Sveikos 
R's - aha, ačiū, nugara jau pilnai praėjo, laukiu labai rytojaus sportų
Atostogų dar turėsim Kalėdų laikotarpiu, bet galvoju dar pasiimt gal laisvadienį kokį greit, nes labai daug veiklos ofise, jau net galva neišneša kartais.. Smagu labai, kad vėl aktyvų įdomų savaitgalį susiplanavot 
mickute - graži dovana, ale žinai man rodos Tu jau dabar labiau Pūkio šeimininkė, nei draugė Tavo
Kaip sakoma ne tas tėvas, kuris pagimdo, o labiau tas, kuris augina..
Voque - kaip antakiai Tavo šiandien? 
BigBang - nu nu, o kaip Tavo nebuvimas prie kompiuterio ir rankų darbas einasi? 
Mouette - gražios Tau šventės šiandien 
giega - man dažniausiai antra diena po tokio sporto būna sunkiausia
Pilnas maisiukas neriniu
o siaip dabar biski apstojau, kazkaip man taip buna kad reikia kokios 1-2sav pertraukos ir tada vel galiu nert be sustojimo. Pastaruoju metu nei valgyt daryt nenoriu, nei nert, nei pc jungt. Su tefonu visa diena zaidziu, valgyt kazka greit padarau ir knyga paskaitau. Va gal pavyks kazka idomesnio nuveikt per vyro atostogas
vakar va viska islyginau, siandien jau ner ka veikt. Skalbimo masina idarbinau, eisiu kazka valgomo ieskot, nezinau ka cia veikt, nieko nenoriu. Grys MB tai reikes i parduotuve vaziuot, ryt cepelinam lašinuku reik, farso, dar bulviu dasipirkt, gal daugiau bandyt si kart reikes daryt. Nes padarau 15cepelinu ir kita diena nebuna ka valgyt, o terliones nemazai, tai gal reik koki dviguba kieki varyt, jei ka galiu ir uzsisaldyt
Valio
MB ryt jau su nakvyne namo isleidzia
Super naujienos