Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

BigBang, aš grynai iš smalsumo, bet kiek kg priaugai? Nes iš foto žiūrint tai neatrodo, kad daug :4u:

Geriu juodą arbatą su migdolų pienu, man taip skanu, kažkaip tik pamiršusi buvau :rolleyes:

15,6 priaugus buvau :)  jau davar vos daugiau nei -10 yra :) 

labai noriu su tom kuriu nemacius susitikt realybej  :4u: 

Atsakyti

Labas vakarėlis! :wub:  Šiandien pas mane labai pozityvus ir šviesus antradienis! :) Turėjau 3 įdomias paskaitas, po jų nuvykau į mokyklą ir susitikau su keliom mokytojom savo :wub: Kaip aš jų pasiilgt spėjau.. :ax: Geras dvi su puse valandos prašnekėjom apie viską, tai su plačia šypsena grįžau namo. :)  Dabar tiesiog ilsiuosi su puodeliu kakavos ir neužilgo eisiu miegoti, nes ryt sunkoka diena laukia. :)

siandien apturejom naujagimio fotosesija, tai lauksiu dabar rezultatu, imesiu po to i musu chata

Ir aš! Ir aš norėsiu pamatyti!  :blush-anim-cl:  :wub: su tuo nertu Minnie mouse kostiumėliu buvo? :)

Kaip naujas Tavo pc,patenkinta?

Labai! Be galo patogu nešiotis į paskaitas, nes jis itin lengvas ir nėr didelis :)

Dėl merginų, tai tikrai visos savaip nuostabios! Tema jau gan senai gyvuoja, buvo visko, bet va likom pačiausios ir super! :4u:

Kaip džiaugiuosi, kad čia užsukau pavasarį ir pasilikau :wub:

labai noriu su tom kuriu nemacius susitikt realybej  :4u:

Aš irgi norėčiau!  :) Kiek prisimenu, tai tik Voque esu mačius :)

Lengvo visoms trečiadienio! :4u:

Atsakyti
O man gana sunki diena buvo..DAug vazinejimo,daut kamsciu,dar ir skaneris pastrigo,kai grizau,negalejau priduot...Vnz tik po 19h namo grizau..Ilsiuos prie TV,eisiu anksciau miegot ax.gif Gal biggrin.gif
Atsakyti

Mickute7,ale darbų pas Jus užsikaupė :)  Aišku gerai,kad darbo yra,aišku pavargsti,bet gi sako darbas žmogų puošia :D

na nemazas uzsakymas ikrito, ir dar keli salia, siaip  kazkas nesurikiuoja normaliai darbu, tai kazkas kazkoki faila pakeite, tai netokie ismatavimai, kazka reikia perdaryti, nu visokios nesamones ir gaunasi,  tai vat paskui ir nespejam i grafikus. O  Giegai tai pritariu, kad ir atlyginimas puosia. Bet siaip  kita menesi ir noretum daugiau padirbeti, ale nebuna net progos  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 rugsėjo 2017 - 22:13

Atrodo jau    turiu bilietus  i UK  :P  :D :D

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2017 09 19, 21:12)
<p>Atrodo jau    turiu bilietus  i UK  tongue.gif  biggrin.gif biggrin.gif</p>

TAi kada atleki?
Atsakyti

10.24-.10.30  :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2017 09 19, 21:18)
<p>10.24-.10.30  ax.gif </p><p></p>

O kaip tik busiu grizus biggrin.gif O i Londona gal kokua diena atleksi mirksiukas.gif Ir su nakvyne priimciau,jei savaitgali pataikytum mirksiukas.gif Siokia diena tai dirbu,anksti iseinu,velai griztu..
Atsakyti

Labas rytas  :4u:​ 

O kaip tik busiu grizus biggrin.gifO i Londona gal kokua diena atleksi mirksiukas.gifIr su nakvyne priimciau,jei savaitgali pataikytum mirksiukas.gifSiokia diena tai dirbu,anksti iseinu,velai griztu..

dekui,  nu labai noreciau  pamatyt Londona. Na su nakvyne tikrai nepavyks, per mazai laiko,  pirmadieni anksti skrydis. nu  dar turim laiko, vakar ruosiausi anksti miegot,  jau kelias dienas vel emiau abejoti ar is viso skristi, vel  sazine prabilo, kad MB  viena palieku, bet kai atsiverciau RYanaira ir  pamaciau bilietu kainas  :bigsmile:  nu kaip po 17 EUR nepirkti ????  :ax:  :P 

