Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ne tai tortas aišku nebus ten kažkoks baisiai jau mandras, kaip giega ar Voque rašo, kad gamina / užsisako. Bet tortas gimtadienio bus ir tai svarbiausia :) Šviežiai gamintas, šokoladinis, uch. Labai jau laukiu viską susirinkti  :wub: Per pietus paragavau tuos sveikesnius flapjack - koooooookie skanūs, viską suritinsiu  :wub:  :D  :D  :D  :D 

Atsakyti

Smagaus ir jaukaus pasisedėjimo, Almost! :4u: 

Aš lėksiu su draugute susimatyt, į svečius esu pakviesta, tai pasibūsim, paplepėsim :) 

Atsakyti

jau po darbu, biskeli perkandu, va cia uzmeciau aki ir begu i virtuve  tvarkyti savo serbentuku 

Mickute7, kaip darbe ar jau patalpas susitvarkėte pilnumoje? 

daugmaz.bet apsipratom, dirbam pilnu tempu, jau nieko ir tos patalpos.  dar turi kai ka suremontuoti, sienas padaryti, kad atskirti nuo kitu, ai dar daug ko reikia, bet jau  visai kitas vaizdelis  :P 

Atsakyti

Dukra išskrido į Bulgariją-Albenos kurortą. 

Draugei gimtadienio staigmena- nusivežėm į karuselių parką,s Jiems bus laaabai cool :wub:

SU kuom ji ten isvyko atostogauti ? ilgam isleidai ?

Nu bet kaip jus cia sauniai  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:​ 

Atsakyti

, dažniausiai Iki ūkio perku :)

as ir situos dazniausiai perku. arba dar turgelyje

Atsakyti

Vakar kaip smagiai pavyko MB nustebinti. Labai skaniai pavalgėm, pasveikinau, dovaną gavęs labai apsidžiaugė, bet sakė gausiu lupt (padovanojau laisvų rankų įranga motociklui, ten rinkiny du tie prietaisai buvo, tai džiaugės labai, kad galėsim bendraut važiuojant), o vakarienės pabaigoj buvau dar paprašius, kad atneštų torto gabalėlį su žvakute, bet nebuvau įsitikinus, kad tikrai atneš. Ale atnešė, padainavo su gimtadieniu, MB labai nustebo, bet laimingas kaip livaras buvo  :D Tai jau šiandien vakarėlio tikrai nebesitiki namie, kas dar labiau mane džiugina. Laukiu labai reakcijos ir pasibūt su visais, atšvęst  :)

mickute - man iškart vaikystę ir močiučių gamintus vyšniukų kompotus primena tie visi kompotai ir kisieliai  :wub: Skanu būdavo, o jei dar su rūgštele gaivia tokia, uch..

Nu tu cia irgi sauniai  :clap:  :clap: 

jo jo, su rugstele  :P 

o as irgi neatsisakyciau raugintu kopustu ar sriubos ar su desrelemis. Jau senai taip begaminau. tai kad tikrai pasiilgau  :B​ 

Atsakyti

siaip nepazistu nieko su siuo vardu savo aplinkoj  :4u:

Pazistu, pas MB kaime yra Elenyte, tikrai nuostabus, geras, siltas zmogus, tai vat kaip perskaiciau varda is karto apie sita zmoguti pagalvojau  :wub:​ 

Atsakyti

Mergaitės, nu mano gyvenimas tai kaip komedija, gavau darbą porai savaičių ofise :D tai va šiandien atsedėjau, ryt vėl leksiu :) nu vis siek tiek pinigėlių papildomų. O darbas kaip sakant prie kompo, telefono ir sedet, tai nesvarbu realiai ar namie ar ten, ten bent pinigu moka. Galejo anksčiau pakviest  :D  

Atsakyti
Tikrai pigiai Almost prasisukai bigsmile.gif Drauge uzsakinejo 1 kasnio uzkanduku,tai uz pora padeklu 40sv sumokejo..

Tortus mano drauge kepa mirksiukas.gif LAbai skaniai ir graziai puosia mirksiukas.gif
Atsakyti

as ir situos dazniausiai perku. arba dar turgelyje

Skanuliai, ane? Tokie uch :D 

Mergaitės, nu mano gyvenimas tai kaip komedija, gavau darbą porai savaičių ofise :D tai va šiandien atsedėjau, ryt vėl leksiu :) nu vis siek tiek pinigėlių papildomų. O darbas kaip sakant prie kompo, telefono ir sedet, tai nesvarbu realiai ar namie ar ten, ten bent pinigu moka. Galejo anksčiau pakviest  :D  

Super! Sveikinu! Svarbiausia žiūrėk savęs, bet, jei gerai jautiesi, tai išties papildomi pinigėliai į naudą :) 

Aš pas draugę pasibuvau, kibinus kepė, tai paskanavau, labai gardūs gavosi :rolleyes: paplepėjom, pasibuvau, po to į parduotuvę lėkiau, o žmonių kiek, košmaras kažkoks, nes lenktynės juk šį savaitgalį pas mus :rolleyes: 

Atsakyti

Tikrai kad buvo laimingas, jautėsi net, ne tik, kad matėsi  :)

NU jo, skanestu netruksta  :D  gerai, kad jau soti   :P 

Atsakyti

Ačiū Voque  :4u:​  

Atsakyti