Norėjau rašyt irgi tą patį dėl mašinos, ką giega parašė, tai nesikartosiu
o ir gerai sakai - bus tų grybų
O ir vel siandien lyja, tai kad butume ir taip nevaziave grybauti
Labas rytas
mickute - aha, aš irgi vis pagalvoju, ar nebūtų geriau mašiną Tau turėt dabar, kaip giega rašė
Bet turbūt ne, jeigu jau pas TB ji
o kur man vaziuoti ? sestadienis su MB pasivazinejom, pas drauges ir peskomis nueinu, proga pasivaikscioti. Sestadieni prie zakso leksiu ar leksim nezinau kaip pavyks ir tai su sleika, nors sampano galesiu paragauti . na tiek kad ta draugu masina sugedo, bet jei ne- ? nu neturiu kur vaziuoti. O MB smagiau namo gristi, kad ir trumpam, tai jis issimaudo, persirengia, jam biskeli aplinka pasikeicia, o ne toje palatoje tupeti. . man ten irgi sedeti ant lovos, o uz nugaros dar kaimynas, tai nelabai ir laisvai pasisneketi. toliau nuo bacilu. MB namu pasiilges
Lijo lijo lietus per karaliaus pietus....
Pamenu darželyje vaikai būdami traukdavom šitą dainą
Kai dangus kiauras,kas belieka,sėdėti po stogu ir dainuoti
Mickute7 ,mano Chebrytė Ežerėlio pusėje grybavo
*Voque*, už tuos skausmelius Tau gi labai pasiteisinantis posakis "grožis reikalauja aukų"
BigBang,Tu tik sakei ,kad nusipirkote komodą,bet mums nerodei Galėtum parodyti
Almost,kada jau su Kolega atsisveikinate?
Giega, kiek jau laiko Tavo Martelei ?
Mouette,galėtum parodyti išleistuvių suknelę? Jau su manikiūru?
Aš laukiu pietų
Lijo lijo lietus per karaliaus pietus....
![]()
Pamenu darželyje vaikai būdami traukdavom šitą dainą
Kai dangus kiauras,kas belieka,sėdėti po stogu ir dainuoti
Mickute7 ,mano Chebrytė Ežerėlio pusėje grybavo
Aš laukiu pietų
Dainuodavom ir mes spejau dar iki parduotuves prasivaikscioti.
Mes irgi sukdavom i ta puse ar tai link Lekeciu ar link Griskabudzio, Braziuku.
Ir kas pietums ?
Almost,kada jau su Kolega atsisveikinate?
Aš laukiu pietų
Jau kitą penktadienį paskutinė "vakarienė" bus - kaip tik įmonės vidurvasario šventė bus, tai atšvęsim kaip priklauso
Aha, aš jau irgi labai. Nieko neturiu atsinešus šiandien, tai eisiu nusipirkt kažką skanaus
O kur galima ta suknia pamatyti ?
Buvo metus nuorodą lyg čia seniau prieš kelis puslapius
Kijevukas šiande pietums
Ai klausėte dėl rūsio. Tai žalos nedaug. Viską teko kasti,valyti,nes visą purvą sunešė ir medieną sukelt aukštyn reikėjo. Žodžiu fizinės žalos padarė
BigBang,klausiai dėl pajūrio,tai nea neplanuojam šiemet daugiau lėkti,nebent bus koks "netyčiukas"
*Voque*, už tuos skausmelius Taugi labai pasiteisinantis posakis "grožis reikalauja aukų"
Aš laukiu pietų
Tikrai taip, šis posakis šiandien man labai tinka
Skanių pietų
Paprasta komoda vaikeliui
![]()
Liuks labai
Aš priešpiečius prieš pora valandėlių pavalgiau, tai už valandos pietausiu, atsinešiau salotų su bolivine balanda/feta/agurku/graikiniais riešutais/raudonu svogūnu, jau laukiu
Vilnius ir vėl plaunamas.. grįžau namo ką tik po manikiūro, pasigaminsiu ką nors pietums ir bandysiu nusigauti iki centro, nes planų dar daug šiandien likę.
Mouette - labai graži suknia išleistuvių Tavo
Ačiū!
O kur galima ta suknia pamatyti ?
http://s0.mohito.com...098-99X-003.jpg
R's, ačiū!
Vilnius ir vėl plaunamas..
grįžau namo ką tik po manikiūro, pasigaminsiu ką nors pietums ir bandysiu nusigauti iki centro, nes planų dar daug šiandien likę.
Ačiū!
http://s0.mohito.com...098-99X-003.jpg
R's, ačiū!
Lyja ir Kaune visa diena- momentais ramiau, momentais smarkiau, tiek kad ne liutis .
Jau nubegau atgal i ta 5 psl pasicekavinti, tikrai neuzmaciau kad ten suknutes nuoroda. grazi, tik man noretusi kazkokios sviesesnes, Jauna esi, tai ryskias kokias spalvas derinkis .