Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) 

ant rugsteles patrauke ?  :hmm:  :D 

Aha, būna man taip, tai vakar kirtau kaip priklauso :D 

R's, aha kopūstai rauginti man patinka, aišku ne visų gamintojų, dažniausiai Iki ūkio perku :) 

Kaip fainiai draugei sugalvojot staigmeną, super! :angel_not: liuks tokie vakarai! 

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(R's... @ 2017 07 20, 05:25)
>Giega, kaip žadi švęsti artėjantį gimtadienį? smile.gif </p>

Buitiskai biggrin.gif Vasara gerai-kieme saslykus pakepi ir puiku mirksiukas.gif GAlvoju gal zuvi kept,rukint,o tai jau truputi atsibodo tie saslykai ax.gif Torta jau uzsisakiau,kazkoki naujoviska-maskarpone,lazdyno riesutai,karamele,vysnios..Sake labai skanus mirksiukas.gif MB tai tik sokoladinisu valgo,o as visus,tik NApoleonas ir medutis man is bado...Tai kai mano gimke ir uzsisakau kazkoki kitoki biggrin.gif O papuosimu stebins kepeja bigsmile.gif Pati nesugalvojau kokio noriu,o ir jai proga kazka naujo isbandyt mirksiukas.gif

RAuginti kopustai man tik ziema,kaip saltibarsciai tik karsta vasaros diena biggrin.gif
Atsakyti

R's - ne neneriu siom dienom nieko. Siulu turiu du maisus, bet kazko rankos nekyla. Nesugalvoju ka nunerti :) 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Graži diena išaušo  :wub: Vakare lietų praneša, bet nesuku galvos.

Vakar kaip smagiai pavyko MB nustebinti. Labai skaniai pavalgėm, pasveikinau, dovaną gavęs labai apsidžiaugė, bet sakė gausiu lupt (padovanojau laisvų rankų įranga motociklui, ten rinkiny du tie prietaisai buvo, tai džiaugės labai, kad galėsim bendraut važiuojant), o vakarienės pabaigoj buvau dar paprašius, kad atneštų torto gabalėlį su žvakute, bet nebuvau įsitikinus, kad tikrai atneš. Ale atnešė, padainavo su gimtadieniu, MB labai nustebo, bet laimingas kaip livaras buvo  :D Tai jau šiandien vakarėlio tikrai nebesitiki namie, kas dar labiau mane džiugina. Laukiu labai reakcijos ir pasibūt su visais, atšvęst  :) 

R's - aha, rytoj kompanijos vakarėlis, barbekiu bus, gėrimai, muzika, pasibuvimas. Smagu, laukiu labai  :wub: Patinka man pašvęst su savo kompanija. Smagu dėl dukružės atostogų, tik liūdnoka, kad sunkiai skrydį perneša. Bet gal išaugs dar  :) 

BigBang - gražus vardas! Ir visiškai man ne senoviškas - senoviškas būtų kokia Barbora, Ona, Birutė, o čia normalus, gražus, stiprus vardas  :) 

Voque - sakai ant kopūstų traukia, ane  :D Nu būna man irgi užeina kartais - aš labai norėčiau raugintų troškintų kopūstų su medžiotojų dešrikėm pasidaryt kada  :D Nu ateis ir tam diena vieną dieną  :D  :D 

giega - viskas tortui skaniai skamba atskirai, bet kartu tai labai daug atrodo derinio  :blink: Nu bet tikiu, kad skanu bus, jeigu jau kepėja taip suderina viską  :) 

mickute - man iškart vaikystę ir močiučių gamintus vyšniukų kompotus primena tie visi kompotai ir kisieliai  :wub: Skanu būdavo, o jei dar su rūgštele gaivia tokia, uch..

