Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

Mickute,liuks kaina bigsmile.gif bigsmile.gif Sesuo turi atvaziuot kitu metu vasari-einam i Erasure koncerta,tai kiek ziurim,kainos dar ohoho...O mes kova i LT zadam,irgi i koncerta-Scooteriu,bet dar neziurejau kainu ax.gif

Bigbang,as dirbu DPD Local,musu ne su raudonu logotipu,o su melsvu.

Asmeniskai tikrai nesitariu nei su vienu klientu biggrin.gif biggrin.gif Neimanoma butu..Vakar 100 tasku turejau,nu kaip as su kiekvienu susitarsiu biggrin.gif biggrin.gif
Ryte nuskanuoju visus siuntinius,ka ta diena vesiu,kompiuteris man sustato marsruta,kad viskas eitu is eiles,kad nereiktu lekt is vieno galo i kita...KAi virsininkai patvirtina ta marsruta,kiekvienas klientas gauna SMS,kelinta valanda as busiu.Turiu 1h intervala i kuri turiu nuvezt ta siuntini..Jei zmogus mato,kad nebus jo tuo laiku,tai jis gali parasyt,kur palikt ta siuntini..Buna kad praso permest per tvora,ar telpa i pasto dezute,ar palikt prie duru..DAr galiu palikt kaimynams..Buna,kad ir atsaukia ta siuntini,tada vezi kita diena..
Grizus i depa,turiu is naujo perskanuot parveztus siuntinius.TAip pat as dar surenku siuntinius..Nedaug,i diena is 5-8 tasku.Yra keli pastovus,na ir buna,koks zmogus turi grazint daikta sakykim i kokia internetine parduotuve..
Vnz tikrai nenuobodus darbas,visada judesy biggrin.gif
Atsakyti

LAbukas

Mickute,liuks kaina bigsmile.gifbigsmile.gifSesuo turi atvaziuot kitu metu vasari-einam i Erasure koncerta,tai kiek ziurim,kainos dar ohoho...O mes kova i LT zadam,irgi i koncerta-Scooteriu,bet dar neziurejau kainu ax.gif

Bigbang,as dirbu DPD Local,musu ne su raudonu logotipu,o su melsvu.

Asmeniskai tikrai nesitariu nei su vienu klientu biggrin.gifbiggrin.gifNeimanoma butu..Vakar 100 tasku turejau,nu kaip as su kiekvienu susitarsiu biggrin.gifbiggrin.gif
Ryte nuskanuoju visus siuntinius,ka ta diena vesiu,kompiuteris man sustato marsruta,kad viskas eitu is eiles,kad nereiktu lekt is vieno galo i kita...KAi virsininkai patvirtina ta marsruta,kiekvienas klientas gauna SMS,kelinta valanda as busiu.Turiu 1h intervala i kuri turiu nuvezt ta siuntini..Jei zmogus mato,kad nebus jo tuo laiku,tai jis gali parasyt,kur palikt ta siuntini..Buna kad praso permest per tvora,ar telpa i pasto dezute,ar palikt prie duru..DAr galiu palikt kaimynams..Buna,kad ir atsaukia ta siuntini,tada vezi kita diena..
Grizus i depa,turiu is naujo perskanuot parveztus siuntinius.TAip pat as dar surenku siuntinius..Nedaug,i diena is 5-8 tasku.Yra keli pastovus,na ir buna,koks zmogus turi grazint daikta sakykim i kokia internetine parduotuve..
Vnz tikrai nenuobodus darbas,visada judesy biggrin.gif

Bet reik skubet, negali atsipust, reik spet i ta intervala. O Londone ne visad tai paprasta kai tokie kamsciai ane?

Atsakyti

Va, Giega, ir aš pagaliau supratau kaip viskas vyksta Tavo darbe :) faina, kad jokios rutinos, spėju ir diena greit pralekia :rolleyes:

Aš pasikavinau, eisiu priešpiečiauti :) saulė šiandien išlindo, tai ir darbe labai šilta, gerai, kad neprisirengiau :B

Atsakyti

As lyginu MB maikes, mazyle miega :) indai suplauti, skalbianke sukasi, nu visai neblogai man cia sekasi suktis be MB :)

Atsakyti

Kol gaminu pietus užbėgau pas Jus :) 

Pagaminsiu pietus ir važiuosiu Dukros iš mokyklos parsivežti ir tada toliau darbuotis :) 

*Voque* mano darbas ir namuose,bet nu..kaip čia pasakius :D  kol nedirbau iš namų,atrodo norėčiau tokio darbo,bet oi dirbant namuose,nemoku aš bent atsiriboti nuo buities,lekiu tą daryti,tai aną,tai Dukrai su pamokom padedu ir to pasekoje labai nukenčia darbas. Kai diena ofise būna,tada nors normaliai darbo pasidaro :) 

Giega,tikrai nėra kada snausti Tau darbe,nebent kamštyje stringi :D  Ar nėra nostalgijos savo parduotuvei? 

