LABUKAS
Na ka,sunus laimejo,dirza gavo
Mes ruosiames prie juros..Nors ir vesoka,tik +19,bet vis pakeista aplinka
Saunuolis (y)
Kaip prie juros sekesi ?
Labas rytelis
Sekmadienis,o aš po namus nuo 5val blūdiju,tikrai nenormali
![]()
Na,bet ką jau padarysi
![]()
Mickute7,pasakok apie išvyką į Trakus,ką gražaus matėte?
Labai noriu ir aš į Trakus,jau nuo pavasario svaigstu,nes buvę tik prieš kokius 4 metus...
*Voque* ar pavyko į šventę nuvykti?
BigBang,na ir kaip cepelinų fiesta?
P.s. prie to pačio apie cepelinus,aš labiau mėgstu su mėsa,Vyras su varške,tuos tiesiog dievina,bet bloga Žmona,retai jais palepina
Almost,kaip šeštadienio sportai? Kaip savaitgalis bėga?
Giega,Šaunuolis Tavo Sūnus! Kaip prie jūros sekėsi?
Mouette,kaip Draugės gimtadienis? Kaip Tavo nuotaikėlės? P.s.laaaaabai graži buvai per išleistuves
17 gavosi, norejau daugiau kad gautusi, bet deje. Na nieko, kita kart daugiau bulviu reikes prasyt kad nuskustu. Tai privalgem vakar, sveciam labai patiko, po 4 surijom per du kartus tai va snd kazka reiks vel gamint
mielu noru as ju dar ir snd padaryciau, bet tiek to, kita kart
labai skaniai gavosi (kokia as saunuole,glostau sau galva
)
na tai papasakosiu kaip vakar sauniai diena praleidau. Mb aisku uz vairuotoja ir dar 5 moteriskes su musu kompanija tai tikrai neliudna. Keliones tikslas Varniku pazintinis takas po pelkynus. Cia biskeli uz Traku link Vilniaus kelio. Oras superines ! Nuotaikos irgi ! taip smagu po miskus , po pelkynus pasivaikscioti. As aisku dar ir kelis grybukus sugebejau rasti, nors tik pagrindiniu taku ejom, nebuvo kaip ir kada ten daugiau po miskus braidziot. smagiai pasivaiksciojom, atsiskvaksejom, dar laiko buvo, tai pasukom i Trakus, sustojom kavineje papietautu, kadangi kibinu turejom savo gamybos, tai paemem paragauti kiubete, tai irgi kaip didelis kibinas, na kaip uzlenka pica, tai cia irgi toks kaip pyragas. vienu zodziu prisiragavom ten visokiu skanestu ir deja vakaras, teko sukti link namu. bet diena super! ir pamatem ir tikrai smagiai praleistas laikas
Sveikos na liuks, kad visos smagiai savaitgaliaujat, kad orai puikūs, nuotaikos puikios
Mes vakar tik truputį šventėje pabuvom, po to dviese namie vakarojom, naminiu burgerių pasigaminom ir tiek šįryt kavinomės su šeima, o dabar namie tvarkinėjuos šį bei tą, greit diena lekia