Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) 

Oi BigBang, ačiū labai! Net pasimečiau po tokių žodžių :rolleyes:  :blush-anim-cl: 

Džiaugiuosi, kad jautiesi geriau, turi būti sveika ir stipri :4u: labai norėsiu foto pamatyti :wub: 

Dėl senelio, tai visą savaitę tikrai praleis ligoninėje, paskirtas gydymas :huh2: tikiuosi, kad sustiprės ir viskas bus pakankamai gerai :dry2: 

Almost, oho kiek skanumynų gaminai, super! 

Aš atsiprašau, kad ne visas pakalbinu, šį malonų reikalą palieku R's :D  :rolleyes: 

Atsakyti
LAbukas

Bigbang,po gimdymo as ypatingai greit numeciau lisnus kilus mirksiukas.gif Nedamiegi,nedavalgai,leki ir leki paskui vaikiuka-va koks sportas mirksiukas.gif O kur dar skalavimas rubu rankomis-masina nors ir turejau,bet ji paprasta buvo,neautomatine...

R's,vis dar laukiu...Vel nesenai skalbinaus,tai vel pasake,kad 2 men eile..Nemirtinas atvejis,o valstybes dengiamas..Dabar biski sumazino tu visokiu operaciju,tai ir susidare eiles..Na anksciau veliau padarys ta operacija,as labai neskubu biggrin.gif

Ai,ne darbas zmogu puosia biggrin.gif ATLYGINIMAs bigsmile.gif
Atsakyti

BigBang,smagu labai skaityti Tavo tokius post'us! :wub:  Jeigu tik nori ir būsi Pati gražiausia Mamytė :)

O kaip Pati Mažoji per fotosesiją jautėsi? Namie fotografavotės?

Pora kartu valge, fotografe dirbo su ja kad miegotu :) manau bus graziu nuotraukų :) fotografavom pas fotografe namie studija turi isirengus :) uzdejau mickey mouse kostiuma tai vos vos tiko, tai manau bus irgi graziu kadru :) 

Sveikos :)

Oi BigBang, ačiū labai! Net pasimečiau po tokių žodžių :rolleyes:  :blush-anim-cl:

Džiaugiuosi, kad jautiesi geriau, turi būti sveika ir stipri :4u: labai norėsiu foto pamatyti :wub:

Dėl senelio, tai visą savaitę tikrai praleis ligoninėje, paskirtas gydymas :huh2: tikiuosi, kad sustiprės ir viskas bus pakankamai gerai :dry2:

Almost, oho kiek skanumynų gaminai, super! 

Aš atsiprašau, kad ne visas pakalbinu, šį malonų reikalą palieku R's :D  :rolleyes: 

Ner cia ko pasimest, senai jau norejau pagirt, tik per visus savo nestumus gimdymus ir pan buvau kitur susikoncentravus :) SVEIKATOS seneliui tavo  :4u: 

Atsakyti

BigBang :4u:

Aš pasikavinau, papriešpiečiavau, galima toliau darbuotis :rolleyes:

Atsakyti

Labas! 

Aha, BigBang, apdalinai visas čia mus gražiais žodžiais. Ačiū  :4u: Mes kai su MB tiek laiko kartu, seniau neturėjom tų galimybių ir tiek idėjų daryti vienas kitam staigmenas. Buvo tarpas, kai tiesiog buvom ir tiek. Dabar gi tarsi naujas kvėpavimas atėjo, tai stengiamės džiugint, stebint vienas kitą, kiek galim. Ne tiek finansiškai, bet iš idėjos, kai jau žinai užtikrintai, kas žmogui tiks, patiks  :) Kaip MB ir pasakė dėl šios dovanos - geriau padovanos man kažką, ko tikrai noriu, įspūdžius, emocijas, naujus vaizdus, poilsį, nei kad kokį daiktą, kurį galiu nusipirkti  :) 

O dėl svorio, kaip merginos ir sako - svarbiausia yra norėt ir viskas tikrai puikiai eisis. Dabar, kol maitini, tai žinai dar gal nesuk labai stipriai galvos. O paskui jau tikrai drąsiai įkibsi ir į aktyvesnį gyvenimo būdą, ypač, kai mažylė augs, domėsis, bus vis aktyvesnė. Ir maistą galėsi ramia širdim prisižiūrėt  :) 

