Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Vakar jau  po 23 namo su taksu  parsibeldem, labai sauniai pasisedejom, o skanumynu  :bigsmile: Saslykai super ! dvi drauges baruose dirba, tai visokiu salotu ir su tunu ir Havaju, mamule jau savo kibinu prikepus, aisku ir arbuzai, melionai, o vysniu tai nuo medziu tiesiai prisilesiau. Vakarelis vyko pas jos tevus, nes kotedza gyvena, tai savas kiemas , stalas lauke. Labai smagiai pasibuvom.

Va jau atsikelem, kavos ikalem,  tai leksim prie zakso bendradarbio pasveikinti  :ax:​ 

Atsakyti

Kaip tai faina :) gera atostogu pabaiga :)

tikrai taip . Ir dar turim planu siandien su vakaryksicu kolektyvu  link Traku palekti

Atsakyti

Labas rytas :) aš šiandien namuose įkalinta, vienam kambary plintusus keičia ir nors atrodo geras žmogus, bet nesinori palikti vieno, tai va galėsiu maisto prisigaminti kitai savaitei, padirbėsiu truputį :rolleyes: tikiuos iki vakaro spės padaryti viską, nes norim į tą alaus šventę Klaipėdoj ir man reikia tiesintuvo plaukams, šįryt perdegė, taip išsigandau :blink: 

Mouette - maciau instagrame labai graziai atrodai  :wub:

Nerealiai! Tikra Diva! :angel_not: 

tikrai taip . Ir dar turim planu siandien su vakaryksicu kolektyvu  link Traku palekti

Wooow! Super! Gražios dienos :mirksiukas: Man labai gražu Trakuose :wub: 

Atsakyti
LABUKAS

Na ka,sunus laimejo,dirza gavo biggrin.gif
Mes ruosiames prie juros..Nors ir vesoka,tik +19,bet vis pakeista aplinka mirksiukas.gif
Atsakyti

LABUKAS

Na ka,sunus laimejo,dirza gavo biggrin.gif
Mes ruosiames prie juros..Nors ir vesoka,tik +19,bet vis pakeista aplinka mirksiukas.gif

Šaunuolis, mačiau fb pasiruošima  :4u: 

smagios dienos tiek tau tiek mickutei trakuose tiek Voque Klaipedoj. 

Aš pusryčiauju, eisiu apsitvarkyt. Veliau pradesiu cepelinu ruost. Gavau siuntinuka dar rubeliu, mamyte viena naujus labai pigiai pardavinejo, tai kelis paemiau, labai grazus buvo tai nesusilaikiau  :wub: 

Atsakyti

Giega, šaunuolis sūnus, sveikinimai! :4u: 

smagios dienos tiek tau tiek mickutei trakuose tiek Voque Klaipedoj.  Aš pusryčiauju, eisiu apsitvarkyt. Veliau pradesiu cepelinu ruost. Gavau siuntinuka dar rubeliu, mamyte viena naujus labai pigiai pardavinejo, tai kelis paemiau, labai grazus buvo tai nesusilaikiau  :wub:

Oi, kad aš dar nežinau kada lėksim, kada pabaigs viską čia tvarkyti, tai be vakaro niekur :)  Skanių cepelinų :mirksiukas:  Tikiu, kad sunku susilaikyti nepripirkus visokių grožių, aš pati tai saiko nejausiu man atrodo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 15 liepos 2017 - 10:12

Jau nuo zakso grizom, pasveikinom jaunuosius, gavom ir jaunuju meducio net, o dabar kraunuosi maisteli ir uz pusvalandzio jau Traku puses. kelinti metai svaigau apie Trakus ir vakar taip ant staigiuju susiplanavom, moteriskes ten kazkokiu dar lankytinu vietu zino. gal net 2 ekipazais varysim.

tai kad visoms gero sestadienio 

Atsakyti

O aš virtuvėj duoduos :D ryt užtat bus ramu, galėsiu nuveikti kanors :rolleyes: 

Atsakyti

Labas! :) 

Ačiū labai! :wub:  :4u:  

Giega, sveikinimai sūnui :4u: 

Aš neseniai išlipau iš lovos, gurkšnoju kavą ir važiuosiu į draugės gimtadienį. Reikia prasiblaškyti, nes liūdesys veržiasi po vakar :) 

Atsakyti

Labas! :)

Ačiū labai! :wub:  :4u:

Giega, sveikinimai sūnui :4u:

Aš neseniai išlipau iš lovos, gurkšnoju kavą ir važiuosiu į draugės gimtadienį. Reikia prasiblaškyti, nes liūdesys veržiasi po vakar :)

Puikiai atrodei vakar  :4u: nu klausyk balius po baliaus :) smagi vasara tavo  :yahoo: 

Atsakyti

Labas rytelis :) 

Sekmadienis,o aš po namus nuo 5val blūdiju,tikrai nenormali :D  :D  Na,bet ką jau padarysi :D  

Mickute7,pasakok apie išvyką į Trakus,ką gražaus matėte?  :)  

Labai noriu ir aš į Trakus,jau nuo pavasario svaigstu,nes buvę tik prieš kokius 4 metus...

*Voque* ar pavyko į šventę nuvykti? :) 

BigBang,na ir kaip cepelinų fiesta? :D 

P.s. prie to pačio apie cepelinus,aš labiau mėgstu su mėsa,Vyras su varške,tuos tiesiog dievina,bet bloga Žmona,retai jais palepina :D 

Almost,kaip šeštadienio sportai? Kaip savaitgalis bėga?

Giega,Šaunuolis Tavo Sūnus! Kaip prie jūros sekėsi?

Mouette,kaip Draugės gimtadienis? Kaip Tavo nuotaikėlės? P.s.laaaaabai graži buvai per išleistuves :wub:  

Atsakyti

Labas rytelis

R.s... Kaip tavo pacio sestadienis ? kaip penktadieninis plaukimas ?

Atsakyti