Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oi smagiai su SB pasiekmadieniavom :)  :rolleyes: išlėkėm iki miesto, paskanavom ledų, išsinuomavom dvivietį elektrinį motociklą/dviratį valandėlei ir pasilakstėm :) iš pradžių šiek tiek baisokai, vos į medį neatsitrenkėm, bet po to lėkem su vėjeliu :D užsukom po visko pasipicinti, arbatos atsigėrėm, nes sušalėm ir namie jau ilsimes :) ryt vėl akių nepramerksiu :D 

Atsakyti
Mes ir prie juros pasivaiksciojom,skaniai pavalgem,parvezem draugus namo,patys grizom ir sukritom pasnaust biggrin.gif Va ka tik pabudau,uzkasiu ir vel miegot eisiu biggrin.gif Ryt i darba.
Atsakyti

Labas rytelis

Ir vel pirmadienis ir baigesi mano trumpos atostogos ir vel i darba . 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Taip taip vėl pirmadienis,bet nepajusim kada ateis penktadienis :) 

Išleidom vakar Brolį,šiek tiek liūdesiukas... :unsure:  Bet po keleto dienų vėl bus viskas gerai :) 

Mickute7,plaukimas buvo laaaabai ekstremalus,upė stipriai patvinusi,viskas užlieta,žmonių kiemai plaukia :unsure:  srovė nešanti belenkaip,medžių,rastų daug. Buvo ir virtimų,nes plauki plauki ir kelmo nesimato. Ir labai skruzdės puolė,nes pievos užlietos,tai jos visos vargšės vandeny. Sukando mus juodai :huh2:  vietoj 3val plaukėm 5val,nu sakau kaip pirmam kartui ekstrymo su kaupu :)  Bent kolkas mano mintyse " tai pirmas ir paskutinis kartas" :D  jeigu upės nepatvinimas,viskas būtų buvę ok.

Šeštadienis ir sekmadienis-naminis,kas man nelabai patinka :D  Šeštadienį aukliavau Draugės vaikučiui,su Broliu lakstėm kelionės reikalais ir pan. Vakar vežėm Brolį išleisti,tada Dukrai kelionei daiktus suruošiau ir va savaitgalio nėra :unsure: 

Nieko "atsiimsim" kitą kartą :) 

O Visų savaitgaliai-šaunūs su šaunia veikla,puiku :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

R's, na pabandei, pirmas įspūdis nekoks, bet žiūrėk galbūt vėl susigundysi ateityje :mirksiukas: MB praeitą vasarą plaukė, tai taip pat ekstrymo buvo į valias :ax: 

Brolis ilgam išvažiuoja?

Aš pusryčiauti ruošiuosi, verdu košę, o kavos darbe atsigersiu, nes miego labai trūksta, o ir oras šįryt pas mus nekoks, bet ai dzin, tegul lyja, bent savaitgalį leido pasidžiaugti :ax:  

Atsakyti

*Voque* ,Brolis išvyko 3 mėn. Gali užsibūti ir ilgiau aišku.

Na nežinau,nežinau,gal kaip atslūgs visi pirmo karto įspūdžiai po plaukimo,tai gal dar ir plauksiu :D 

Pas mus irgi apniukę :huh2:  kava labai būtų liuks,bet noriu Brolienės sulaukti ir tada kartu gersim :)​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

o as siandien lekiu pagastroliuot i kita miesta :) rai ca reik lyst i dusa, pusryciaut ir vaziuot ;) mb nepasirase kartu, tai ilgai nebudiu, su viena busima mamyte kavos isgersiu, pasivaiksciosiubir namuciu  :B  geris dienos visoms  :4u: 

Atsakyti
LAbukas

Bigbang,o tai TB jau atostogos prasidejo?
KAip as pykstu ant manisedu vyru biggrin.gif MB irgi truputi prie tokiu...VAziuot toliau nei 2h sunkiai sutinka,o cia tuo atstumu jau viskas apziureta...O dar tiek graziu vietu bigsmile.gif
KAd ir vakar uzvakar..JAu tases sukrautos i pliaza,bet MB vis paniurzga-o gal nevaziuojam...O man namie prasedet savaitgali gaila..Nors bardakas totalus namie,galima butu susitvarkyt,bet tai padaryt galiu ir savaites begyje biggrin.gif

Siandien planuose apsikirpt ax.gif Jei anksciau darba baigsiu ir spesiu nuvaziuot i toki sustra salona-Toni@Guy..Kirps mokine,bet su meistro prieziura.Biski bijau biggrin.gif Bet viena drauge pastoviai pas tokias mokines vaziuoja kirptis,tai sako be meistro linktelejimo,nenukerpa nei vieno plaukiuko..Nu bandysim biggrin.gif
Atsakyti

BigBang,smagios Tau dienelės :) 

Giega,aš tai mokiniais kažkaip pasitikiu,juk viskas meistro priežiūroje :) 

Taigi būsi gražiai apkirpta :)​ 

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti

R's linkėjimai tokie nuo dūšios, net triskart :D :D

Atsakyti