Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aha, žmonių buvo daug, kažkaip to ir tikėjausi, visada būna :) o dar oras liuks pasitaikė, tai ir patiems smagu buvo pasivaikščioti :rolleyes:

Diena visai greita, neužilgo namo lėksiu ir galvoju ko vakarienei norėčiau, turiu raugintų kopūstų prisitroškinus su pomidorais, tai manau kirsiu :D

Atsakyti
Planavom arba i seselius arba i ta Shape of WAter....

Mane erzintu tiek daug zmoniu biggrin.gif Atrodo ir ipratus prie amzinos minios,bet jau pamazu pradeda atsibosti biggrin.gif
Atsakyti

Jetus, Giega, Londone dar daugiau zmoniu   :P 

Voque o po kiek stintos sventeje kastavo ? 

Kur R.s  :hmm:  ar kas nutiko  :unsure: 

As namie, valgyt turiu, einu  saltienikes paragausiu su krienais .  Ir rytdienai pietums visko dar turiu  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Centra daug,kur as gyvenu-maziau biggrin.gif
Atsakyti

Aha, žmonių buvo daug, kažkaip to ir tikėjausi, visada būna :) o dar oras liuks pasitaikė, tai ir patiems smagu buvo pasivaikščioti :rolleyes:

Diena visai greita, neužilgo namo lėksiu ir galvoju ko vakarienei norėčiau, turiu raugintų kopūstų prisitroškinus su pomidorais, tai manau kirsiu :D

Tetis sakė irgi, kad oras buvo nuostabus tiek šviesų festivaliui, tiek stintų šventei. Dar ir suerzino nuotraukų prisiuntęs, sako Kalėdos atėjo. Mh, sakiau tik porą mėnesių pavėlavo  :rolleyes:  :D  :D 

Jergus kaip skanaučiau dabar kopūstų troškintų su rūkytom medžiotojų dešrikėm  :wub:  :wub: 

Pas mus šiandien vakarienei švieži makaronai su vištiena ir sojų grietinėlės pievagrybių padažu  :wub:  :wub: Jau laukiu - labai skanus man tas padažas paskutiniu metu  :rolleyes:  :D Tik grįšiu namo naktį, tai eina sau ilgai liko laukt dar  :D 

Planavom arba i seselius arba i ta Shape of WAter....

Mane erzintu tiek daug zmoniu. Atrodo ir ipratus prie amzinos minios,bet jau pamazu pradeda atsibosti.

Va norėčiau pamatyt Shape of Water - įdomus labai atrodo  :) Žiūrėjom su MB pasiimt metinius abonementus į kino teatrą, bet reikia viską atidžiau išsinagrinėt, ar verta mums  :) 

Aš tai turbūt nebemokėčiau gyvent ne didmiesty ar kur mažiau žmonių. Kažkaip limpa man tas skubėjimas, judesys, minia  :) Erzina ne gausa žmonių, ne minia, o tie lėtai vaikštantys, koją už kojos velkantys, slankiojantys žmonės  :rolleyes:  :D  :D​ 

Atsakyti
MAne tai labiausiai erzina,kai su mazais vaikais i pardes eina biggrin.gif Is vis uzdrausciau ieit i parduotuves su vezimais biggrin.gif

Pas mus yra toks pigus kino teatras,kaina tik 4£ zmogui,nesvarbu i koki filma mirksiukas.gif Net i 3D..Tik jei akiniu neturi,dar 1£ uz juos sumoki..

Atsakyti

Sveikos :) 

einu skaityt ka priraset :) visai mazai laiko skiriu dabar internetui. Oras geras buvo visa savaitgali, tai fb kiek buvau tiek o daugiau tai niekur nelindau :) 

Atsakyti

Mickut, keptos stintos buvo 5eu už porciją, o šviežios 4-7Eu, priklausomai nuo dydžio :) 

Atsakyti

Mickute - oho kad priplepėjai :) o ir sekmadienį šitiek prisigaminai maistelio, kaip jau tau įprasta :D 

R's - pasigedau... 

Voque - fainai šventės, biškelį įneša vėjo į kaddienybę :)

giega - nu nu nu tau už tokias mintis. Kaip aš į pardes nubaryčiaunbe dukrytės jei neįleistų? Siūlai mamoms namie užsidarius sėdėt? :( nuliūdau net paskaičius. 

Almost - oi tu sportininke mūsų :) šaunuolė :) 

Mouette - net nežinau ką parašyt tau :) :D kažkaip užrašiau niką ir tuščia, dažniau užbėk :D 

Atsakyti
o ko su vezimais po pardes trintis? I parkus eit reikia mirksiukas.gif
Atsakyti

o ko su vezimais po pardes trintis? I parkus eit reikia mirksiukas.gif

Gal norisi ir nusipirkt ką nors? Ne visad norisi tų parkų. Ne visos turi kur ir kam palikt vaikus ;) keista kad tavo toks požiūris. 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

As jau cia. Su MB kavyte geriam, jau siandien kartu i darba lekiam  :mirksiukas:​ 

Atsakyti