Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Na va jau viskas. Issirašėm nuo akuseriu vizitu, sulaukem pirmu sveciu trumpam ir katik gryzom i ligonines, skiepijom vaika. Isejau is kabineto pries skiepa  :unsure: man baisiai gaila kai jai duria ir ji verkia ir as verkiu, tai sakau pakvieskit po visko. O pasirodo labai greit viskas ivyko ir sake kiti skiepai bus baisesni  :unsure: 

siandien vistiena su saldytom darzovem baltam padaze ir ryziais, dabar taip miego noriu, bet tuoj mazoji kelsis valgyt. Tai va pavalgys ir eisim jauciu abi miegot :) 

kas liecia vyrus virtuvej - maniskis labai skaniai gamina, gal ne daznai bet saunuolis, moka kugeli skanu iskept, kepsnius(steikus), apkepus :) as manau abu turi daryti valgyt, nebent moteris labai megsta gamint (as nesu viena is ju) :D 

Atsakyti

Aš mėgstu gaminti, bet tikrai norisi atsiriboti kartais, norisi tiesiog pasimėgauti jau paruoštu maistu :) va, kad ir šiandien pagamino kalakutieną, tai labai skaniai pavalgėm :bigsmile: eisim dabar mano pyrago ragauti ir arbatintis :ax: 

Atsakyti

Tai va, Giega, pyragas paprastas, realiai tik iš bananų, migdolų sviesto, kiaušinių ir kokosų miltų, bet man labai liuks :) jaučiasi kitokia tekstūra, ne visiems manau patiktų, bet aš džiūgauju :D  :angel_not: 4 gabalėlius suritinau :D 

Atsakyti

Voque - smagu labai dėl senelio  :4u: Ale vis tiek kaip neramu dėl tų senų žmonių. Nors, rodos, ir suvoki, kad senatvė - menkas džiaugsmas, bet vis tiek.. Tikiuos tik gerės jam  :4u:

BigBang - smagu, dabar prasidės vien tik jūsų rutina, be jokių patikrinimų ir pan.  :) Kada mama Tavo atskrenda? Smagu bus labai - ir pagalba, ir savas žmogus šalia  :wub:  :) Aš labai jau laukiu į Lietuvą Kalėdoms pas visus  :)

Atsakyti

Voque - smagu labai dėl senelio  :4u: Ale vis tiek kaip neramu dėl tų senų žmonių. Nors, rodos, ir suvoki, kad senatvė - menkas džiaugsmas, bet vis tiek.. Tikiuos tik gerės jam  :4u:

BigBang - smagu, dabar prasidės vien tik jūsų rutina, be jokių patikrinimų ir pan.  :) Kada mama Tavo atskrenda? Smagu bus labai - ir pagalba, ir savas žmogus šalia  :wub:  :) Aš labai jau laukiu į Lietuvą Kalėdoms pas visus  :)

Atskrenda spalio 17 diena :) laukiu nesulaukiu :) labai pasiilgau :) 

tikiuosi oras siandien bus geras, noriu i parka nusivest mergaite paveziot su vezimu :) ziuresim kaip cia bus :) svarbu nelytu :) 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Rytas lovoje su kava :wub:  Šeštadienis jėga :D 

Bet tuoj kibsim į darbus,o paskui...nežinau kažką nuveikti reiks :D 

Kalbėjote apie Vyrus virtuvėje. MB kai reik gamina,nebijo virtuvės,bet tikrai nėra virtuvės "šefas" :D  Bet tikrai nelauks,kol kažkas pagamins jeigu nieko nėra valgoma,eina pats gamina šeimynai :)  

BigBang,linkiu gero oro,kad turėtumėt galimybę parke pasibūti :)  Ilgam Mamukas atvažiuoja?

*Voque* gero laiko kelionėje :) 

Giega,kaip vakar krepšinis? Pergalė mūsų naudai :D 

Almost,linkiu smagiai su Draugais atšvęsti ir ,kad darbo reikalai netrugdytų švęsti :) 

Mickute7,ku kuuu kur Tu? :)  dirbi?

Mouette,pasiilgom :wub: 

Atsakyti

Labas rytelis 

Labas rytas  :)

BigBang,linkiu gero oro,kad turėtumėt galimybę parke pasibūti :)  Ilgam Mamukas atvažiuoja?

Mickute7,ku kuuu kur Tu? :)  dirbi?

ilsiuosi po darbu. siandien namie

kiek pamenu Big bang mamukas iki lapkricio 5 d pabus 

Atsakyti

Vakar ilgai dirbom. MB jau 10 darbe prisijunge, na tai musu kolege vyrai nusprende, kad jau geriau vakar ilgiau, nei siandien keltis ir vel vaziuoti. tai isvaziavom  buvo jau po 20 h.tai kad man  diena tikrai ilga , as vis gi nuo 7 dirbau, grize dar i parde uzsukom, susedom pasiplepeti, kokteliuko pasidariau, nors ir pavarge, bet dar beveik iki 24 h praciauskejom, kompo net nejungiau, jau paskui kai pasiekiau paduskaite, tai is karto ir nuluzau. uz tai siryt iki 8 issimiegojau  :P  jutau kad pilkasis zadintuvas bande mane atsargiai zadint, bet man jau dzin buvo  :D  MB irgi pavargo, tas sakykim atprates nuo darbo, jis greiciau pietu miegelio pamiega, o cia 10 valandu ant koju atidirbo, bet uz tai siandien laisva  :clap:  nezinau ka cia veiksim, tingiu net galvoti, dar lovyteje seriala paziuresiu kavyte begerdama  :P  siaip tai aisku dar kelioms valandoms ir namo darbelio parsinesiau  :)  kaip cia visa savaitgali pratinginiauti  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

