R's - nu va ir vel aktyvus savaitgalis o sakei ramiai si kart
smagaus laiko
labas rytas
Labas rytelis
R.s.... net nieko nuostabaus, kad Verkne patvinus jau siemet kai lietaus netruksta, tai nei upes, nei suliniai pas zmones neisdziuvo. Ir teisingai, ner ko cia sedeti namie, dar ora nebloga pranesa, tai kad tik pirmyn, saunu, kad pas jus tokia aktyvi kompanija
Taip, pirmadieni jau i darbeli. kaip ir uztenka, biskeli patinginiavau, o tik trintis po namus ir parduotuves jau gana laikas eit uzdirbineti pinigelius
Labas rytas
Mouette, jaukios, smagios, įsimintinos šventės
R's, va kaip puikiai suplanuotas penktadienis gero ir Jums laiko!
aš nelabai laikausi rekomendacijų, truputį sportavau, bet tikrai ne iki prakaito, taigi viskas gerai
Savaitgalio planų dar nežinom, nes MB beprotiškai daug darbo turi, bet ryt Klaipėdoje vyksta alaus šventė, bus daug atlikėjų, maisto, tai va gal nulėksim vakare
Eisim sunaus bokso ziuret...Nepatinka man,bet ka darysi,jo toks pasirinktas sportas..
nu manes irgi tas boksas netraukia, nei supratimo turiu, nei kazkaip smagu ziuret kaip vieni kitiems snukius talzo . nebutinai boksas. Apie busido tai is viso patyliu.
Nu va siandien grazus oras nuo pat ryto
nu manes irgi tas boksas netraukia, nei supratimo turiu, nei kazkaip smagu ziuret kaip vieni kitiems snukius talzo . nebutinai boksas. Apie busido tai is viso patyliu.
Nu va siandien grazus oras nuo pat ryto
![]()
Ir man tas pats, nepatinka. Bet kaip giega sako, sunui patinka, tai ka dabar jau padarysi. Jau nemazas, negali uzdraust geriau jau tegu sportuoja nei slaistosi su kokiais draugeliais
as labai tikiuosi uzauginti gera vaika, man kaip baisu kai kitu vaikai nueina blogom veziom...
Va kokia dovanele draugei paruosiau,
nes Pukio seimininke rugpjucio menesi parlekia. aisku jau cia ne mano darbas.
[URL=http://www.part.lt/perziura/3379d3163aa9936929cdcf82bddcf0eb313.jpg]
[/URL]
Nu super, o kodel pati nepadarei? sakiau maziau sm sedek
butu ranku darbo
p.s. juokauju, neisizeisk
Sveikos
R's - aha, ačiū, nugara jau pilnai praėjo, laukiu labai rytojaus sportų Atostogų dar turėsim Kalėdų laikotarpiu, bet galvoju dar pasiimt gal laisvadienį kokį greit, nes labai daug veiklos ofise, jau net galva neišneša kartais.. Smagu labai, kad vėl aktyvų įdomų savaitgalį susiplanavot
mickute - graži dovana, ale žinai man rodos Tu jau dabar labiau Pūkio šeimininkė, nei draugė Tavo Kaip sakoma ne tas tėvas, kuris pagimdo, o labiau tas, kuris augina..
Voque - kaip antakiai Tavo šiandien?
BigBang - nu nu, o kaip Tavo nebuvimas prie kompiuterio ir rankų darbas einasi?
Mouette - gražios Tau šventės šiandien
giega - man dažniausiai antra diena po tokio sporto būna sunkiausia