Labas rytas
Graži diena išaušo
Vakare lietų praneša, bet nesuku galvos.
Vakar kaip smagiai pavyko MB nustebinti. Labai skaniai pavalgėm, pasveikinau, dovaną gavęs labai apsidžiaugė, bet sakė gausiu lupt (padovanojau laisvų rankų įranga motociklui, ten rinkiny du tie prietaisai buvo, tai džiaugės labai, kad galėsim bendraut važiuojant), o vakarienės pabaigoj buvau dar paprašius, kad atneštų torto gabalėlį su žvakute, bet nebuvau įsitikinus, kad tikrai atneš. Ale atnešė, padainavo su gimtadieniu, MB labai nustebo, bet laimingas kaip livaras buvo
Tai jau šiandien vakarėlio tikrai nebesitiki namie, kas dar labiau mane džiugina. Laukiu labai reakcijos ir pasibūt su visais, atšvęst
R's - aha, rytoj kompanijos vakarėlis, barbekiu bus, gėrimai, muzika, pasibuvimas. Smagu, laukiu labai
Patinka man pašvęst su savo kompanija. Smagu dėl dukružės atostogų, tik liūdnoka, kad sunkiai skrydį perneša. Bet gal išaugs dar
BigBang - gražus vardas! Ir visiškai man ne senoviškas - senoviškas būtų kokia Barbora, Ona, Birutė, o čia normalus, gražus, stiprus vardas
Voque - sakai ant kopūstų traukia, ane
Nu būna man irgi užeina kartais - aš labai norėčiau raugintų troškintų kopūstų su medžiotojų dešrikėm pasidaryt kada
Nu ateis ir tam diena vieną dieną
giega - viskas tortui skaniai skamba atskirai, bet kartu tai labai daug atrodo derinio
Nu bet tikiu, kad skanu bus, jeigu jau kepėja taip suderina viską
mickute - man iškart vaikystę ir močiučių gamintus vyšniukų kompotus primena tie visi kompotai ir kisieliai
Skanu būdavo, o jei dar su rūgštele gaivia tokia, uch..