Atvarysi į scooter? :bigsmile:  gal susimojuosim koncerte,būsiu ir aš ten :mirksiukas:​ 

BigBang,na ir kaip su Mažute sekasi tik abiems bendrauti? :) 

Atsakyti

Va kol parašiau ir BigBang parašė,kaip Jai sekasi :D  Super,taip ir turi būti,viskas puikiai,gi kiekviena Mama susitvarko ir su Vaikučiais ir buityje :)​ 

Atsakyti

Oi ne cia parasiau :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 20 rugsėjo 2017 - 12:10

As lyginu MB maikes, mazyle miega :) indai suplauti, skalbianke sukasi, nu visai neblogai man cia sekasi suktis be MB :)

Manau Tau puikiai sekasi, šaunuolė :4u:

*Voque* mano darbas ir namuose,bet nu..kaip čia pasakius :D  kol nedirbau iš namų,atrodo norėčiau tokio darbo,bet oi dirbant namuose,nemoku aš bent atsiriboti nuo buities,lekiu tą daryti,tai aną,tai Dukrai su pamokom padedu ir to pasekoje labai nukenčia darbas. Kai diena ofise būna,tada nors normaliai darbo pasidaro :)

Naujiena kokia, nes tikrai negalvojau, kad taip pat iš namų gali dirbti :bigsmile: kokia darbo specifika, jei jokia paslaptis? nors matyt jau buvai pasakojusi :ax: 

Oi ne cia parasiau :D

:D :D :D aš perskaičiau ir nieko nesupratau :D

Atsakyti

Sveikos  :) 

Kažkokia pavargus šiandien jaučiuos fiziškai, nors ir pilna vidinės energijos ir džiugesio. Ale net neturiu ką papasakot, tai nežinau - nu tiesiog pasirodžiau ir tiek  :D​ 

Atsakyti
Kažkokia pavargus šiandien jaučiuos fiziškai, nors ir pilna vidinės energijos ir džiugesio. Ale net neturiu ką papasakot, tai nežinau - nu tiesiog pasirodžiau ir tiek  :D​ 

Na tik pasakok pasakok, Tu visada turi kuo pasidalinti :rolleyes:

Ramu čia šiandien :) aš dar negrįžau namo, tai pavalgiau darbe ir dabar dar lyg kavos norėčiau, bet pieno reikia eit pirkt, o aš tingiu :sleep:

Atsakyti

prisiduodu , kad gyva, vel dezute apsikabinus grizau, nutrenkiau namie ir nulekiau  Avono prekytes  is siuntu pasiimti, aisku per Dainavos RImi prabegau, bet jau greitai, grizus, va biskeli valgyt pasigaminau. irgi ant  greituku, baigiu valgyt ir sesiu vel padirbeti. Dar spejau su  MB broliene paplepeti, ji mane ryt pakviete i Zalgirio arena, ten Mineraliniu vandenu  prezetancija  vyks . ar kazkaip panasiai. tai visokiu gerimu  gamintoju pristatymas. aisku su degustacijomis  :P tai daugiau prekybininkams, ji ALytuje maisto parduotuves vedeja dirba, tai vat  ir gauna pakvietimu. ten ju daugiau atvaro is Alytaus, bet pakvietima turejo, tai ir mane pakviete. aisku dar pasilauziau, kad darbu daug. nu bet velniop tuos darbus  :P  reikia biskeli ir pasizmoneti. o tai tuoj pati tuo plastiku  apkerpesiu  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 rugsėjo 2017 - 17:14

Liuks, Mickute :bigsmile: kada lėksi?

Oi ir aš juk nepasigyriau, mes šeštadienį išlekiam į eskursiją su bendruomene kur MB tėvai gyvena, tai aplankysim Rusnę, Šilutę, kažkokia programa bus, o vakare naminio vyno degustacija :ax: lėksim mes, MB tėvai ir aš mamuką pasiimsiu pasižmonėt :angel_not: na nors čia pat, bet vis praleisim šeštadienį kažką naujo pamatydami :rolleyes: 

Atsakyti