Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Dar Mouette  minejai Gedimino pili    :B​ 

http://gamta.lrytas....-zemyn-1930260/

Atsakyti

O as pasishopinau, nenorejau pratupeti namie, kad ir lyja, vis tiek isdroziau po vietines pardes pasisukineti. gerai, kad tik basa tiokias sliopenkes apsiavau, o tai  jau dabar   tik per balas bristi belieka. tai va striukyte tokia plonesne rudeniui nusipirkau, neplanavau, ale susigundziau, kai  tu dideliu dydziu nevisada buna, ir spalvyte lipo - sviesiai metine kaip pardaveja sake  :P   nenoriu tu  visai sviesiu balksvu, jau viena turiu, bet jau keli metai nesioju, tai ji darba tiks, o sita tokia faina- neperslampama, nu reikia  kazkada atsinaujinti. Beliks dar ziemines kokios naujos pasiieskoti.  dar Humanoje pasisukiojau,  pora bliuzeliu i darba prigriebiau, tai va, ten prasitryniau, parnesiau maisus, dar iki Savo nupedinau, blizguciu  uzsimaniau  :blush-anim-cl:  cia ana diena ziurinejau, auskaru tada prisipirkau, bet uzstrigo ziedai  Takko fashion , tai siandien specialiai nupedinau. grizau namo, jau ir kojas eme skaudeti. o alkana, tai iskarto prie saldytuvo  :laugh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 13 liepos 2017 - 16:54

Vel vienai plepetis ?  :P  

Pas mane jau varskes pyragas su persikais kepa orkaiteje  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Vel vienai plepetis ?  :P

Pas mane jau varskes pyragas su persikais kepa orkaiteje  :bigsmile: 

Nea, aš esu :) 

Gardu :bigsmile: aš lašišą kepuosi, tai lapnosiu su salotų kalnu :ax: dar avižinių sausainių prikepiau :rolleyes: 

Atsakyti

daznai lasisa valgot  :B​  nors ir as ja megstu 

Atsakyti

Pyragelis  mano jau iskepe, orkaite isjungiau, tegul vesta, dabar jau ramiai galiu kojytes istiesti- niekas nepridegs 

Atsakyti

daznai lasisa valgot  :B  nors ir as ja megstu 

Į savaitę po kartą tai tikrai, akcijas stebiu, tai užsiperku :) 

Atsakyti

Jau nubegau atgal i ta 5 psl pasicekavinti, tikrai  neuzmaciau kad ten suknutes nuoroda.   :P​  grazi, tik man noretusi kazkokios sviesesnes, Jauna esi,  tai ryskias kokias spalvas derinkis . 

Norėjau šviesios, bet kad išvis su suknelėmis liūdna, mažas pasirinkimas.. :)​ 

Atsakyti

Grįžau ką tik namo, užkandau šiek tiek. Verduosi arbatos. :) Eisiu vėliau nusimaudyti ir miegoti, nes ryt žiauriai ilga diena laukia :angel_not:​ 

Atsakyti

Pyragelio ?

[URL=http://www.part.lt/perziura/64cbbde810e8e997d7722402d124bcac873.JPG]64cbbde810e8e997d7722402d124bcac873.JPG[/URL]

Atsakyti

Skanaus pyrago :mirksiukas: atrodo gardžiai :mirksiukas: 

Buvau iki parduotuvės išlėkus, o dabar tinginiauju jau, eisiu mėtų arbatos pasidaryti ir tiek žinių :ax: 

Atsakyti

Ai toks paprastutis varskes pyragas su persikais  :P​ 

Atsakyti