Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Na tik pasakok pasakok, Tu visada turi kuo pasidalinti :rolleyes:

Ai kad dabar toj vėlyvoj pamainoj dirbant tik namai ir darbas tėra  :D Šiandien ryte vėl ėjau į treniruotę, sutarėm su treneriu, kad nuo pirmadienio pradėsiu naują 6sav programą pas jį (treniruotės 3k/sav mažose grupėse), nes finansiškai man geriau apsimoka, o rezultatas turėtų geresnis būt, nei imti privačias sesijas kartą per savaitę (taip labai brangiai gaunasi). Paskui namo pargrįžau, papusryčiavau, apsirengiau ir lėkiau į darbą  :)​ Veiklos čia labai daug, jau laukiu, kada viskas nurims..

Atsakyti

RYtoj lekiam

Va irgi puikus sestadienis nusimato.Gal vyndario Ceslovo sodyboje ta vyna degustuosit ? cia kazkur kaip tik Silutes rajone jie randasi ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 rugsėjo 2017 - 17:45
Na va ir as po darbu.. Namo nevaziavau,nes realiai tik pareinu ir vel iseinu,tai atvariau tiesiai i sporto sale.. Tik ca dabar laukt turiu biggrin.gif

Almost,O paprastu grupiniu treniruociu nebeuztenka? Na paprastam gyme,ne su asmeniniu treneriu?

Penktad mb eis i Zalgiri,as ne,nebebuvo bilietu.. Sestad drauges gimke,sekmad g.gif irgi kazka veiksim biggrin.gif
Atsakyti

Mickute - fainai, istruksi va is namu ir nuo darbu atitruksi,  pasižmonesi :) 

Voque - oo kaip smagu, vis ne namie, smagiai manau pasibusit :) 

Almost - na ir kas gi tau kad neturi ka parasyt? Nepanašu į tave :) gal jau turi irgi savaitgaliui planu?

Atsakyti

Almost,O paprastu grupiniu treniruociu nebeuztenka? Na paprastam gyme,ne su asmeniniu treneriu?

Jos trumpesnės (ilgiausia - 45min). Ir nebepatinka man pats principas. Dauguma trenerių net nevaikšto aplink ir nepataiso, jei kažkas kažką neteisingai daro. Be to, dažnai nebespėju aš į norimas treniruotes (jei dirbu iki 17:30, treniruotė nuo 18val, tai tiesiog nebespėju per kamščius nuvažiuot), todėl nesinori praleidinėt dienų ir plėšytis  :)

Kai pvz. dirbu nuo 11val ryto, tai ryte tinkamų klasių irgi jokių nėra. Paskui, kai dirbu nuo 8val iki 16val, tai klasės geros būna tik arba nuo 17val., kas tiktų, bet tik kartą savaitėj, arba nuo 17:30 - 18val. Tai irgi laukt kelias valandas neapsimoka, darbe sėdėt nesinori. Grįžt namo viską pasidėt neverta, nes galiu nebespėt nuvažiuot. Nu žodžiu tiesiog pavargau aš taip visad derintis. O čia pas šitą trenerį jo salėj eisiu vakarais 7val, tai tiks visaip nuvažiuot - ir po darbo per kamščius pats tas, ir kai anksčiau baigiu, tai man labai arti namų (~5min kelio), tai spėsiu viską pasidėt ir nuvažiuot jau apsirengus. O kai dirbu nuo 11val, tai jis turi kartais rytines klases nuo 7val ar 8val, irgi patogu man

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 20 rugsėjo 2017 - 18:41

Smagūs tikrai planai atrodo tiek mickutes, tiek Voque  :4u:  Liuks taip vis aktyviai leist laiką!

R's - aš gal irgi blogai prisimenu, ką Tu dirbi. Papasakok sritį, jei gali  :) 

BigBang - pavargstu kartais ir aš nuo plepalų  :rolleyes:  :D  :D Turim planų, jei oras leis, šeštadienį susibėgt su draugais paminėt gimtadienio mano. Šampano atsigert sutaupyto  :D Barbekiu pasidaryt, pasibūt, pavakarot kartu. Aš dirbu on call šią savaitę, tai labai negaliu kažko planuot, nes gali skambučių būt  :)​ 

Atsakyti

Mickute,liuks kaina bigsmile.gifbigsmile.gif

jo, sakyciau cia jau visai super su ta kaina prasisukau  :P  ko gero i Palanga autobusu butu brangiau nuvaziuoti  :D​ 

Atsakyti

Mickute - fainai, istruksi va is namu ir nuo darbu atitruksi,  pasižmonesi :)

Ir jau Zalgirio arenoje senokai buvau  :P​ 

Atsakyti

Smagūs tikrai planai atrodo tiek mickutes, tiek Voque  :4u:  Liuks taip vis aktyviai leist laiką!

tai cia tik ryt toks prasiblasymas. va tavo tai aktyvus savaitgalis buvo  :bigsmile:  kur jau mums cia. O ka savaitgali veiksim, tai tikria nezinau- lyg i kaima noretumeme ir ora nebloga pranesa, bet jau siandien gamybos vadovas musu klausinejo ka veiksim sestadieni. O dar ir MB ras darbelio, tai ar tik neteks   dar padirbeti  :unsure:​ 

Atsakyti

RYtoj lekiam

Va irgi puikus sestadienis nusimato.Gal vyndario Ceslovo sodyboje ta vyna degustuosit ? cia kazkur kaip tik Silutes rajone jie randasi ? 

O kaip faina :bigsmile: 

Net nežinau žinok, bet manau, kad taip!  :bigsmile: man dzin kur, svarbu, kad vynas  :D  :D 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Galvoju kodėl taip anksti apie savaitgalį kalbat? :D  ups...gi jau ketvirtadienis  :D  oi laikas bėga.... :unsure: 

Mickute7,ooo žinau žinau kur varysi, 3 metus ten iš eilės eidavau,kai dirbau alko parduotuvėje,įdomu ta oficiali dalis,daug įdomybių pvz sužinojau,ypač įdomu buvo pirmais metais,konferencija taip pat geriausia buvo pirmais,antrais metais,trečiais jau suprastėjo,bet tik "dėka" dalyvių :unsure:  Nes nu man būdavo gėda žiūrėti,kai žmonės gauna viską nemokamai ir tiesiog nežino kaip elgtis,rankom griebia maistą,kokteilius ir pan :D  gi ten tiek visko būna,kad tikrai visiems užtektų,bet nee...o po to galima prisižiūrėti nemokamų cirkų,kai Visi visko prisiragauja non stop :D Būdavo ir neblogų dovanų duodavo,pernai jau nedavė.Tik patinka tas tikrai gali įvairių gėrimų paragauti,kokteiliukų. Pernai labai patiko derinukas : karštas krupnikas +varškės sūris+braškė :)  po to raudonos devynerios+kefyras :rolleyes:  skamba įdomiai,bet skanu. Vat Mickute7 gryžus papasakosi,kokias gėrimų naujienas pristatys,nes ten pirmieji išgirsite ir pirmieji paragausite :)  ir pasiruošk į klausimus atsakyti,nes gali gerų prizų laimėti :)  

Žodžiu linksmai praleisk laiką :)​  

Atsakyti