Pietūs pietukai aš vėl su salotom, šikart lašišos/mango/avokado, pamėginkit, super
Senokai cepelinų valgiau, oi senokai
kokius labiau mėgstat visos? su varške ar mėsa? kokiu padažu? aš tai labiau su varške, dar anyta į masę mėtų ideda ir butinai turi būti baravykų padažiuko, niam
nors aš tokia ir valgytoja, į pusmetį ar į metus po kartą užtenka
As su mesa labiausiai megstu, su varske net nesu darius, nelabai man skanu
Mes su mesa megstam, tik tokius namie ir gaminu. nors mielai kartais ir su varske kur nors suvalgau. padazas tai spirgiukai turi buti. na jei dar grybu , tai is viso prabangiai
Tai, kad čia nepadažė, o permanentinį darė, tai gijimas iki 7 dienų, o dar mano oda riebesnė/mišri, tai vėl kitaip
Mmm, skanuuu
galvoju ir aš ką vakarienei pasigaminti, tai manau bus vištiena su anakardžiais/brokoliais, su vos saldžiarugščiu padažiuku, ale kinietiškai
![]()
tai supratau, kad ilgalaikis, del to ir nesidarau as tokio.
Oi kokia skani vakariene pas tave
ryt cepelinam lašinuku reik, farso, dar bulviu dasipirkt, gal daugiau bandyt si kart reikes daryt. Nes padarau 15cepelinu ir kita diena nebuna ka valgyt, o terliones nemazai, tai gal reik koki dviguba kieki varyt, jei ka galiu ir uzsisaldyt
Super naujienos
o tavo sveciai megsta cepelinus ?
Na jau po tokiu tyrimu atsakymu, tik ir tikejomes kad isleis. Bijau isisvaigti, bet gal jau kiekviena savaitgali isleis, neturi priezasciu kabinetis daugiau
Puikus oras ir labai tinkamas langams valytis tai va biskeli prasinesiau per langus, veidrodzius, duru stiklus. vis dar siandien viena, tai reikia kazkaip laika naudingai isnaudoti. Vakarop drauge kvieciasi i saslyku vakareli. bus matyti- kaip oras, kaip noras. siaip zinau, kad smagi kompanija, tiek kad paskui is ten sunkoka parvaziuoti, netoli, bet vis tiek jau su taksu reikia grizineti. nenoriu ir ilgai uzsibuti, ryte 10 jau prie zakso planuojam buti,einu geriau dabar issiplausiu galva
o tavo sveciai megsta cepelinus ?
Na jau po tokiu tyrimu atsakymu, tik ir tikejomes kad isleis. Bijau isisvaigti, bet gal jau kiekviena savaitgali isleis, neturi priezasciu kabinetis daugiau
neatsimenu ar yra valge Paragaus
MB jau namie, siandien daktaras isleido, na tai jau abudu ruosiames i saslyku vakareli
MB jau namie, siandien daktaras isleido, na tai jau abudu ruosiames i saslyku vakareli
![]()
Valio! Gero Jums vakaro!
O aš namo tik dabar grįžau, iki Lidl'o dar lėkiau, nes tik ten mano skaniųjų besėklių arbūzų yra, tai iškart grįžus puoliau pjauti, labai skanus lauksiu SB, bet manau nieko šiandien neveiksim, filmą gal kokį pažiūrėsim, po vyno taurę gal sugalvosim įsipilt, ramus vakaras nusimato
![]()
Kaip tai faina gera atostogu pabaiga
o mes buvom parduotuvese, tai basites nusipirkau asdoj ir chalata. Dar vyras lidle bodziuku pora merginai musu pamate paeme, arbuza (bet dar nepjovem) tai dabar ramiai vakarojam, vyras nuskus snd bulves tai man liks tik sutarkuot rytoj ryte , nusunkt ir galesiu gamint
vis maziau darbo man
Mouette - maciau instagrame labai graziai atrodai
Labas rytelis
Mouette - maciau instagrame labai graziai atrodai
Ir FB yra ! Labai graziai !!!