Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Galėjau ir šiemet eit į konferenciją,bet galvoju jau ketvirti metai,tą patį matyti ir girdėti nelabai įdomu :D  Bet va minusas,būčiau su Mickute susitikusi,ot reikėjo eit :D  Tik anksčiau visad spalio mėn būdavo 

BigBang,dar ilgai vaistukus gersi/leisies? Savijauta gera tikiu Tavo? :rolleyes: 

Mouette,kaip Tavo vakar dienelė?

Almost,o dažnai būna ssvaitgalį darbinių skambučių,kai dirbi telefonu?

*Voque* kaip smagu dėl savaitgalio išvykos :wub:  Tokias dievinu ir labai noriu ir labai baltai Tau pavydžiu :D 

Giega,kaip sportas? Jau "prisijaukinai" naują sporto klubą? Ar dar pagalvoji ir apie senąjį?

Mes šiande į gimtadienį lekiam vakare su Dukrom,rytoj edukacinė išvyka Dukrai. Irgi baltai pavydžiu :D  Kitą kart reiks paklausti gal ir aš galėčiau su klase vykti :D  Hm...o daugiau kaip ir nieko naujo :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :)

Mickute7,ooo žinau žinau kur varysi, 3 metus ten iš eilės eidavau,kai dirbau alko parduotuvėje,įdomu ta oficiali dalis,daug įdomybių pvz 

Žodžiu linksmai praleisk laiką :)​  

aciu. jo, broliene sake kad ten jau ne pirmi metai  vyksta.  ir kad ten ciut ne su dainomis kiti grizta  :D  :D  :D 

Atsakyti

Galėjau ir šiemet eit į konferenciją,bet galvoju jau ketvirti metai,tą patį matyti ir girdėti nelabai įdomu :D  Bet va minusas,būčiau su Mickute susitikusi,ot reikėjo eit :D  Tik anksčiau visad spalio mėn būdavo 

nu va kaip gaila. tik  kad vakar  suzinojau deja 

Atsakyti

BigBang,dar ilgai vaistukus gersi/leisies? Savijauta gera tikiu Tavo? :rolleyes:

Mouette,kaip Tavo vakar dienelė?

Almost,o dažnai būna ssvaitgalį darbinių skambučių,kai dirbi telefonu?

*Voque* kaip smagu dėl savaitgalio išvykos :wub:  Tokias dievinu ir labai noriu ir labai baltai Tau pavydžiu :D

Giega,kaip sportas? Jau "prisijaukinai" naują sporto klubą? Ar dar pagalvoji ir apie senąjį?

Mes šiande į gimtadienį lekiam vakare su Dukrom,rytoj edukacinė išvyka Dukrai. Irgi baltai pavydžiu :D  Kitą kart reiks paklausti gal ir aš galėčiau su klase vykti :D  Hm...o daugiau kaip ir nieko naujo :) 

Vienus jau siandien pabaigsiu kiti dar berods porai dienu o leidziami su siandien dar 5 svirkstukai like :) savijauta gera, jau galima sakyt ir pirsau kad nescia buvau :D 

Atsakyti

Labas rytas :) 

R's, patinka ir man tokios mini išvykos, nes tikrai tiek gražių vietų turim aplink, bet gėda ne visur esam buvę, tai va bus puiki proga :rolleyes: 

Atsakyti
Labukas

Cia UK irgi buna daug visokiu parodu biggrin.gif VA i kokia maisto/gerimu kazkaip niekad nepapuolam biggrin.gif Vis i namu ukio mirksiukas.gif Kokius 5-6x buve biggrin.gif Tai irgi tik pirmais antrais metais kazkoks ispudis buvo,o paskui daugmaz tas pats per ta pati..KArstais net paviljonai tuose paciuose vietuose biggrin.gif

Sportas..NAujam gyme patinka ivairesnes klases,ko nebuvo senajam..Na senam irgi geru klasiu buvo,bet as i laika nespedavau..Bet senasis tik 5 min peskom nuo namu,o i sita jau vaziuot apie 20min reikia...Tai va toks minusas.Vnz man pats sportas-minusas biggrin.gif Jau vel kyla mintys mest..Cia nera jokiu kontraktu,nesumoki pinigu ir viskas,nebeieini i sale.

Atsakyti

Sveikos!

Jergus su visais piemenėliais - nu jau nenulaikau savy, noriu pasidžiaugt. Ateinu sau ryte į darbą visa smagi, prieinu prie stalo ir vos manęs aparpalis su širdasmūgiu neištinka. Rankos drebėt net pradėjo, ėjau gazirfokos nusipirkt atsipaipaliot  :D Voque su vyru nustebino mane gimtadienio dovanom - pilnas lauknešėlis gėrio visokiausio  :wub:  :wub: Džiaugsis ir širdis, ir namai, ir skrandis tiek mano, tiek MB - skanėstų gėrybių visokių ir sveikuoliškų, ir maniškiui skanaujamų. Nu jau eina sau niežti pirštai lupt ir kapot  :wub:  :D Didelis didelis ačiū! Oj smagu smagu  :)  :) 

