Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

Mickute,o negeriau tau butu masina turet?Ypac dabar per atostogas?Juk ar grybaut,ar prie kokio vandens ir tu nuvezt gali mirksiukas.gif O ir pas TB su maisteliais nulekt mirksiukas.gif

Bigbang,o nevaziuoji i sendaikciu turgus?ten visokio grozio su etiketem leliukams iki 1m galima rast mirksiukas.gif Nes tai pridovanoja,tai greit isauga...Va didesniems tai jau sunku kazka nenunesioto rast biggrin.gif Is patirties zinau,seses mergaitei nemazai rubeliu ten pirkus mirksiukas.gif
Mes ir vis planuojam palekt iki tos karbotkes(sendaikciu turgus,jei ka biggrin.gif Car boot sale)Bet kai geras oras,noris prie juros,o kai lyja ir jos nedirba biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas! Papusryčiauju ir lėksiu į miestą :rolleyes: 

Antradienio liūtis ir mums padarė truputį žalos,mūsų rajonas skendo stipriai. Rūsys visas užlietas :huh2:

Oi kaip nesmagu.. :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: oi prikankino mane šįryt, važiavau po metų laiko antakiams korekcijos pasidaryti, tai eina sau kaip skaudėjo :blink: aš pakanti skausmui, bet čia jau buvo reikalų :D dabar lepinuosi kava, nes ryte negalėjau atsigerti ir sėsiu padirbėti :rolleyes:

Antradienio liūtis ir mums padarė truputį žalos,mūsų rajonas skendo stipriai. Rūsys visas užlietas :huh2:

Vakar Dukrytės su Seneliais buvo grybauti. Tai voveraičių abi parvežė po 1L kibirėlį. Šiande virsim voveraičių sriubytę :wub: 

Vaje kaip nesmagu :huh2:

:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: voveraitės :bigsmile: aš manau reikės nusipirkti savaitgalį, nieko nebus :ax:

BigBang, kiek kraitelio :wub: o komodos ir aš nepamenu, manau, kad nesirodei :rolleyes:

Atsakyti

LAbukas

Mickute,o negeriau tau butu masina turet?Ypac dabar per atostogas?Juk ar grybaut,ar prie kokio vandens ir tu nuvezt gali mirksiukas.gifO ir pas TB su maisteliais nulekt mirksiukas.gif

kad jau kiek beliko tu atostogu, labai tikiuosi, kad MB dabar jau negales neisleisti savaitgaliui namo. . tai  tik vakar ta draugu masina sugedo, tikejausi jie pavezins. o prie vandens per toki ora net netraukia ,  Nuo ryto apsiniauke, jau spejo ir palynoti. be to savaitgaliui kitokie planai, tai kad vis tiek neiseitu vaziuot grybaut. ai bus tu grybu.  kada vaziuodami is kaimo prasuksim pro Prienu miska pasivaikscioti

Atsakyti

Pas mus visą naktį pralijo, o ir vėsu labai, drėgna, tik 14 laipsnių :B vasara, auuuuu, kur Tu? :D  :D 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Voque - vasara laukia, kol draugai mūsų atostogaut grįš, kad palepintų ir juos orais, nes mus tai lepino  :D 

BigBang - kokie gražūs, mieli man tie maži rūbai, uch  :wub: Aš turbūt besilaukdama ir turėdama savo tai nenustosiu pirkti visko  :rolleyes:  :D  :D 

R's - tikiuos sutvarkoma žala lengvai, nepridarė daug nuostolių  :4u: 

mickute - aha, aš irgi vis pagalvoju, ar nebūtų geriau mašiną Tau turėt dabar, kaip giega rašė  :) Bet turbūt ne, jeigu jau pas TB ji  :) 

giega - kaip sekas į ritmą grįžt po kelionės? :) 

Mouette - labai graži suknia išleistuvių Tavo  :wub: 

Atsakyti
Kaip tycia darbo po atostogu daug,tai ner kada ne galvot biggrin.gif Tai kazkaip priversta greit grizt i ritma biggrin.gif Va ir sportus pradejus.. Atsisakem sito klubo,/men dar paeisim ir eisim i kita.
Ryt noreciau anksciau baigt,bet kai tiek darbo,kazin ar iseis...
Atsakyti

Kaip tycia darbo po atostogu daug,tai ner kada ne galvot biggrin.gifTai kazkaip priversta greit grizt i ritma biggrin.gifVa ir sportus pradejus.. Atsisakem sito klubo,/men dar paeisim ir eisim i kita.
Ryt noreciau anksciau baigt,bet kai tiek darbo,kazin ar iseis...

Eisit į tą, kur visą parą dirba?  :)​ 

Atsakyti

O man neleido sportuoti bent 4 dienas :blink: negaliu visiškai antakių sušlapti, tai nežinau nežinau kaip čia bus :D lengvai vistiek manau su svareliais padirbėsiu :showoff:

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:

R.s. ..... maciau  fotkese, kad jusu rajones biskeli plauke. :unsure:  nesmagu tokie dalykai.  pas mus pernai kai cia Dainava plauke, tai musu rusiuose irgi buvo vandens. 

