Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) pasirodau tik ir lekiu ruoštis, oras šiandien super, tai eisim iki miesto, vyksta šventė, baltų dienos lyg :rolleyes: vesimės draugės mergaitę, nes norim padaryti staigmeną, nusivesim į piceriją ir pasveikinsim su gimtadieniu, kuris bus antradienį, 10 metų :rolleyes: tai va tokie šiandien planai iki pietų, o vėliau laukia valgio gaminimas ir pan, na įprastai :) 

Kelionė super, na kokia graži mūsų Lietuva, neatsistebiu :wub: ir oras super pasitaikė :) tai vakar kelionės tikslas buvo aplankyti Pamario kraštą, iš pradžių važiavom į Švėkšną, ten apsilankėm nerealiai gražioj bažnyčioj, pats klebonas mus pasitiko, papasakojo, atsakė i klausimus, toliau laukė Šilutė, ten turėjom edukacinę pamoką, kurios metu mokėmės vėduoklių kalbos, o vyrukai mokėsi kaip užsirišti šalikėlius įvairiais būdais, tai labai įdomu buvo :rolleyes: toliau Rusnė, nuostabus kampelis, tai ten grožėjomės gamta, daug vaikščiojom ir žinoma kas norėjo šviežios rūkytos žuvies pirko, kuri nuostabaus skonio :) toliau Ventės ragas, lipimas į Švyturį, pasivaikščiojimas pakrante ir galiausiai atgal į Šilutę vyno degustacijos :) labai skanus jų vynas, esam jau ragavę su SB, tai ir šermukšnių vynas, ir aviečių, ir juodųjų serbentų, taip pat svarainių, na tikrai super :rolleyes: dar papasakojo įdomių dalykų kaip tarkim negalima apie vyną sakyti skanus, ypač, jei būsite kažkur tarp tikrų vyno žinovų, tai jis gali būti puikus, puikaus skonio, įstabus ir t.t :D na ir įkaušę tikrąja ta žodžio prasme pasukom link namų, dar sustojom pas MB tėvus žuvies paskanaut ir vos po vidurnakčio grįžom :) 

Atsakyti
LAbukas

MAno drauge yra PAlangos ir Silutes informaciniu centru direktore mirksiukas.gif Zinau,kad jie organizuoja kazkokias pazintines keliones mirksiukas.gif Gal tu per juos ir vaziavai,Vogue?

I tattoo paroda nejom,paziurejom kaina,kazkaip gaila pinigu pasidare,po 35£ zmogui ax.gif GAl MB ten ir patiktu,bet man...

BAliukas liuks praejo mirksiukas.gif Nors grizom gana anksti,kokia puse 1,bet juk ir baliavot pradejom 16h biggrin.gif Draugelis namo parveze,jis sekancioj gatvej gyvena,tai pas mus dar su MB pasisedejo ir jau namo peskom isejo biggrin.gif

Siandien varysim i maistine,paskui turbut vel i gimtadienio antra diena biggrin.gif Oras siandien pasakiskas bigsmile.gif
Atsakyti

labukas

Sergu  :sad: jau vakar ryte atsikeliau su skaudancia gerkle. net seiles nuryt buvo sunku. jutau kad biskeli visa tokia kreiva, temperaturos lyg ir nebuvo dar vakar. buvom pas draugus saslykeliu pakepioti , tai aisku pavesineje prasedejom, apsirengiau siltai, vakar toks geras oras. o siryt prabudau tai jau visai kol atsikoseju, tai  tragedija  :(  37.8  tai  ir nelipu is lovos, va tik atsikeliau valgyt pasidariau ir atgal i lovyte. 

Atsakyti

Kelionė super, na kokia graži mūsų Lietuva, neatsistebiu :wub: ir oras super pasitaikė :) 

super !!!! man ir teko  but tame svyturyje. O vyndariai Tatjana  ir Ceslovas ?

Atsakyti

Giega, čia organizavo kaimelio kur gyvena MB tėvai bendruomenė, tai žinok nežinau per ką :) 

Mickute, sveikatos Tau! Vaje nesmagu, kad apsirgai, laikykis :4u: o vyndariai tai taip, tie patys, toks skanus vynas :bigsmile: 

Atsakyti

Mickute, sveikatos Tau! Vaje nesmagu, kad apsirgai, laikykis :4u: o vyndariai tai taip, tie patys, toks skanus vynas :bigsmile:

tai ir as esu ju ragavus  vynelio . mes tada pries  pora metu su darboviete  kai buvom isvykoje. irgi visiems labai patiko, tada  vasara buvo, tai lauke prie didelio stalo degustavom

dekui, tikiuosi  neatkrisiu, gulineju visa diena siandien lovoje, arbatytes geriu, ziuresim kaip cia ryt jausiuos 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 24 rugsėjo 2017 - 16:41

Voque - uzsimaniau vyno beskaitant tavo posta. Noriu i lietuva :) tik va atvaziavus tokiu isvyku neapturesiu, ziema bus jau :) bet jau turbut rizikuosiu pirkti bilieta kita savaite :) tikesiuos kad pavyks susitvarkyti su dokumentais :) 

Atsakyti

Mickute - didziausios sveikatos tau! Neisisirk, dabar reik padirbti tau pries atostogas :) bet ziurek jei nekaip jausies tai geriau dabar pora dienu pabut namie neinpo to ant bilieto ilgesni laika  :4u: 

Atsakyti

Pati palinkėjau sveikatos, tai linkėkit ir man :D galvojau kodel taip negerai jaučiuosi, kodėl karšta, kodėl skauda raumenis, na tai ir aš turiu temp :unsure: vienu žodžiu...

Atsakyti

Pati palinkėjau sveikatos, tai linkėkit ir man :D galvojau kodel taip negerai jaučiuosi, kodėl karšta, kodėl skauda raumenis, na tai ir aš turiu temp :unsure: vienu žodžiu...

Vajej sveikatos tau  :4u: 

Atsakyti

Taip susinervinau :bijau2: nenoriu įsisirgt, tai iškart arbatos su medumi, iškart į lovą :rolleyes: 

Atsakyti

nu vai tau tau ...... sveik greiciau. as ir vel arbatos   pasidariau, medu kabinu saukstais 

Atsakyti