Atsakyti

Almost - nu va kaip sauniai gavosi del staigmenos ir dar va jonlaukia vakarelis siandien - nu super  :yahoo: tikrai laimingas vyras pas tave tokia zmona turedamas, o ir jis tave lepina kiek zinau. Smagu labai kad taip va atitrukstat nuo kasdienybes ir vis ypac per progas kazka sugalvojat idomaus  :wub:  leliukam dar minciu nera?  :4u: gali neatsakyt jei nenori, cia asmeninis klausimas labai :) zinau kad anksciau sakei dar ne, daabr gal jau kazkas pasikeitė  :rolleyes: del vardo - man tai irgi kazkaip ne senovinis, siaip nepazistu nieko su siuo vardu savo aplinkoj  :4u: 

Atsakyti

Almost - nu va kaip sauniai gavosi del staigmenos ir dar va jonlaukia vakarelis siandien - nu super  :yahoo: tikrai laimingas vyras pas tave tokia zmona turedamas, o ir jis tave lepina kiek zinau. Smagu labai kad taip va atitrukstat nuo kasdienybes ir vis ypac per progas kazka sugalvojat idomaus  :wub:  leliukam dar minciu nera?  :4u: gali neatsakyt jei nenori, cia asmeninis klausimas labai :) zinau kad anksciau sakei dar ne, daabr gal jau kazkas pasikeitė  :rolleyes: del vardo - man tai irgi kazkaip ne senovinis, siaip nepazistu nieko su siuo vardu savo aplinkoj  :4u:

Ai kažkaip pas mus kompanijoj šešių draugų visų gimtadienius paminim, tai reikėjo sugalvot ir jam staigmeną, negalėjau palikti be šventės arba iš viso jau praėjus belekiek laiko po gimtadienio  :) O kad lepina, tai negaliu skųstis tikrai - aš mūsų šeimoj tikra lepūnė esu  :) 

Ne, apie vaikus kol kas šiai akimirkai tikrai negalvojam, turim kitokių planų, minčių ir norų kol kas  :) Mūsų abiejų nuomone norisi pradžioje turėti tvirtą pamatą, turėti galimybes vaikui (ar vaikams) duoti viską ar kiek įmanoma daugiau, mes abu netikim posakiu, kad "Davė Dievas vaikų - duos ir duonos", nes vien duonos neužtenka  :) Galėčiau plėstis ir plėstis, bet ai kam tas įdomu, ane?  :D Tik abu žinom, kad juos auginti norėtume Lietuvoj, taigi viskas praktiškai laiko ir galimybių klausimas  :) Faktas, kad norime kartu vaikų tikrai yra aiškus, tačiau dėl laiko - jokios skubos tam nejaučiam  :) 

Atsakyti

Almost - puikiai suprantu. kiekviena pora/seima planuoja pagal save :) tik ziurekit nelaukit per ilgai ;) nezinau tiksliai kiek jums metu, bet moteriai po 30 atsiranda visokiu niuansu tuo klausimu. Kalbu ne del to kad ale gasdint ar dar kazka, bet daug didesnis rizikos veiksnys buna, pats nestumas buna su daugiau komplikaciju, moters kunas ne taip lengvai po to viska pernesa. Nors esam visos individualios tai ir 35 viskas gali but gerai, bet nei viena nezinom ar taip bus. Todel jei tikrai vaikuciu norit, stenkites netempt i nakti. Na nemokau ir nesakau kaip daryt, tik patariu  :4u: 

Atsakyti

Almost - puikiai suprantu. kiekviena pora/seima planuoja pagal save :) tik ziurekit nelaukit per ilgai ;) nezinau tiksliai kiek jums metu, bet moteriai po 30 atsiranda visokiu niuansu tuo klausimu. Kalbu ne del to kad ale gasdint ar dar kazka, bet daug didesnis rizikos veiksnys buna, pats nestumas buna su daugiau komplikaciju, moters kunas ne taip lengvai po to viska pernesa. Nors esam visos individualios tai ir 35 viskas gali but gerai, bet nei viena nezinom ar taip bus. Todel jei tikrai vaikuciu norit, stenkites netempt i nakti. Na nemokau ir nesakau kaip daryt, tik patariu  :4u:

Ačiū ačiū, bet tikrai manau, kad čia jau per giliai į asmeniškumus ir mokymus lendam  :) Nei vienam nežinom, kaip ir kas bus pastojus bei gimdant tiek 18, tiek 20, tiek 25 ar 38.