Kuriam miske buvo grybauti ? mano grybavimai nuplauke :( nes vakar draugelis visgi sumaste palekt iki misko, kad ir slapia, uzsidejo botus iki keliu ir isvaziavo link Pravieniskiu.  biskeli rado, zinau, kad raudonikiu, siaip sake slapia ten baisiai. bet esme, kad sugedo ju masiniukas. ir teko net is misko partempti. tai va kad ir labai galiu noreti, nera transporto, vadinasi sedek namie - grazi ir be grybu  :flirt2:​ 

Norėjau rašyt irgi tą patį dėl mašinos, ką giega parašė, tai nesikartosiu :) o ir gerai sakai - bus tų grybų :) 

Labas rytas :)

Noriu vėl į pajūry :D  noriu kažkur,noriu į gamtą :rolleyes:  Bet pirma reikia atidirbti,savaitgalis toks irgi "naminis" bus,nes darbų namie yra,o ir Draugės lelių šeštadienį žiūrėsiu. 

Vakar Dukrytės su Seneliais buvo grybauti. Tai voveraičių abi parvežė po 1L kibirėlį. Šiande virsim voveraičių sriubytę :wub:  Miške šlape ir net labai,grybų mažai :unsure:

Vajej kaip nesmagu dėl rūsio  :4u:  o važiuosit dar prie jūros šiemet? :)

LAbukas

Mickute,o negeriau tau butu masina turet?Ypac dabar per atostogas?Juk ar grybaut,ar prie kokio vandens ir tu nuvezt gali mirksiukas.gifO ir pas TB su maisteliais nulekt mirksiukas.gif

Bigbang,o nevaziuoji i sendaikciu turgus?ten visokio grozio su etiketem leliukams iki 1m galima rast mirksiukas.gifNes tai pridovanoja,tai greit isauga...Va didesniems tai jau sunku kazka nenunesioto rast biggrin.gifIs patirties zinau,seses mergaitei nemazai rubeliu ten pirkus mirksiukas.gif
Mes ir vis planuojam palekt iki tos karbotkes(sendaikciu turgus,jei ka biggrin.gifCar boot sale)Bet kai geras oras,noris prie juros,o kai lyja ir jos nedirba biggrin.gif

Nevažiavau dar, nes laukiu sesės maišo. ten daug rūbelių. Tai kai viską jau turėsiu, matysiu kiek ko turiu ir tada galėsiu dasipirkt jei dar reikės :) kam dabar pirkt, jei po to atveš ir bus per daug, nespėsiu uždėt :D bet žinau žinau kad ten galima nusipirkt, aciu kad vis primeni man :)

Labas rytas :4u: oi prikankino mane šįryt, važiavau po metų laiko antakiams korekcijos pasidaryti, tai eina sau kaip skaudėjo :blink: aš pakanti skausmui, bet čia jau buvo reikalų :D dabar lepinuosi kava, nes ryte negalėjau atsigerti ir sėsiu padirbėti :rolleyes:

Vaje kaip nesmagu :huh2:

:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: voveraitės :bigsmile: aš manau reikės nusipirkti savaitgalį, nieko nebus :ax:

BigBang, kiek kraitelio :wub: o komodos ir aš nepamenu, manau, kad nesirodei :rolleyes:

Užtat dabar graži kokia būsi po korekcijos. Mano antakiai visai išbluko, nespėjau pasidaryt korekcijos, tą rytą kai jau turėjau važiuot teigiamas testas buvo neštumo  :D 

Nu blem gal rimtai tik norėjau parodyt bet neparodžiau, bet negi net nesakiau  :hmm:  senai jau :D neatsimenu :D 

Almost - oi norisi ir man pirkti, bet dar kenčiu, jau kitą savaitę atkeliauja siuntinys, tada gal dar galėsiu kažką nusipirkt :D 

Atsakyti

aš šią savaitę nebuvau dar sporte, bet jau šeštadienį eisiu. ir liūdna, kad negalėjau eit dėl tos nugaros, ir kartu džiaugiuos, kad, vis tik, susilaikiau ir nenuėjau, nes paskui dar labiau prisidirbt galima dar  :unsure:​ 

Atsakyti

Užtat dabar graži kokia būsi po korekcijos.

Šiandien esu baisi, nes tokie ryškus, nepatinka man, bet po 4-5 dienų rezultatas turėtų būti geresnis :)

aš šią savaitę nebuvau dar sporte, bet jau šeštadienį eisiu. ir liūdna, kad negalėjau eit dėl tos nugaros, ir kartu džiaugiuos, kad, vis tik, susilaikiau ir nenuėjau, nes paskui dar labiau prisidirbt galima dar  :unsure:​ 

Svarbiausia sveikata, taigi manau gerai, kad pasisaugojai :4u:

Atsakyti