Labas rytelis
Labas rytas
Pagaliau ir penktadienis
planai -darbai namuose
Geri planai
Noriu nemażai darbo ir prie "ūkio" pasidaryti ir kito darbo noriu nudirbti.
Vakar pabuvom gimtadienį su Dukrom,kaip visada smagu ir gryžtam namo su dauggg gerų emocijų
Almost,kaip faina ir miela,kad Draugė *Voque* nudžiugino Jaučiasi Tavo emocijos labai labai laimingai trykšta
*Voque* ką skanaus/įdomaus gaminsi išvykai? Ir sėkmės pas Senelį Tau
Mouette,nepasirodai bent vieną dieną ir trūksta Tavo energija ir veiklumu trykštančių post'ų
Giega,vis sakai sportas Tau ni ni ni.. bet sportuoji jau senokai? Ir niekaip "nelimpa" ? Per tiek laiko jau turėjai būt pamilus sportą
Bandyk gal kitos kokios sportinės veiklos ieškoti? Pvz baseinas, šokiai ir pan? Nes nu sportas tikrai yra gerai,visais atvejais.
Mickute7 gal jau šiande parašysi kažką?
BigBang,labai smagu,kad Tavo savijauta gera Vakar gintadienyje buvo mergytė 1.5 mėn....niu negalėjau akių atitraukti nuo Tos meilybės
Nieko nėra Mamos širdžiai mieliau už Vaikus
Tirlim pimpim,tralialiaaaa gražaus penktadienio Visoms lia....lią
Labas rytas oho kokia R's siandien laiminga
man tai visos dienos vienodos
tik siandien daug reikalu
pirma kart po gimdymo vairuot teks ir dar su mazaja ant automobilines kedutes, biski bus nejauku, bet reikia i tokia klinika nuvykt kad mus paleistu nuo akuseriu prieziuros, nes viskas ok ir mergaite gerai auga. Jos ateidavo i namus vis, tai ca daugiau nevaikscios
po pietu pirmi lankytohai atris - buve kainynai. Trumpam, valandziukei nes po to mes turim tuberkuliozes skiepa, bet jau tada su mb vaziuosim ;) Va toks penktadienis nusimato ;)
R.s Pirmiausiai tai manes laukia ilga darbo diena, dar pora savaiciu tokiam maratone varysim, bent jau ant keliones pinigeliu uzsidirbsiu tiksliau jau kaip ir uzsidirbau per sitas savaite
jauciu, kad ir ryt teks dirbti, nelabai noriu, jau noreciau kristi i lova ir paguleti su savo serialais, ar i kaima nuvaryti. nu bus matyti tiek to padirbsim, tai galesiu po to ziema atostogauti
Big bang irgi ankstyva
Big bang irgi ankstyva
As kas kelias valandas gyva ;) kol pavalgom, kol pampersa pakeiciu, kol vel uzmiegam
Labas rytas kaip smagu, kai čia vyrauja tokia gera aura ir visų nuotaikos puikios
Mickute, tai jau lauksim lauksim Tavo postų ką ten papasakot norėjai
Giega, kokie savaitgalio planai?
R's, oi daug pas Jus visokių progų, švenčių, liuks tikriausiai savaitgalį tikrai namie nesedėsit?
O aš kelionei negaminsiu nieko, nes MB sakė vakare iškeps savo firminį kiaušinių/varškės apkepą su lašiša, ožkų sūriu, tai puikiai tiks kelionei kokio sūrio nupirksiu, vaisių turim ir užteks, nes Jūs patikėkit, jei važiuoja tiek mano mama, tiek MB, tai alkani neliksim
BigBang, oi kiek laukia pirmų kartų su mažyle, kiek potyrių sekmės Jums šiandien
Almost, tiksitės su draugais? Vis dar gimtadienio šventimas nusimato?
Mouette, užsiemus matyt, tiek veiklos, šaunuolė
Pas mus vakare kaip ir jokių planų, vėl naminis pasimatymas aš desertu rūpinsiuos, MB vakariene, tai pavakarosim, kokį filmą pažiūresim ir tiek
nusipirkau vakar kokosų miltų, koks kvapas
meginsiu šiandien, planuoju kepti bananų pyragą su jais
o MB sakė gamins kalakutieną su citrinų ir kaparėlių padažu
na aš jam pametėjau idėją, nes nelabai jis megėjas virtuvėje sukiotis, tai reikia postūmio, nors šiaip paprašytas visada padeda ir pats turi keletą firminių patiekalų, kurių aš net negaminu, tik va to noro mažokai
O kaip Jūsų vyrai? gamina valgyti? mėgsta? ar virtuvė Jūsų tvirtovė?
Apie savaitgalio planus savo sakiau gal koki treciadieni

