Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

mickute - graži dovana, ale žinai man rodos Tu jau dabar labiau Pūkio šeimininkė, nei draugė Tavo  :rolleyes: Kaip sakoma ne tas tėvas, kuris pagimdo, o labiau tas, kuris augina..

tai zinau, bet visada ir Pukiui grisdama lauktuviu parveza  :P  ir mergaite labai myli Puki.  kad jau  nezinau ka tokio simbolisko  jiems  sumastyti.  be to drauge megsta  visokius siaip niekucius , fotkes statyti ant sekcijos, tai priderins kur nors. ar virtuveje gales pasikabint.  Kad siaip visko jie ten daugiau  patys turi :hmm:​ 

Atsakyti

Valio  :clap:  MB ryt jau su nakvyne namo isleidzia  :clap_1:​ 

Atsakyti

Voque - kaip antakiai Tavo šiandien?  :)

Kaip kaip, baisiai :D :D tamsūs labai ir šašai jau dedasi po truputį, reikia iškentėti :)

Yuhuuuuu! :ploja2: tai jau gaminsi spėju skanumynų/gardumynų :bigsmile:

Atsakyti

Kaip kaip, baisiai :D :D tamsūs labai ir šašai jau dedasi po truputį, reikia iškentėti :)

Yuhuuuuu! :ploja2: tai jau gaminsi spėju skanumynų/gardumynų :bigsmile:

nu bet ilgai cia tau   :blink:  :hmm:  

man kai kirpykloje paprastai padazydavo, tai irgi 3 dienas negaledavau i veidrodi ziureti  :D  per daug ryskus buna

Jooooo  :P  gaminsiu. pyraga jau  vakar issikepiau, vista  ir sonine marinuojasi   :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas! :) šviečia saulė!  :angel_not: turbūt labiau pasisekti nebegalėjo :wub:  

Baiginėju pusryčiauti, susikraunu daiktus ir važiuosiu makiažo darytis :rolleyes: 

Mouette,palinkėsiu nuostabios dienos,jausminga bus ši Tau diena,bet maloni :wub:

Mouette, jaukios, smagios, įsimintinos šventės :4u:

Mouette - smagios šventės  :4u:

Mouette - gražios Tau šventės šiandien  :wub:

Ačiū labai visoms! :wub: 

Mickute, koks faina dovana! :)  

Gražaus visoms penktadienio ir smagaus savaitgalio! :4u: 

Atsakyti
Vogue,o tu microblading darei ar paprastai permamentini?
Atsakyti

nu bet ilgai cia tau   :blink:  :hmm:

man kai kirpykloje paprastai padazydavo, tai irgi 3 dienas negaledavau i veidrodi ziureti  :D  per daug ryskus buna

Jooooo  :P  gaminsiu. pyraga jau  vakar issikepiau, vista  ir sonine marinuojasi   :ax:​ 

Tai, kad čia nepadažė, o permanentinį darė, tai gijimas iki 7 dienų, o dar mano oda riebesnė/mišri, tai vėl kitaip :rolleyes:

Mmm, skanuuu :angel_not: galvoju ir aš ką vakarienei pasigaminti, tai manau bus vištiena su anakardžiais/brokoliais, su vos saldžiarugščiu padažiuku, ale kinietiškai :D

Atsakyti

Vogue,o tu microblading darei ar paprastai permamentini?

Microblading'as dar vos išlikęs, o ir man nelabai kibo, tai darė Ombre :)

Atsakyti

Sveikos  :)

R's - aha, ačiū, nugara jau pilnai praėjo, laukiu labai rytojaus sportų  :) Atostogų dar turėsim Kalėdų laikotarpiu, bet galvoju dar pasiimt gal laisvadienį kokį greit, nes labai daug veiklos ofise, jau net galva neišneša kartais.. Smagu labai, kad vėl aktyvų įdomų savaitgalį susiplanavot  :wub:

mickute - graži dovana, ale žinai man rodos Tu jau dabar labiau Pūkio šeimininkė, nei draugė Tavo  :rolleyes: Kaip sakoma ne tas tėvas, kuris pagimdo, o labiau tas, kuris augina..

Voque - kaip antakiai Tavo šiandien?  :)

BigBang - nu nu, o kaip Tavo nebuvimas prie kompiuterio ir rankų darbas einasi?  :D

Mouette - gražios Tau šventės šiandien  :wub:

giega - man dažniausiai antra diena po tokio sporto būna sunkiausia  :blink:  :D 

Pilnas maisiukas neriniu :) o siaip dabar biski apstojau, kazkaip man taip buna kad reikia kokios 1-2sav pertraukos ir tada vel galiu nert be sustojimo. Pastaruoju metu nei valgyt daryt nenoriu, nei nert, nei pc jungt. Su tefonu visa diena zaidziu, valgyt kazka greit padarau ir knyga paskaitau. Va gal pavyks kazka idomesnio nuveikt per vyro atostogas :) vakar va viska islyginau, siandien jau ner ka veikt. Skalbimo masina idarbinau, eisiu kazka valgomo ieskot, nezinau ka cia veikt, nieko nenoriu. Grys MB tai reikes i parduotuve vaziuot, ryt cepelinam lašinuku reik, farso, dar bulviu dasipirkt, gal daugiau bandyt si kart reikes daryt. Nes padarau 15cepelinu ir kita diena nebuna ka valgyt, o terliones nemazai, tai gal reik koki dviguba kieki varyt, jei ka galiu ir uzsisaldyt :) 

Valio  :clap:  MB ryt jau su nakvyne namo isleidzia  :clap_1: 

Super naujienos  :yahoo: 

Atsakyti

Senokai cepelinų valgiau, oi senokai :) kokius labiau mėgstat visos? su varške ar mėsa? kokiu padažu? aš tai labiau su varške, dar anyta į masę mėtų ideda ir butinai turi būti baravykų padažiuko, niam :bigsmile: nors aš tokia ir valgytoja, į pusmetį ar į metus po kartą užtenka :ax:

Atsakyti

Oras šiandien koks fainas pas mus, saulėta ir gan šilta pagaliau :B :)

Atsakyti

Kaip smagu!! Nu liuks žiūrėk tuoj jau nepastebėsi, laikas pralėks ir visai paleis jį namo  :) 

Taip jau yra su tais piešiniais ant kūno, žinau  :D 

Mmm, skanuuu :angel_not: galvoju ir aš ką vakarienei pasigaminti, tai manau bus vištiena su anakardžiais/brokoliais, su vos saldžiarugščiu padažiuku, ale kinietiškai :D

Aš galvoju irgi vištienos šiandien gamintis su saldžia bulve. Jeigu MB ištraukė man tos vištienos  :unsure:  :D​ 

Atsakyti