LABAS RYTAS! :wub: 

Pagaliau šeštadienis! Visa savaitė buvo pilna veiklos, grįždavau namo, pasimokydavau ir iškart smigdavau, net negalvodama apie kompiuterį... :) Ketvirtadienį buvo įmonės gimtadienis, tai teko padirbėti ten, bet labai faina buvo. Naujos patirtys. :) Na, o vakar diena tai buvo tokia kupina gerų dalykų, kad iki šiandien spirgu  :wub: Po paskaitų susitikau su savo istorijos mokytoja, gal 3 valandas nesustodamos šnekėjom, dalinomės įvairiais įspūdžiais, prisiminimais.. :wub: Šypsena iki ausų buvo  :) Taip džiaugiuosi, kad pavyksta su ja išlaikyti tokį ryšį... :wub: sutarėm vėl susitikti kada.  :) Penktadienio džiaugsmai susitikimu nepasibaigė, grįždama namo atsidariau el. paštą, o ten laiškas, kad esu priimta į tą jaunimo organizaciją, kur interviu turėjau prieš 1.5 sav. :bigsmile:  :angel_not: Tai va, tokiais džiugiais dalykais baiginėju šią savaitę, tikiuosi ir savaitgalis bus ne ką prastesnis. :)  Neužilgo važiuosim pas močiutę, atvažiuos giminių, pasibūsim, o rytoj grįšim. Tik vežuos kompiuterį kartu ir keletą knygų, reik prie referato sėsti :) 

Vakar po susitikimo su Mokytojomis nebuvo sunku išeiti iš mokyklos? Įtariu širdelė kirbėjo :rolleyes:  Man jau beskaitant kirba,aš jaučiu ir apsiverkčiau,kai esu tokia jautruolė :D​ 

Oi kirbėjo.. :ax: Ir dar ypač kirbėjo užsukus į savo klasę apsižvalgyti, kai ten viskas pasikeitę..ech :)

Oi ir aš juk nepasigyriau, mes šeštadienį išlekiam į eskursiją su bendruomene kur MB tėvai gyvena, tai aplankysim Rusnę, Šilutę, kažkokia programa bus, o vakare naminio vyno degustacija :ax: lėksim mes, MB tėvai ir aš mamuką pasiimsiu pasižmonėt :angel_not: na nors čia pat, bet vis praleisim šeštadienį kažką naujo pamatydami :rolleyes: 

:bigsmile: Smagaus laiko!  :) Lauksim įspūdžių!

Voque su vyru nustebino mane gimtadienio dovanom - pilnas lauknešėlis gėrio visokiausio  :wub:  :wub: 

:wub: nu kokios Jūs fainos abi! 

Gražaus visoms savaitgalio! :4u: 

Atsakyti
LAbukas

Meeees laimejom lithuania.gif
NA ka,visai patiko ta kase biggrin.gif Aisku kokios finalines varzybos butu dar idomiau,bet ir cia ta aura labai jauki biggrin.gif SAle talpina kokius 5000 zmoniu,buvo kokie 4000,nes laisvu vietu matesi..Lenku buvo kokia 10 biggrin.gif DAugiau vien lietuvaiciai biggrin.gif

Siandien MB nori i kazkokia tatoo paroda eit,bet kad dar miega jis g.gif o i gimke 16h..Tai nebezinau ar eisim...

VAkar atejo vezimelis,tai katinui nauja lova biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5A520AB1

O siandien laukiu sijono,jau gavau sms,kad nuo 10-11 tureciau gaut mirksiukas.gif

Mickute,o kaip jums apmoka?UZ valandas ar uz padaryta darba?KAip paskaiciuoja,ka tu namie darai?
Atsakyti

R's - nau mickute atsake iki kada mamukas bus pas mane. Gali buti kad as su ja atgal skrisiu. Tai jeinbusiu Lt labai nroeciau su galinciom atsirast kazkur Kaune susimatyt :) 

mickute - oi jus darbininkai, bet tikrai geriau jau viena diena ilgiau neinkita diena vel vaziuot. Tai ka veikt nusprendet siandien? 

Mouette - kaip smagu tavo postus skaityt, tiek daug pozityvo, geros nuotaikos  :super: 

giega - ar zinot ar anuke ar anukas bus?jei minejai - neatsimenu :frusty:  Cia dovanu? :) 

o mes bandom nulaust mazaja bet niekaip, ant (.) kabot nori ir viskas  :oh: ir ka mama laikykis, o miego kaip noriu   :bijau2: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Savaitgalis,tylu :)  Visos su veikla :D 

Mes vakar namie dirbom,po to,mėsytės ant laužo pasikepėm,bulvių żarijose ir išlėkėm pasivaikščioti po gamtą,po to po senamiestį ir namo :) 

Šiande dar nežinau ką veiksim :) 

BigBang,jeigu būsi LT,būtinai susimatysim jeigu tik norėsi ir galėsi :) 

Giega,kaip baliuje sekėsi? :) 

Muoette,skaitau Tavo post'us ir širdis virpa,tiek džiaugsmo Tavyje,moki džiaugtis gyvenimu,užtai ir Tave džiugina gyvenimas :wub:  O ką veiksi jaunimo organizacijoje? :) 

*Voque* papasakok savo išvykos įspūdžius,labai įdomu :wub: 

Almost,labas ir Tau :D  nors žinau,kad tik rytoj pasirodysi :D 

Mickute7,ką gero vakar nuveikėte? :)​ 

Atsakyti