Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pas MB darbe zmogus(darbininkas) numire blink.gifSirdis..Nepaklausiai kiek metu..Sake ilgai gaivino,bet..TAi visus isvare namo iki pirmadienio..

Eina sau...man taip visada baisu skaityti arba išgirsti apie tokias staigias mirtis...ypač, jei sveikas žmogus buvo :huh2:​ 

Atsakyti

As neskiriu marinuoti ar rauginti, esu daug kartu ir cia sakius ir zinau mokinot mane kazkuri, bet vis tiek neskiriu  :rolleyes:  :D  :D 

Atsakyti
Sitie Lidliniai-marinuoti biggrin.gif RAugintu Uk nezino,nepardavineja.Turbut Airijoj irgi biggrin.gif NA tik visokiuose lietuvinese parduotuvese ir dabar jau didziuosiuose prekybcentriuose atsiranda visokie lenkiski skyriia,tai juose gali rast..Bet is esmes ir perka tik rytu europieciai biggrin.gif
RAuginti buna,kai tik druska dedasi mirksiukas.gif
Atsakyti

Rauginti be acto ar  citrinos rugsties. Rauginti tai tik su druska ir siaip prieskoniai. oi kaip skiriasi skoniai. Man skanu ir marinuoti ir  rauginti agurkai. kartais prie vienu  patiekalu vienu labiau norisi, vat siandien man prie guliaso  tik raugintu norejosi  :P  kopustu irgi  buna marinuotu. nu... uzpilti rugstele ir tiek, galima kartais valgyti. bet nepalyginsi su  raugintais  :P  va balkone ant palanges stiklainis kaimisku kopusteliu laukia  :P  :P  :P 

Atsakyti

As neskiriu marinuoti ar rauginti, esu daug kartu ir cia sakius ir zinau mokinot mane kazkuri, bet vis tiek neskiriu  :rolleyes:  :D  :D

:D  :D  :D nu skonis kaip diena ir naktis :D 

Labas rytas :) pasilabinu ir lekiu su reikalais. Oras bjaurastis, labai drėgna ir vėjas toks nemalonus :B 

Planai dirbti, o vakare noriu kokios skanios vakarienės ir taurės vyno. Tai tiek :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis

pas mus ir niurus oras, tai as jau su kava  parkritus prie kompo. 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Ne nu nereik galvot, kad visai glusa - skoni tai as skiriu ir suprantu, kur buna toks surokas tiesiog lengvas (kur svieziai padaryti agurkai pvz), o kur jau buna su rugstele. Bet nepasakyciau nakti pakelta, kur marinuotas, o kur raugintas  :ax: Svarbu yra kas pasako ir be manes, ir man  :D  :D 

Siandien turiu visa diena ir darba, ir paskaita, tai vakare tikrai jau sausiu koki kokteili ar vyno  :) 

Ta proga lekiu pasiruost viska dienai. Gero penktadienio ir skanios kavos visoms!  :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

O pas mus visai neblogas oras mirksiukas.gif Ir silta,ir saulute lenda mirksiukas.gif
Darbo daug.. Bet skaneris rodo,kad puse 4 tureciau pasibaigt,jei neuzveluosim is depo isvaziuot..

Pasirodo ryt mano vestuviu metines biggrin.gif Per tios karantinus visai is galvos iskrito biggrin.gif Siaip eidavom kur skaniai pavalgyt,i koki teatra.. o dabar.. Na isgersim vyno ir namie biggrin.gif
Atsakyti

Pasirodo ryt mano vestuviu metines biggrin.gifPer tios karantinus visai is galvos iskrito biggrin.gifSiaip eidavom kur skaniai pavalgyt,i koki teatra.. o dabar.. Na isgersim vyno ir namie biggrin.gif

nu va, dar butum ir pamirsus  :D  :D  

Atsakyti

Giega, kiek metelių ryt? :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2020 11 13, 11:43)
<p><strong>Giega</strong>, kiek metelių ryt? mirksiukas.gif </p>

28 biggrin.gif
Siandien vienos drauges gimke ir visada prisimenu,kad per 1d su musu vestuviu metinem. O siandien fb primine kad jos gimke,tai tik taip ir savo metines prisiminiau biggrin.gif

Jau po darbu mirksiukas.gif 161x ilipt i masina ,pavaziuot,islipt,nunest.. Pavargau..
Atsakyti

28 biggrin.gif
Siandien vienos drauges gimke ir visada prisimenu,kad per 1d su musu vestuviu metinem. O siandien fb primine kad jos gimke,tai tik taip ir savo metines prisiminiau biggrin.gif

Jau po darbu mirksiukas.gif161x ilipt i masina ,pavaziuot,islipt,nunest.. Pavargau..

gerai kartais tas FB   :D 

Tikiu, kad pavargai - jau kiek akrtu ilipt -islipti, o kiek dar svorio per diena pernesi ? 

Atsakyti