Voque - aš prisijungiu prie BigBang ir eilinį kartą pakartoju, kad Tu tikrai šaunuolė. Ne tiek dėl galutinių rezultatų, kiek dėl valios, kiek dėl fakto, kad neburnoji, jog sportuot reik, maitintis taip ir ne kitaip ir t.t. Dėl to tokio vidinio savęs suvokimo, kad viskas tik dėl Tavęs pačios  :) Ačiū, nes vis būni mano įkvėpimas  :4u:  :4u: 

Gurkšnoju kavą - pradėjau bertis po truputį cinamono į kavą vis, tai skaniai geriasi dabar  :wub: Ir lėksiu darbuotis. Labai daug visokios veiklos šiandien. Net dvi prezentacijos laukia, turbūt teks ir darbe ilgiau likti, nes vienoje kalbą sakys ministras kažkoks, tai gali būt, kad ten IT asistavimo ilgesnio reikės.. Bet kažkaip smagiai nusiteikus esu, tai ne bėda  :) Po vakarykštės treniruotės labai maloniai maudžia visus raumenis, tai net dar labiau laukiu rytojaus ryto treniruotės  :wub:  :)​ 

Atsakyti

Almost, na ačiū labai! Trūksta ir man tos valios, tikrai nėra taip, kad būčiau sveikuolė ir pan., bet stengiuosi, tikrai stengiuosi :) aš nepavydžiu savo šeimai, nes jie negali eiti su manim į parduotuvę, aš tokia bumbeklė, kai jie perka kokias dešras ar kokius rūkytus produktus, bandau kažkaip gražiuoju, bet suprantu, kad perkalbėti sunkoka, na mėgsta tėvukai ir dešriukėm kartais pasilepinti ir kokiu nelabai sveiku produktu :rolleyes: mėgstu ir aš, bet riboju save, nes ir skrandis negaluoja, ir su žarnynu problemų yra :) 

Jau namuos, eisiu žuvelės keptis, galvoju orkaitėje su kaparėliais, su pomidorais, dar kažko primakaluosiu :D 

Atsakyti

Mes buvom su dujryte parduotuvej, i tolimesne tokia nuejom, tai gerai prasivaiksciojau, narskinukus nusipirkau ir pora tympu, nebeturiu ka rengtis :) 

miegas ima dabar, bet dukryte turi keltis valgyt neuzilgo :)

Atsakyti

jau ir as pagaliau atsilaisvinau- MB parveze is darbo, aisku parsiveziau ir namo padirbeti, bet kai MB prisijunge, tai be abejo greiciau pasidarem, jis pavakarieniavom ir ismyne atgal, as dar pasitvarkiau, rytdienai mesyte verdu, ir pati jau prisedau prie kompo

Atsakyti

BigBang, aš grynai iš smalsumo, bet kiek kg priaugai? Nes iš foto žiūrint tai neatrodo, kad daug :4u: 

Geriu juodą arbatą su migdolų pienu, man taip skanu, kažkaip tik pamiršusi buvau :rolleyes: 

Atsakyti

Voque - man dar žinai, kas labai patinka va jūsų šeimoj, kaip pvz. Net ir žinant, kokie brangūs tie visi įdomesni, sveikesni, natūralesni produktai Lietuvoj yra, jūs va vis tiek kažkaip nu kreipiat į tai dėmesį, renkatės sveikiau dėl savęs, neburnojat, kad oj kaip viskas brangu, nieko neįperkam ir t.t. Vat mickute irgi maladec šaunuolė - net ir su tom didelėm kainom tiek visko prisuka, prigamina, prigalvoja, uch  :wub: 

Ir iš viso šaunios čia pas mus visos damos susirinkusios, visos savaip, skirtingai ypatingos  :wub:  :)  :4u: 

Atsakyti

Aha išties nepigiai pas mus kainuoja įvairūs dalykai, todėl aš seku akcijas, žiūrinėju nuolaidas, nes kitaip kosmosas būtų :rolleyes: va jau dabar žinau, kad nuo ketvirtadienio Lidl bus nuolaida avižoms, figoms, graikiškiems riešutams, tai lėksiu pirkti :) 

Pamenu kai Bremene buvom, tai labai daug ten sveikuoliškų krautuvėlių, eko produktų, o kainos kokios pigios, tai ką galėjau pirkau, nes pas mus tris kartus kai kas brangiau, liūdna :unsure: 

Dėl merginų, tai tikrai visos savaip nuostabios! Tema jau gan senai gyvuoja, buvo visko, bet va likom pačiausios ir super! :4u: 

Atsakyti

reiktu sveikiau maitintis  :geda: daug ir neiperku.  :ninja:​ 

Atsakyti