Labas!
Aha, BigBang, apdalinai visas čia mus gražiais žodžiais. Ačiū
Mes kai su MB tiek laiko kartu, seniau neturėjom tų galimybių ir tiek idėjų daryti vienas kitam staigmenas. Buvo tarpas, kai tiesiog buvom ir tiek. Dabar gi tarsi naujas kvėpavimas atėjo, tai stengiamės džiugint, stebint vienas kitą, kiek galim. Ne tiek finansiškai, bet iš idėjos, kai jau žinai užtikrintai, kas žmogui tiks, patiks
Kaip MB ir pasakė dėl šios dovanos - geriau padovanos man kažką, ko tikrai noriu, įspūdžius, emocijas, naujus vaizdus, poilsį, nei kad kokį daiktą, kurį galiu nusipirkti
O dėl svorio, kaip merginos ir sako - svarbiausia yra norėt ir viskas tikrai puikiai eisis. Dabar, kol maitini, tai žinai dar gal nesuk labai stipriai galvos. O paskui jau tikrai drąsiai įkibsi ir į aktyvesnį gyvenimo būdą, ypač, kai mažylė augs, domėsis, bus vis aktyvesnė. Ir maistą galėsi ramia širdim prisižiūrėt
Voque - aš prisijungiu prie BigBang ir eilinį kartą pakartoju, kad Tu tikrai šaunuolė. Ne tiek dėl galutinių rezultatų, kiek dėl valios, kiek dėl fakto, kad neburnoji, jog sportuot reik, maitintis taip ir ne kitaip ir t.t. Dėl to tokio vidinio savęs suvokimo, kad viskas tik dėl Tavęs pačios
Ačiū, nes vis būni mano įkvėpimas
Gurkšnoju kavą - pradėjau bertis po truputį cinamono į kavą vis, tai skaniai geriasi dabar
Ir lėksiu darbuotis. Labai daug visokios veiklos šiandien. Net dvi prezentacijos laukia, turbūt teks ir darbe ilgiau likti, nes vienoje kalbą sakys ministras kažkoks, tai gali būt, kad ten IT asistavimo ilgesnio reikės.. Bet kažkaip smagiai nusiteikus esu, tai ne bėda
Po vakarykštės treniruotės labai maloniai maudžia visus raumenis, tai net dar labiau laukiu rytojaus ryto treniruotės