Labas rytelis 
R.s. ..... maciau fotkese, kad jusu rajones biskeli plauke.
nesmagu tokie dalykai. pas mus pernai kai cia Dainava plauke, tai musu rusiuose irgi buvo vandens.
Kuriam miske buvo grybauti ? mano grybavimai nuplauke
nes vakar draugelis visgi sumaste palekt iki misko, kad ir slapia, uzsidejo botus iki keliu ir isvaziavo link Pravieniskiu. biskeli rado, zinau, kad raudonikiu, siaip sake slapia ten baisiai. bet esme, kad sugedo ju masiniukas. ir teko net is misko partempti. tai va kad ir labai galiu noreti, nera transporto, vadinasi sedek namie - grazi ir be grybu
Norėjau rašyt irgi tą patį dėl mašinos, ką giega parašė, tai nesikartosiu
o ir gerai sakai - bus tų grybų
Labas rytas 
Antradienio liūtis ir mums padarė truputį žalos,mūsų rajonas skendo stipriai. Rūsys visas užlietas 
Noriu vėl į pajūry
noriu kažkur,noriu į gamtą
Bet pirma reikia atidirbti,savaitgalis toks irgi "naminis" bus,nes darbų namie yra,o ir Draugės lelių šeštadienį žiūrėsiu.
Vakar Dukrytės su Seneliais buvo grybauti. Tai voveraičių abi parvežė po 1L kibirėlį. Šiande virsim voveraičių sriubytę
Miške šlape ir net labai,grybų mažai 
Vajej kaip nesmagu dėl rūsio
o važiuosit dar prie jūros šiemet? 
Nevažiavau dar, nes laukiu sesės maišo. ten daug rūbelių. Tai kai viską jau turėsiu, matysiu kiek ko turiu ir tada galėsiu dasipirkt jei dar reikės
kam dabar pirkt, jei po to atveš ir bus per daug, nespėsiu uždėt
bet žinau žinau kad ten galima nusipirkt, aciu kad vis primeni man 
Užtat dabar graži kokia būsi po korekcijos. Mano antakiai visai išbluko, nespėjau pasidaryt korekcijos, tą rytą kai jau turėjau važiuot teigiamas testas buvo neštumo
Nu blem gal rimtai tik norėjau parodyt bet neparodžiau, bet negi net nesakiau
senai jau
neatsimenu
Almost - oi norisi ir man pirkti, bet dar kenčiu, jau kitą savaitę atkeliauja siuntinys, tada gal dar galėsiu kažką nusipirkt