Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos  :) 

Šįryt darbe buvau jau 7val ryto, tai džiaugiuos, nes baigsiu 15val  :D Bet labai prastai miegojau - MB lyg ir neknarkė, tačiau bijojau pramiegot žadintuvą (kartą jau visai neseniai taip yra nutikę), tai visą naktį budinčiu miegu miegojau.. Nu nieko - taip anksti grįšiu, tai eisiu gal pietų nusnaust  :D 

Vakar jau taip norėjau pirkt rugpjūčiui bilietus į Lietuvą atostogoms, bet net MB juokės, sakė laikyt arklius  :D  :D  :D Ale žinau, kad brangs, nes tokiu metu grįžt būtinai mums reikia, kad načiort.. 

Atsakyti
Dukra siandien pramigo biggrin.gif Kas svarbiausia MB ja pazadino 6 ryto,ji sako-man 8..Nu tai supratau,kad kelitis jai 8 reikia,o pasirodo jai darbe 8 but reikia..As ja 8 tik pazadinau biggrin.gif O pati,tai nuo 7 atsikelus...
Atsakyti

Nekenčiu to momento, kai atsikeli ir suvoki, kad pramiegojai, o iki darbo dar nuvažiuot kažkaip reikia.. Fuj fuj, visa diena paskui kaip ant adatų  :unsure:  :D​ 

Atsakyti

Sveikos :) sunkinnaktele, maze nuo (.) nenulipo  :frusty: pati kaip zombis  :oh: 

R's - vakar paskutinius susileidau. Viskas, baigta su vaistais  :mirksiukas: 

Almost - aha tikrai bilietai brangs, tai jei tikrai reik o kaina nebloga galit ir nelaukt ;)

Atsakyti

Almost - aha tikrai bilietai brangs, tai jei tikrai reik o kaina nebloga galit ir nelaukt ;)

Nu bet matai, negalim taip iš anksto pirkti, nes neaišku dar, kaip, kur ir kiek atostogausim - gal nebūsim tik Lietuvoj, o gal tik Lietuvoj atostogausim, tai ir ilgesniam laikui reikės. Nenusipirksi taip tik kad pirkti, nes pigu  :) Faktas, kad per Žolinę reikės būt Lietuvoj, aiškus, o kai jau nuspręsim, ar savaitei, ar tik dienai - dviems, tada ir reikės pirkt.. Nuo daug ko priklauso - gal atostogas susiplanuosim su draugais vėl. Žodžiu labai dar anksti pirkti iš tiesų, kone metai liko  :)

Aš tik norėčiau pirkti todėl, kad jau būtų po Kalėdų ko laukti  :D

Atsakyti

Nu bet matai, negalim taip iš anksto pirkti, nes neaišku dar, kaip, kur ir kiek atostogausim - gal nebūsim tik Lietuvoj, o gal tik Lietuvoj atostogausim, tai ir ilgesniam laikui reikės. Nenusipirksi taip tik kad pirkti, nes pigu  :) Faktas, kad per Žolinę reikės būt Lietuvoj, aiškus, o kai jau nuspręsim, ar savaitei, ar tik dienai - dviems, tada ir reikės pirkt.. Nuo daug ko priklauso - gal atostogas susiplanuosim su draugais vėl. Žodžiu labai dar anksti pirkti iš tiesų, kone metai liko  :)

Aš tik norėčiau pirkti todėl, kad jau būtų po Kalėdų ko laukti  :D

Aaa as maniau kazkokia svente laukia ir jau zinot kuriam laikui planuojat ten skrist :) o jei del to tik kad butu ko laukt tai tada tikrai ner ko skubet, ypac jei neaisku kuriam laikui leksit :) 

Atsakyti

Aaa as maniau kazkokia svente laukia ir jau zinot kuriam laikui planuojat ten skrist :) o jei del to tik kad butu ko laukt tai tada tikrai ner ko skubet, ypac jei neaisku kuriam laikui leksit :)

Bus šventė - anytos jubiliejus. Bet kadangi savaitės vidury išpuola, tai ir nežinom dar tiksliai, kiek būsim ir kada būtent skrist  :)​ 

Atsakyti

jau ir as po darbu, maisto dar turiu  :P  gamint nereikia, galiu ramiai  padirbeti ir paziureti tuo paciu savo serialus  :D​ 

Atsakyti

Giega,o Dukra su Jumis gyvena? Aš kažkaip maniau,kad atskirai? :) 

BigBang,o kaip dieną Mažutė? Rami? 

Almost, ar nusnaudei popietinio miego? :D  ar bent kiek gerėja TB sveikata?

*Voque* ką Tu veikinėji gero? Ką skanaus gaminai?

Mickute7,ankstyva śiande :)  iki kelių dirbai? 

Mouette,kaip Tavo diena?

Aš pritūpiau tv pažiūrėti ir užmigau :D  Reik eit dirbti prie pc.

Atsakyti

R's, neturiu sveikatos, tai visiškai pasyvi diena :) jei dar vakar gerklę skaudėjo tik truputį, tai šiandien nebežinau ko griebtis, labai skauda, dar kosėti pradėjau, todėl kažkaip neturiu nuotaikos :rolleyes: dėl gaminimo, tai šiandien, kad negulėti visą dieną, tai tokias tortilijas, o galbūt labiau lietinius išsikepiau iš kokosų miltų, nerealiai skaniai gavosi, galėsiu su įdarais visokiais susisukt ir skaniai bei sveikai valgyti :) ai prisigalvoju aš :D 

Atsakyti

Giega,o Dukra su Jumis gyvena? Aš kažkaip maniau,kad atskirai? :)

BigBang,o kaip dieną Mažutė? Rami? 

Almost, ar nusnaudei popietinio miego? :D  ar bent kiek gerėja TB sveikata?

*Voque* ką Tu veikinėji gero? Ką skanaus gaminai?

Mouette,kaip Tavo diena?

Aš pritūpiau tv pažiūrėti ir užmigau :D  Reik eit dirbti prie pc.

Nu diena irgi siandien nepaleidzia manes, turbut augimo suolis dabar :) 

Atsakyti

tai kad siaip darbas iki 16,  kai su masina, o jei dar darbu vezuosi, tai tiesiu taikymu jau tik  namo . 

Atsakyti