagos iš bibliotekos.

Kokia faina staigmena! :wub: Skaičiau ir pati pasijutau lyg Madride būčiau :bigsmile:  Tobulas savaitgalis! :)

Atsakyti

Giega,dabar per Tave noriu tų Manty paragauti :D  Bet daryti nenoriu :D  man visi tie patiekalai kur reik tešlą minkyti,nelabai žavi :D  geriau tada nusipirkti :D

Mickute7,kaip Tavo vakaras vakar?  :)

vat ir as nemegeja  ten visokiu koldunu lipdyti, na varsketukus, dar kokius skriliukus pasidaryt galiu, o koldunai pas  mane pirktiniai  :P​ 

poilsinis ir sotus  :D 

Atsakyti

Gimtadienis tikrai buvo ypatingas, labai džiaugiuosi, kad visi, nors ir žinojo kažką, kas iš artimos aplinkos, bet kone iki paskutinio nieko man neišdavė. MB sakė, kad nusprendė padovanoti ne daiktą, kai daiktams mano norai vis keičiasi, o tai, ko aš tikrai noriu ir kas nudžiugintų - kelionę, įspūdžius, mažas atostogas  :) Labai džiaugiuos, kad viską padarė, viską taip puikiai suplanavo. Man reikėjo tiesiog eiti, būti, mėgautis, kvėpuoti tuos įspūdžius ir dėl nieko nesukti galvos  :)

SUper   :wub:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:

Atsakyti

orelis  tai nerauk rutu  :mad2:  lyja, vejas,

Atsakyti

Voque - man realiai irgi patiko tik keli rūbai. Sijonai trumpi abu. Galvoju dar, ar abu pasilikti, bet abu gražūs ir pritaikomi, tai manau pasiliksiu :) Palaidinę su kaspinu nusipirkau - į darbą liuks bus tikrai. Ir kelnės paprastos į darbą - mano turimos kai beveik visos per didelės, tuoj neturėsiu ko rengtis į darbą net.. Tai pačiupau - €13, puikiai sueis :)

Giega - odinės striukės (nežinau tik su kutais ar be, juoda ir ruda) po €59.99. Kaip tik su drauge dėl kainų skirtumo diskutavom šiandien. Dar mačiau, kad Lietuvoj keli kiti rūbai iš šitos linijos brangesni irgi, nei čia. Bet čia ir tokio susidomėjimo kažkaip nesukėlė šita linija - pilna prekių visur :)

Jergus kokia jaučiuos pavargus. Pagaminau vakarienę (ačiū Die už puodą mūsų "stebuklingą"), žiūriu laidą dabar ("My Kitchen Rules Australia), o kai ji baigsis lėksim dar maisto apsipirkti.. Bet viskas, ko noriu - miegot :D

Atsakyti

Ai, Voque, klausei, ką tiek gaminau. Ryte kiaušinienę su lašiša, pietums dariausi krevečių su miksuotais ryžiais (rudais ir raudonais) ir daržovėm, o vakarienei jautienos ir pomidorų pasatos aštrų troškinį. Neturėjau pupelių, tai teko taip suktis iš padėties :) Bet labai skanu buvo

Atsakyti

NIeko negaminau, nuo vakar visko turiu, tik skalbenke idarbinau, o dabar dar uzsakyma pasidariau, tai kad galiu ramiai keliauti i liva ir dar biskeli savo seriala paziureti 

Atsakyti

Sveikos :) 

visu pirma Almost nuostabus tavo savaitgalis, baltai pavydziu  :4u: noreciau ir as tokios staigmenos :)  vis neatsistebiu kaip jus vienas kita staigmenom apipilat kai kokia proga buna. Saunuoliai, reikia taip gyvenima moket svesti :) 

mickut nepirkai dar bilietu i UK? :) 

Mouette faina kad mokslai kelia teigiamas emocijas, apskritai kad viskas yra gerai  :4u: 

R's Kaip tavo sveikatele? 

Voque - vis žadu ir žadu parašyt - kažkada žiūrėjau tavo foto - tu tokia saunuole man, labai graziai susitvarkei figuryte. Pamenu anksciau tokia truputi pilnesne buvai, dabar tokia graziai liekna. Aš va ir giega pamenu realybej dar pries sportus maciau tai irgi nu nerealiai panos jus susitvarket su savo figurytem :) labai akivaizdziai matosi. Svajoju ir as daabr susitvarkyt po gimdymo :) noriu but grazi mama, ale kad tik ta valia niekur nepabegtu nuo manes  :rolleyes: 

o mes laikomes gerai, geriu vaistukus, dar leidziuosi kitus i pilvuka (labai nemalonus jausmas susileidus, durio tai nejauciu visai). Pasveksiu ir busiu stipri mama :) 

siandien apturejom naujagimio fotosesija, tai lauksiu dabar rezultatu, imesiu po to i musu chata, nes i fb mergytes foto dar nelabai noriu kelt. Nors jei bus labai grazios galiu ir nesusilaikyt  :rolleyes: 

mazyle valgo, miega ir kakoja, nu geras gyvenimas  :D treciadieni jau bus 2sav, kur tas laikas taip greit bega  :huh2: 

tai va tiek is manes :) jau namie issokom i sioki toki ritma tsi tikiuosi dazniau uzsukt :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Ir ko gi tau nesimiega Big Bang. Net neabejoju kad busi stipri mama  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Labas rytelis

Ir ko gi tau nesimiega Big Bang. Net neabejoju kad busi stipri mama  :4u:  :4u:

Mickute - miegu tik tarpuose kai ji nevalgo ;) taigi daug laiko as nemiegu dabar ;) 

Atsakyti

Labukas :) 

Mano sveikata jau gera,reik tik ją saugoti ir toliau būti sveikai,nes kai dabar tokie orai,tai vajė vajė :unsure: 

Almost...ką Tau pasakyti :D  Nerealu :wub:  :wub:  :wub:  skaičiau,aikčiojau,žavėjausi ir nuoširdžiai už Tave džiaugiausi :)  super staigmena :wub:  skaičiau Tavo post'ą ir jaučiausi lyg skaitydama žurnale straipsnį skiltyje "džiaugsmo akimirka" :)​ 

Atsakyti

Mouette,kaip gražu,kad taip šiltai bendrauji su Istorijos Mokytoja :wub:  Kaip naujas Tavo pc,patenkinta?

Mickute7,ale darbų pas Jus užsikaupė :)  Aišku gerai,kad darbo yra,aišku pavargsti,bet gi sako darbas žmogų puošia :D 

Giega,o kaip Tavo reikalai dėl kojų (venų) vis sakiau klausiu ir pamirštu :) 

*Voque* kaip Senelis Tavo?

BigBang,smagu labai skaityti Tavo tokius post'us! :wub:  Jeigu tik nori ir būsi Pati gražiausia Mamytė :)  

O kaip Pati Mažoji per fotosesiją jautėsi? Namie fotografavotės?

Atsakyti