Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sugalvojau išskalbti rubelius kuriuos jau turiu :D ryt turesiu ka veikt, galesiu lyginti :) 

Atsakyti

Sugalvojau išskalbti rubelius kuriuos jau turiu :D ryt turesiu ka veikt, galesiu lyginti :)

Vis veiklos prisigalvoji   :clap_1:  :thumb_yello: 

Atsakyti

b3f5e03e42f9b3ce4691ef54b581fb4f166.JPG :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

oi kiek  kraitelio turi  :wub:  :bigsmile:  :clap_1:​ 

Atsakyti

oi kiek  kraitelio turi  :wub:  :bigsmile:  :clap_1: 

Cia tik dalis :D kita dalis atkeliaus is LT :) 

Atsakyti

Atskiros komodos jau reikes  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 12 liepos 2017 - 23:28

Atskiros komodos jau reikes  :D 

Tai jau senai ta komoda nupirkta  :P man rodos sakiau cia, gal net ir rodziau, neatsimenu :)

Atsakyti

gal. tikrai nepamenu 

Atsakyti

Nesimiega jums žiūriu :P  

Ką tik baigiau dirbt su kalba, eisiu miegoti matyt, nes manikiūrą atsikėliau į rytą, tai teks anksčiau keltis :rolleyes: Labanakt!

Atsakyti

o man niekur anksti nereikia  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Antradienio liūtis ir mums padarė truputį žalos,mūsų rajonas skendo stipriai. Rūsys visas užlietas :huh2: 

Noriu vėl į pajūry :D  noriu kažkur,noriu į gamtą :rolleyes:  Bet pirma reikia atidirbti,savaitgalis toks irgi "naminis" bus,nes darbų namie yra,o ir Draugės lelių šeštadienį žiūrėsiu. 

Vakar Dukrytės su Seneliais buvo grybauti. Tai voveraičių abi parvežė po 1L kibirėlį. Šiande virsim voveraičių sriubytę :wub:  Miške šlape ir net labai,grybų mažai :unsure: 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:

R.s. ..... maciau  fotkese, kad jusu rajones biskeli plauke. :unsure:  nesmagu tokie dalykai.  pas mus pernai kai cia Dainava plauke, tai musu rusiuose irgi buvo vandens. 

Kuriam miske buvo grybauti ? mano grybavimai nuplauke :( nes vakar draugelis visgi sumaste palekt iki misko, kad ir slapia, uzsidejo botus iki keliu ir isvaziavo link Pravieniskiu.  biskeli rado, zinau, kad raudonikiu, siaip sake slapia ten baisiai. bet esme, kad sugedo ju masiniukas. ir teko net is misko partempti. tai va kad ir labai galiu noreti, nera transporto, vadinasi sedek namie - grazi ir be grybu  :flirt2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 13 liepos 2017 - 07:17