Oi smagiai su SB pasiekmadieniavom
išlėkėm iki miesto, paskanavom ledų, išsinuomavom dvivietį elektrinį motociklą/dviratį valandėlei ir pasilakstėm
iš pradžių šiek tiek baisokai, vos į medį neatsitrenkėm, bet po to lėkem su vėjeliu
užsukom po visko pasipicinti, arbatos atsigėrėm, nes sušalėm ir namie jau ilsimes
ryt vėl akių nepramerksiu

Labas rytelis
Ir vel pirmadienis ir baigesi mano trumpos atostogos ir vel i darba .
Labas rytas
Taip taip vėl pirmadienis,bet nepajusim kada ateis penktadienis
Išleidom vakar Brolį,šiek tiek liūdesiukas... Bet po keleto dienų vėl bus viskas gerai
Mickute7,plaukimas buvo laaaabai ekstremalus,upė stipriai patvinusi,viskas užlieta,žmonių kiemai plaukia srovė nešanti belenkaip,medžių,rastų daug. Buvo ir virtimų,nes plauki plauki ir kelmo nesimato. Ir labai skruzdės puolė,nes pievos užlietos,tai jos visos vargšės vandeny. Sukando mus juodai
vietoj 3val plaukėm 5val,nu sakau kaip pirmam kartui ekstrymo su kaupu
Bent kolkas mano mintyse " tai pirmas ir paskutinis kartas"
jeigu upės nepatvinimas,viskas būtų buvę ok.
Šeštadienis ir sekmadienis-naminis,kas man nelabai patinka Šeštadienį aukliavau Draugės vaikučiui,su Broliu lakstėm kelionės reikalais ir pan. Vakar vežėm Brolį išleisti,tada Dukrai kelionei daiktus suruošiau ir va savaitgalio nėra
Nieko "atsiimsim" kitą kartą
O Visų savaitgaliai-šaunūs su šaunia veikla,puiku
Labas rytas
R's, na pabandei, pirmas įspūdis nekoks, bet žiūrėk galbūt vėl susigundysi ateityje MB praeitą vasarą plaukė, tai taip pat ekstrymo buvo į valias
Brolis ilgam išvažiuoja?
Aš pusryčiauti ruošiuosi, verdu košę, o kavos darbe atsigersiu, nes miego labai trūksta, o ir oras šįryt pas mus nekoks, bet ai dzin, tegul lyja, bent savaitgalį leido pasidžiaugti
*Voque* ,Brolis išvyko 3 mėn. Gali užsibūti ir ilgiau aišku.
Na nežinau,nežinau,gal kaip atslūgs visi pirmo karto įspūdžiai po plaukimo,tai gal dar ir plauksiu
Pas mus irgi apniukę kava labai būtų liuks,bet noriu Brolienės sulaukti ir tada kartu gersim
Labas rytas
o as siandien lekiu pagastroliuot i kita miesta rai ca reik lyst i dusa, pusryciaut ir vaziuot ;) mb nepasirase kartu, tai ilgai nebudiu, su viena busima mamyte kavos isgersiu, pasivaiksciosiubir namuciu
geris dienos visoms
Bigbang,o tai TB jau atostogos prasidejo?
KAip as pykstu ant manisedu vyru

KAd ir vakar uzvakar..JAu tases sukrautos i pliaza,bet MB vis paniurzga-o gal nevaziuojam...O man namie prasedet savaitgali gaila..Nors bardakas totalus namie,galima butu susitvarkyt,bet tai padaryt galiu ir savaites begyje

Siandien planuose apsikirpt

BigBang,smagios Tau dienelės
Giega,aš tai mokiniais kažkaip pasitikiu,juk viskas meistro priežiūroje
Taigi būsi gražiai apkirpta
R's linkėjimai tokie nuo dūšios, net triskart