Dar Mouette minejai Gedimino pili
O as pasishopinau, nenorejau pratupeti namie, kad ir lyja, vis tiek isdroziau po vietines pardes pasisukineti. gerai, kad tik basa tiokias sliopenkes apsiavau, o tai jau dabar tik per balas bristi belieka. tai va striukyte tokia plonesne rudeniui nusipirkau, neplanavau, ale susigundziau, kai tu dideliu dydziu nevisada buna, ir spalvyte lipo - sviesiai metine kaip pardaveja sake nenoriu tu visai sviesiu balksvu, jau viena turiu, bet jau keli metai nesioju, tai ji darba tiks, o sita tokia faina- neperslampama, nu reikia kazkada atsinaujinti. Beliks dar ziemines kokios naujos pasiieskoti. dar Humanoje pasisukiojau, pora bliuzeliu i darba prigriebiau, tai va, ten prasitryniau, parnesiau maisus, dar iki Savo nupedinau, blizguciu uzsimaniau
cia ana diena ziurinejau, auskaru tada prisipirkau, bet uzstrigo ziedai Takko fashion , tai siandien specialiai nupedinau. grizau namo, jau ir kojas eme skaudeti. o alkana, tai iskarto prie saldytuvo
Vel vienai plepetis ?
Pas mane jau varskes pyragas su persikais kepa orkaiteje
Vel vienai plepetis ?
Pas mane jau varskes pyragas su persikais kepa orkaiteje
![]()
Nea, aš esu
Gardu aš lašišą kepuosi, tai lapnosiu su salotų kalnu
dar avižinių sausainių prikepiau
daznai lasisa valgot nors ir as ja megstu
Pyragelis mano jau iskepe, orkaite isjungiau, tegul vesta, dabar jau ramiai galiu kojytes istiesti- niekas nepridegs
daznai lasisa valgot
nors ir as ja megstu
Į savaitę po kartą tai tikrai, akcijas stebiu, tai užsiperku
Jau nubegau atgal i ta 5 psl pasicekavinti, tikrai neuzmaciau kad ten suknutes nuoroda.
grazi, tik man noretusi kazkokios sviesesnes, Jauna esi, tai ryskias kokias spalvas derinkis .
Norėjau šviesios, bet kad išvis su suknelėmis liūdna, mažas pasirinkimas..
Grįžau ką tik namo, užkandau šiek tiek. Verduosi arbatos. Eisiu vėliau nusimaudyti ir miegoti, nes ryt žiauriai ilga diena laukia
Pyragelio ?
[URL=http://www.part.lt/perziura/64cbbde810e8e997d7722402d124bcac873.JPG][/URL]
Skanaus pyrago atrodo gardžiai
Buvau iki parduotuvės išlėkus, o dabar tinginiauju jau, eisiu mėtų arbatos pasidaryti ir tiek žinių
Ai toks paprastutis varskes pyragas su persikais