Daugiau ir nežinau, ką pasakot. Po darbo vakar grįžau, MB padarė valgyt, ėjom žiūrėt serialo. Ir vakare paskambino iš darbo.. Tai teko pusantros valandos knist, ieškot, žodžiu. Vis tiek palikom šiandien rytui viską išsiaiškint. Tai kol baigėm serialą žiūrėt, kol ką.. Labai sunkiai kilau šiandien, bet niekur ryte eit nereikėjo, tai ramiai kol apsikuičiau, kol valgyt pasidariau, tai jau reikėjo ir važiuot į darbą  :) Dabar į sportą tik pirmadienį vakare eisiu, tai galėsiu pailsėt - viską skauda iki šiol. Dar ir pečių, rankų skausmas iš naujo prisidėjo  :D  :D  :D 

Ale kažkokia įdomi diena. Apsiaviau batus, viskas normaliai - beeinant padas nuplyšo. Išpakavus dovaną pamačiau, kad viena dovanos dalis neatlaikė kelionės ilgos. Nu žodžiu galvoju kas gi toliau - tikiuos nesuges niekas arba kelnės kokios nesuplyš iš viso  :unsure:  :huh2: 

R's - klausei, ar būna skambučių savaitgaliais. Tai taip, pasitaiko. Vasarą tikrai mažiau, nes teismai nedirba, tai žmonės ima atostogas. O dabar teismai pradėjo dirbti, vėl didelis darbymetis žmonėms prasidėjo, tai tikrai būna ir vakarais vėlokai, ir savaitgaliais  :) Aišku, mes gaunam papildomą priemoką ir už tą savaitę, kai taip dirbti tenka, ir papildomai už skambučius visus priklausomai kiek laiko trunka viską sutvarkyti. Bet net ir čia ne viskas taip smagu, kaip atrodo - nuo visų šitų priemokų atskaičiuoja apie 40% mokesčių, todėl dirbi dirbi, o sumoj geriau būtų pasiimti valandas ir anksčiau išeit iš darbo, kai reikia. Savaitgalius ir vakarus irgi turi atitinkamai planuotis, nes turi visada turėt kompiuterį su savim, pakrautą telefoną ryšio zonoj ir galėt kalbėt, prisijungt, kai reikia  :)​ 

Atsakyti

Almost, smagu, kad kelios smulkmenos pradžiugino širdį, tik gaila, kad truputį pavėlavom :rolleyes: skanaukit, ragaukit, džiaugiuosi, kad patinka! :angel_not: labai tik aišku gaila, kad truputį ir šukių teko rasti, bet kaip sakoma neša laimę, tai tikiuos taip ir bus :rolleyes:

Skanauju kavą, valgau obuolį, geriu vandenį, toks neblogas miksas :D pietums turiu aštrų perlinių kruopų/grybų/pomidorų troškinuką, tai visai nieko turėtų būti :)

Atsakyti

Almost, smagu, kad kelios smulkmenos pradžiugino širdį, tik gaila, kad truputį pavėlavom :rolleyes: skanaukit, ragaukit, džiaugiuosi, kad patinka! :angel_not: labai tik aišku gaila, kad truputį ir šukių teko rasti, bet kaip sakoma neša laimę, tai tikiuos taip ir bus :rolleyes:

Skanauju kavą, valgau obuolį, geriu vandenį, toks neblogas miksas :D pietums turiu aštrų perlinių kruopų/grybų/pomidorų troškinuką, tai visai nieko turėtų būti :)

Oj, jau ten tikrai ne kelios smulkmenos  :unsure:  :wub:  :wub: Teisingai sakai - šukės neša laimę! Ačiū dar kartelį  :4u:  :4u: 

Aš kapoju gervuoges, jetus kokios skanios pasitaikė  :) Užkandis mano, uch gėris

Atsakyti
TAi vel nekalbadieniai biggrin.gif
As va jau po darbu mirksiukas.gif I sportus siandien neinu mirksiukas.gif Tyyyyngiu biggrin.gif Siaip eiciau ryt,bet ryt i kase einam,tai vel mano sportai atsides biggrin.gif Sestad gal ryte g.gif
Atsakyti

Mes po darbų iki Lidl'o lėkėm, visko radau, tik figų nebuvo :rolleyes: dabar šildausi, geriu arbatą, nes nušaliau kojas šiandien, o ir parduotuvėj kaip šalta buvo, neįmanoma :huh2: nors MB sakė, kad jam normaliai, tai čia matyt su manim jau blogai kažkas :)

Grįžę iškart į virtuvę, greit tuno salotas susimakalavau, pavalgiau, einu dar padirbeti, nes ryt į ofisą nelėksiu, noriu pas senelį į ligoninę, noriu dar pora reikalų susitvarkyt, kažką kelionei šeštadienio pasigamint :) 

Atsakyti

TAi vel nekalbadieniai

Aha, o ko pati nekalbi? Tiek visko pasipasakojom, o Tu su pastebėjimu apie nekalbadienius tik atėjai  :rolleyes:  :D  :D 

Mes po darbų iki Lidl'o lėkėm, visko radau, tik figų nebuvo :rolleyes: dabar šildausi, geriu arbatą, nes nušaliau kojas šiandien, o ir parduotuvėj kaip šalta buvo, neįmanoma :huh2: nors MB sakė, kad jam normaliai, tai čia matyt su manim jau blogai kažkas :)

Ką pirkai įdomaus?  :) Aš paprašiau MB, kad užsuktų į Aldi ir nupirktų man kelias kryžiažodžių knygas storas. Tikiuos rado  :D O Tu žiūrėk, kad koks peršalimas nebūtų prikibęs  :unsure:  :4u: 

Atsakyti