Iki 30 turiu dar nemažai gražaus laiko, o šiaip manau, kad labai nemažai dalykų atėję iš stereotipinės aplinkos, kurioje buvome auginamos ir kurios požiūrį gavom tarsi įskiepytą  :) 

Atsakyti

Liuks Almost, kad pavyko nustebinti TB, jau įsivaizduoju koks apsipatenkinęs buvo :bigsmile: ką skanavot restoraniuky? Ką šiandien skanaus ruoši? :mirksiukas: 

Atsakyti

Liuks Almost, kad pavyko nustebinti TB, jau įsivaizduoju koks apsipatenkinęs buvo :bigsmile: ką skanavot restoraniuky? Ką šiandien skanaus ruoši? :mirksiukas:

Tikrai kad buvo laimingas, jautėsi net, ne tik, kad matėsi  :) 

Prisikapojom vakar tiek, kad jau nebesugebėjom autobuso sulaukt - čiupom taksi į namus  :D  :D Pirmam patiekalui ėmėm abu vištienos vėrinukus su riešutų padažu (chicken satay), pagrindiniam MB ėmė Nasi Goreng patiekalą (ryžiai, krevetės, čili padažas, viskas ten taip kažkaip specifiškai pagaminta pagal Thai receptus), aš ėmiau anties krūtinėlę su saldžiu padažu ir ryžių makaronais (kurių nevalgiau - buvo labai skanu, bet labiau norėjau deserto  :D ) ir desertui aš pasiėmiau ledų miksą (Sundae), o MB ėmė tik kavos, bet gavo mano užsakytą šokoladainį su pistacijų ledais. Ir Riesling vyno skanavom  :) 

O šiandien pati negaminu nieko - pasimokiau jau pernai, kad vienas plėšymasis gauna, nes laisvadienio neimu, nieko iš anksto neprisiruošiu, kadangi staigmena. Tai užsisakiau viską darbo kavinėj, dabar va ruošia ir pasiimsiu viską baigus darbą. Bus tortas (lyg šokoladinis su praline riešutiniu kremu, ką tik rodė, tai sakė tortas didelis bus, užteks 10 žmonių  :D ), tada sumuštinių bus kelių rūšių, vaisių vėrinukai, daržovių traškučiai (nupirkau dar ir paprastų traškučių), daržovių lazdelės su kelių rūšių skirtingais padažais ir dar sakė lyg kažkas bus. Ai flapjack tokių kaip sausainių prašiau, bet be cukraus, tai nežinau, ar padarys. Taip sveikuoliškai šiek tiek miksuota su nelabai  :D Nu ir gėrimai aišku  :) Labiausiai nustebino, kad už visą šitą užsakymą sumokėjau tik €40 - žinau, kad Lietuvos kainom tai gal ir normali labai kaina, bet čia vietos kainom tai tikrai pigiau grybo. Ypač, kai viskas gaminta šviežiai (tortas ką tik ištrauktas iš orkaitės buvo tie biskvitai, sumuštiniai tepami vėliau, nes pasiimu tik apie 16val viską), kai žinau ir pasitikiu virėja ir jos gaminamu maistu ir kai man nereikės niekur lakstyt, nieko rūpintis ir ruošti  :)​ 

Atsakyti

Liuks! Kaip gardžiai susiskaitė viskas :bigsmile: ir kaina sakyčiau superinė, nes tiek privardinai visko, plius tortas :bigsmile: 

Atsakyti

Ooo super Almost, tikrai dgerai, nereikes tau paciai stovet prie maisto ir ruost o ir kaina labai gera. Vien tortas pas mus 30svaru kainuoja, o cia sitiek visko :) 

Atsakyti