Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mouette, pamiršau parašyti, bet sveikinimai! Tu šaunuolė dėl visų veiklų ir smagu skaityti Tavo pozityvius postus :4u: taip ir toliau, tik pirmyn! :4u: 

Kaip, Mickute, sveikata?

Aš va suruošiau drabužius siuntimui, jėgų nėra, tai laukia ramus vakaras, žiūrėsiu LT balsą, patinka man visai :rolleyes: 

Atsakyti

Voque - uzsimaniau vyno beskaitant tavo posta. Noriu i lietuva :) tik va atvaziavus tokiu isvyku neapturesiu, ziema bus jau :) bet jau turbut rizikuosiu pirkti bilieta kita savaite :) tikesiuos kad pavyks susitvarkyti su dokumentais :)

Bandysi ziema parlekt ?  :bigsmile:​ 

Atsakyti

nu vai tau tau ...... sveik greiciau. as ir vel arbatos   pasidariau, medu kabinu saukstais 

Sveikim abi ir kuo greičiau :rolleyes: nėr čia ko sirgti :huh2: 

Atsakyti

Mickute - didziausios sveikatos tau! Neisisirk, dabar reik padirbti tau pries atostogas :) bet ziurek jei nekaip jausies tai geriau dabar pora dienu pabut namie neinpo to ant bilieto ilgesni laika  :4u:

tikiuosi, kad nieko rimto.  cia nuo gerklytes man ta temperatura, kai angina neisoperuota, tai buna taip. nelabai  dabar noreciau to biuletenio, tiek darbu yra, jau ir taip verciames per galva. va ir as dabar biskeli padirbejau  pora valandeliu ir atgal i lova. sunkiausiai buvo nusiteikt atsikelt  :P​ 

Atsakyti

Sveikim abi ir kuo greičiau :rolleyes: nėr čia ko sirgti :huh2:

:friends: visa diena pragulinejau, net is naktiniu neislipau  :P

Atsakyti

Bandysi ziema parlekt ?  :bigsmile: 

Aa su mama kartu :) 

mickute - paracetamolio gal isgerk nuo temperaturos? 

Nesirkit ;)

Atsakyti

Mickute,o kaip jums apmoka?UZ valandas ar uz padaryta darba?KAip paskaiciuoja,ka tu namie darai?

uz valandas.pildom lapus, kur rasom ka darem, kiek padarem, per kiek laiko, paskui darbe i kompa  susivedam

Atsakyti

Aa su mama kartu :)

mickute - paracetamolio gal isgerk nuo temperaturos? 

Nesirkit ;)

tik ibupromo  radau namie. lyg turejau ir paracetamolio, bet neradau. 

o tai mama ziema vel atskris pas tave  ir paskui abi kartu grisit ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 24 rugsėjo 2017 - 18:42

ai tiesa, MB penktadieni kalbejosi su savo daktaru, tai sake ziuresim, gal nelauksim tu visu sventu  ir anksciau isleisim, tai  vat kazka paminejo apie spalio 12, kaip tik butu 5 menesiai kaip jis ligonineje. tai jau dabar MB dienas skaiciuoja  :P kaip ir nepilnos 3 savaites  butu  :) aisku dar  biuletenis bus, bet jau nesvarbu, svarbu namie.

Atsakyti

Kaip super, Mickute dėl TB :bigsmile: liuks būtų, jei paleistų anksčiau laiko :bigsmile: 

Atsakyti

tik ibupromo  radau namie. lyg turejau ir paracetamolio, bet neradau. 

o tai mama ziema vel atskris pas tave  ir paskui abi kartu grisit ? 

Ne ne, atgal su mama lapkricio 5skristume atgal. Nu man pagal UK orus LT lapkritis kaip ziema :D 

Atsakyti

De TB mickute - super, tikekimes taip ir bus :) 

Atsakyti