Atsakyti

Labukas  :) 

Tiesa tiesa ir net kaip faktą galiu teigti,kad šitoj temoje Fainos,Draugiškos,Mielos Merginos! :wub:  Smagu čia :)  Nors ir Pati nesu dar taip seniai čia,kaip Jūs,bet jaučiuosi pritapusi :) 

Mickute7,liuks dėl bilietų,gera kaina,bus ir gera kelionė :)  Dėl nieko nesigraužk,juk SB ne suvisam palieki,keliom dienom tik :) 

Giega,o Tu kai siuntinius vežioji,tai turit derintis su klientu tarpusavyje,kad būtų namie? Ar tiesiog informuoji klientą,kad tą ir tą valandą bus siuntinys,būkit namie :D 

BigBang,kaip Jūsų naktelė? Kiek dar Vyras atostogaus? :) 

Almost,kaip prezentacijos praėjo? Vėlai namo gryžai? :) 

*Voque* o Tu dažniausiai iš namų dirbi kaip suprantu?

Mouette,geros Tau ir lengvos šios dienelės :)  Vakar po susitikimo su Mokytojomis nebuvo sunku išeiti iš mokyklos? Įtariu širdelė kirbėjo :rolleyes:  Man jau beskaitant kirba,aš jaučiu ir apsiverkčiau,kai esu tokia jautruolė :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Labas vakarėlis! :wub:  Šiandien pas mane labai pozityvus ir šviesus antradienis! :) Turėjau 3 įdomias paskaitas, po jų nuvykau į mokyklą ir susitikau su keliom mokytojom savo :wub: Kaip aš jų pasiilgt spėjau.. :ax: Geras dvi su puse valandos prašnekėjom apie viską, tai su plačia šypsena grįžau namo. :)  Dabar tiesiog ilsiuosi su puodeliu kakavos ir neužilgo eisiu miegoti, nes ryt sunkoka diena laukia. :)

Ir aš! Ir aš norėsiu pamatyti!  :blush-anim-cl:  :wub: su tuo nertu Minnie mouse kostiumėliu buvo? :)

Labai! Be galo patogu nešiotis į paskaitas, nes jis itin lengvas ir nėr didelis :)

Kaip džiaugiuosi, kad čia užsukau pavasarį ir pasilikau :wub:

Aš irgi norėčiau!  :) Kiek prisimenu, tai tik Voque esu mačius :)

Lengvo visoms trečiadienio! :4u:

Buvo ir su tuo kostiumeliu :) labai laukiu rezultatu :) 

tikiu kad smagu buvo susitikti su mokytojom, as visai noreciau susitikti su vidurines mokyklos mokytojom :) bet nemanau kad pavyks :) o pradiniu jau tibut pasimirus bus, jau tada sena buvo kai ejau pas ja :( 

R's jau baigesi, va katik isrjo pirma diena i darbuka :) tai su maziuke dviese iki pietu busim :) 

Mickute puikios naujienos, va susitiksim gal :) tik jau atvaziuot negalesiu nes mama pas mane bus atvaziavus :) 

giega - o tu kokiai kompanijai dirbi jei nepaslaptis? :) 

Atsakyti

Sveikos :) oi kaip sunkiai kėliausi, na neina niekaip normaliu laiku užmigti :rolleyes: 

Mickute, kaip smagu! Va ir turėsi ko laukti :bigsmile: tikrai nesigraužk, pailsėsi truputį, aplinką pakeisi, o TB sustiprės, išleis su visam ir nulėksit kartu kažkur :4u: 

R's, aš anksčiau, prieš kokius 4 metus dirbau iš namų, man nepatiko, po to įsikuriau pas MB ofise, turiu atskirą erdvę, darbo vietą :) man svarbiausia geras ir greitas pc, tokio namie neturiu, taigi dabar ir norėdama negalėčiau normaliai darbuotis :) bet šiaip tai laisvas mano grafikas, galiu ir vėliau nulėkti, jau kaip pačiai norisi, bet faktas tas kuo daugiau pastangų idedu, tuo ir pajamos didesnės :rolleyes: 

Pasakok kaip Tu? :4u: viskas įdomu :angel_not: 

Atsakyti