NA na,papasakosi,kaip isejo is tu kokosu miltu

R's,baseinas tai daugiau pramoga,nei sportas

O va i sokius visai norecau

Taip, Giega, dabar jau prisimenu, kad jau rašei apie savaitgalį, bet nieko tokio ir pakartoti
Su kokosų miltais jau prisižiūrėjau receptų, tai ir aš manau, kad juos maišyt geriausia su kitokiais, bet bandysiu blynelius kepti vien su jais, o ir pyragas šiandien bus tik su kokosų miltais, tai tikiuos gausis ir sausainių labai daug radau, tai kažkaip labai daug tikiuosi iš jų
Almost, pirkom graikiškų riešutų, mocarelos light, nes tik ten tokios randu, taip pat lietuviškų braškių, rudųjų pievagrybių ir dar kažko neįdomaus
nieko ypatingo šiaip, bet svarbiausia, kad riešutų pagaliau atvežė, nes kurį laiką su tiekimu buvo kažkas, tai neturėjo
Mes Lidl'e paskutiniu metu pagrinde viską perkam iš maisto, retai kada Tesco perkamės dar papildomai. Visko ten randu, ko man reik, nes nieko ypatingo dabar nereik. Būna mėsai gerų akcijų labai, tai čiumpu. Iš ten riešutų miksą maišeliuose imu. Mocarelą perkį dėžutėj mažais rutuliukais ar didelį kunkolą?
Ziuriu bilietus..Kitu metu vasari einam i erasure koncerta,sesuo turi is LT atskrist..Po 20euru bilietai i viena puse-papigiai. JAu pasakiau,kad ziuretusi. O musm reikia kovo 3d but LT-I scooterius eisim..Ir ka-pigiau 100£ niekaip
R'S tikrai mojuosimes per koncerta. As turbut koki 6x i Scooterius einu. LT nemazai kartu buvom,Londone viena karta,dabar vel i LT
Aš esu kažkada prieš kelis metus vasarį berods skridus į Lietuvą iš čia, tai visai pigiai pirmyn atgal buvo.. O jau paskui prasideda piko metas, tai načiort be kelių šimtų neišsiversi
Kas ivyko?Tb gal grizo
Gi buvo mickute toj ekskursijoj savo, kur rašė
Noriu nemażai darbo ir prie "ūkio" pasidaryti ir kito darbo noriu nudirbti.
Almost,kaip faina ir miela,kad Draugė *Voque* nudžiugino
Jaučiasi Tavo emocijos labai labai laimingai trykšta
Aha tikrai žinok iki šiol dar džiaugiuos, negaliu atsistebėt
Labas rytas
kaip smagu, kai čia vyrauja tokia gera aura ir visų nuotaikos puikios
Almost, tiksitės su draugais? Vis dar gimtadienio šventimas nusimato?
![]()
O kaip Jūsų vyrai? gamina valgyti? mėgsta? ar virtuvė Jūsų tvirtovė?
Bet tikrai pastebėjau ir aš, kad paskutiniu metu labai visos džiugių nuotaikų beveik - super
Tiksimės tikrai, bet toliau planai nuo oro priklausys. Jei geras oras - darysim bbq. Jie turi grilį normalų didelį, tai balkone vyrukai pakeptų skanėstų. O jeigu ne, tai kažką reikės sugalvot altenartyviai. Minėsim gimtadienį, mano gimtadienio mėnuo ir nėr čia ko
MB gamina ir nemažai. Mėgt tikrai nemėgsta, nedžiūgauja, kad tenka gaminti, bet gamina, nes reikia. Beveik 95% laiko būtent jis gamina pusryčius mudviems - tiek darbo dieną, tiek savaitgaliais. Ir kai aš dirbu vėlyvoj pamainoj, tai visuomet gamina vakarienes. Kai dirbu normalioj pamainoj, tai gaminam kartu. Kai dirbu ankstyvoj - aš gaminu, nes grįžtu anksčiau, norisi palepinti. O savaitgaliais abu gaminam Kažkaip nu abu tiek pat dirbam, abu turim rankas kojas, abu valgyt norim ir mėgstam, tai ir požiūris pas abu toks, kad reik gamint ir viskas
Sveikos!
Šiandien gana greit lekia diena, tai džiaugiuos. Labai laukiu vakaro, nes valgysim jautienos steikus
Almost, teisingai, taip ir turi būti, nėra vyrai kažkokie karaliai, kad negalėtų pagaminti maisto, kai reikia O dėl mocarelos, tai perku mažus rutuliukus, labai patogu, pigu ir super, kad light yra
Na va, jau iš ligoninės, tai pirmadienį turėtų paleisti, lauks gydymas namie
tikiuosi, kad viskas bus bent kažkiek gerai ir susitvarkys tos kojos
Kepu jau pyragą su kokosų miltais, tai žiūrėsim kas čia gausis

Del valgio..KAzkada MB i virtuve kelio nezinojo

Bet kai pradejom sportuot ir maista prisiziuret,pradejo pats gamintis