Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Norėjau rašyt irgi tą patį dėl mašinos, ką giega parašė, tai nesikartosiu :) o ir gerai sakai - bus tų grybų :)

O ir vel  siandien lyja, tai kad butume ir taip nevaziave grybauti

Atsakyti

Labas rytas  :)

mickute - aha, aš irgi vis pagalvoju, ar nebūtų geriau mašiną Tau turėt dabar, kaip giega rašė  :) Bet turbūt ne, jeigu jau pas TB ji  :)

o kur man vaziuoti ? sestadienis su MB pasivazinejom, pas drauges ir peskomis nueinu, proga pasivaikscioti. Sestadieni prie zakso leksiu ar leksim  nezinau kaip pavyks ir tai su sleika, nors sampano galesiu paragauti . na tiek kad ta draugu masina sugedo, bet jei ne- ? nu neturiu kur vaziuoti. O MB smagiau namo gristi, kad ir trumpam, tai jis issimaudo, persirengia, jam biskeli aplinka pasikeicia, o ne toje palatoje tupeti. . man ten irgi  sedeti ant lovos, o uz nugaros dar kaimynas, tai nelabai ir laisvai pasisneketi. toliau nuo bacilu. MB namu pasiilges  :wub:​ 

Atsakyti

Mouette - labai graži suknia išleistuvių Tavo  :wub:

O kur galima ta suknia pamatyti  ?  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Lijo lijo lietus per karaliaus pietus.... :D  :D  Pamenu darželyje vaikai būdami traukdavom šitą dainą :D  

Kai dangus kiauras,kas belieka,sėdėti po stogu ir dainuoti :D 

Mickute7 ,mano Chebrytė Ežerėlio pusėje grybavo :) 

*Voque*, už tuos skausmelius Tau :4u:  gi labai pasiteisinantis posakis "grožis reikalauja aukų"  :) 

BigBang,Tu tik sakei ,kad nusipirkote komodą,bet mums nerodei :)  Galėtum parodyti :rolleyes: 

Almost,kada jau su Kolega atsisveikinate? :unsure: 

Giega, kiek jau laiko Tavo Martelei :nestuke ? :) 

Mouette,galėtum parodyti išleistuvių suknelę? :rolleyes:  Jau su manikiūru?

Aš laukiu pietų :essen:​ 

Atsakyti

Lijo lijo lietus per karaliaus pietus.... :D  :D  Pamenu darželyje vaikai būdami traukdavom šitą dainą :D

Kai dangus kiauras,kas belieka,sėdėti po stogu ir dainuoti :D

Mickute7 ,mano Chebrytė Ežerėlio pusėje grybavo :)

Dainuodavom ir mes  :P  spejau dar iki parduotuves prasivaikscioti. 

Mes irgi sukdavom i ta puse ar tai link Lekeciu ar link Griskabudzio, Braziuku. 

Ir  kas pietums ? 

Atsakyti

Almost,kada jau su Kolega atsisveikinate? :unsure:

Jau kitą penktadienį paskutinė "vakarienė" bus - kaip tik įmonės vidurvasario šventė bus, tai atšvęsim kaip priklauso  :) 

Aha, aš jau irgi labai. Nieko neturiu atsinešus šiandien, tai eisiu nusipirkt kažką skanaus  :wub: 

Buvo metus nuorodą lyg čia seniau prieš kelis puslapius  :unsure:​ 

Atsakyti

8d9ddfc807a6999fac499cc65713c8bf215.JPGPaprasta komoda vaikeliui :) 

Atsakyti

Kijevukas šiande pietums :) 

Ai klausėte dėl rūsio. Tai žalos nedaug. Viską teko kasti,valyti,nes visą purvą sunešė ir medieną sukelt aukštyn reikėjo. Žodžiu fizinės žalos padarė :D 

BigBang,klausiai dėl pajūrio,tai nea neplanuojam šiemet daugiau lėkti,nebent bus koks "netyčiukas" :D 

Atsakyti

Jau mačiau Moette suknytę ,laaabai graži :wub:  agą nuoroda yra 5psl. Kažkaip pražioplinau.... :blush-anim-cl: 

Atsakyti

*Voque*, už tuos skausmelius Tau :4u:  gi labai pasiteisinantis posakis "grožis reikalauja aukų"  :)

Tikrai taip, šis posakis šiandien man labai tinka :rolleyes:

Skanių pietų :4u:

Paprasta komoda vaikeliui :) 

Liuks labai :mirksiukas:

Aš priešpiečius prieš pora valandėlių pavalgiau, tai už valandos pietausiu, atsinešiau salotų su bolivine balanda/feta/agurku/graikiniais riešutais/raudonu svogūnu, jau laukiu :ax:

Atsakyti

Vilnius ir vėl plaunamas.. :) grįžau namo ką tik po manikiūro, pasigaminsiu ką nors pietums ir bandysiu nusigauti iki centro, nes planų dar daug šiandien likę.

Mouette - labai graži suknia išleistuvių Tavo  :wub:

Ačiū! :)

http://s0.mohito.com...098-99X-003.jpg

R's, ačiū! :4u:

Atsakyti

Vilnius ir vėl plaunamas.. :) grįžau namo ką tik po manikiūro, pasigaminsiu ką nors pietums ir bandysiu nusigauti iki centro, nes planų dar daug šiandien likę.

Ačiū! :)

http://s0.mohito.com...098-99X-003.jpg

R's, ačiū! :4u:

Lyja ir Kaune visa diena- momentais ramiau, momentais smarkiau, tiek kad ne liutis .

Jau nubegau atgal i ta 5 psl pasicekavinti, tikrai  neuzmaciau kad ten suknutes nuoroda.   :P​  grazi, tik man noretusi kazkokios sviesesnes, Jauna esi,  tai ryskias kokias spalvas derinkis . 

Atsakyti