Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Damos  :hi:

mickute - kaip TB reikalai einasi? Pasiruošus jau naujam etapui gimtadieniniam? Man visada kažkaip gimtadienis tarsi su nauju etapu siejasi  :)

Šiandien dar su MB išlėkėm iš darbų, važiavom į ambasadą dėl vizų. Laikykit kumščius, kad spėtų padaryt iki kito penktadienio, kitaip labai keisis planai mūsų  :unsure:

Laikom laikom  :ax: Ryt

mane MB  varo pas gydytoja, tyrimus visus pasidarys, kardiograma,  nervuojasi, bet nera kada nervuotis- cia tas masinos remontas, cia gimtadieniui pasiruosimai. nu vat taip kazkaip. o as jau pasiruosus viskam- ir  pasenti dar metais ir naujam etapui  :bigsmile:  kazkaip visai nesisinervuoju, kad tu metu daugeja.  nes kitos tai zinau budavo- oi, jau 40, kiek daug ir panasiai, dzin. yra kiek yra. Sirdyje perpus  maziau, noru, troskimu, svajoniu yra, tai kad pirmyn. jei sedesi namie, tai ir dvidesimties busi kaip kokia bobute 

Atsakyti

Damos  :hi:

mickute - kaip TB reikalai einasi? Pasiruošus jau naujam etapui gimtadieniniam? Man visada kažkaip gimtadienis tarsi su nauju etapu siejasi  :)

Šiandien dar su MB išlėkėm iš darbų, važiavom į ambasadą dėl vizų. Laikykit kumščius, kad spėtų padaryt iki kito penktadienio, kitaip labai keisis planai mūsų  :unsure:

Laikom laikom  :ax: Ryt

mane MB  varo pas gydytoja, tyrimus visus pasidarys, kardiograma,  nervuojasi, bet nera kada nervuotis- cia tas masinos remontas, cia gimtadieniui pasiruosimai. nu vat taip kazkaip. o as jau pasiruosus viskam- ir  pasenti dar metais ir naujam etapui  :bigsmile:  kazkaip visai nesisinervuoju, kad tu metu daugeja.  nes kitos tai zinau budavo- oi, jau 40, kiek daug ir panasiai, dzin. yra kiek yra. Sirdyje perpus  maziau, noru, troskimu, svajoniu yra, tai kad pirmyn. jei sedesi namie, tai ir dvidesimties busi kaip kokia bobute 

Atsakyti

Aš ilgokai kirpykloj užtrukau, grįždama dar į parduotuvę avokadų užsukau, namie pasportavau ir tik dabar vakarieniauti ruošiuosi, vėlokai, bet ką jau padarysi :) 

Almost, kaip smagu skaityti ilgus ir išsamius postus :bigsmile: ir pas Tave tos veiklos per akis, žiūrėk nepervark :4u: 

Klausėt dėl sveikatos, tai pokolkas nieko gero, paverkiau šiandien ir toliau optimistiškai į viską žiūriu :rolleyes: tiesiog neturiu kitos išeities, nes trauktis nėra kur. Planuosim toliau ir žiūrėsim kaip bus toliau, svarbu nepasiduot :huh2: 

Atsakyti

Labas vakarėlis  :4u: 

Mano merginai šiandien 6 mėnesiai :) eisiu įkelsiu jums foto į fb, galėsim pasigrožėt :D man labai neblogai pavyko ją šiandien nufotkint :) 

R's ž aha gavau, daug suknyčių  :wub: 

Almost - krikštynos gegužę. Nieko nesiruošiu, nes nelabai yra ką ruoštis. fotografas lyg ir užsakytas, bažnyčia taip pat. O nieko nedarysim, tai ir ruoštis nėra ką :)

Giega - aha pati damaitinu. Dar tos košytės daug nesuvalgo :) Šiandien buvom vaikų centre, tai su kitais panašaus amžiaus leliais palyginus, mano visai kruopa. Kitų 3 mėn didesni nei mano  :D 

Orai pasitaisė, tai smagu. Bet pranašauja lietus dabar, sakė MB žiūrėjo, kad lietingą kovą žadą. Ai dzin, va tuoj skrisim į Vokietiją, po to Vėlykos  :wub:​ 

Atsakyti

Voque -  :4u:  :4u:  :4u:  Nežinau jūsų situacijos, bet žinok, viskas bus gerai  :wub: pamatysi  :4u:​ 

Atsakyti

Labutis!  :4u:

Huh, ilgasis antradienis baigėsi, namo grįžau gan vėlai, tai tik dabar atsilaisvinau. :) Rytoj irgi gana nemažai planų - studijos, darbas bei organizacija. :)

O iš viso labiausiaiiiii noriuuuu PAVASARIO!!! :wub:​ 

Jaaau pradeda jaustis pavasaris! Šiandien labai pavasariška diena buvo. :)

Mouette, o organizacijos veikla dažnai vyksta? Na renginiai,susibūrimai ar tiesiog klausimų aptarimas? ar dažniau viskas vyksta nuotoliniu būdu? 

Dažnai, daugiau mažiau su ja susiduriu kasdien, kartais užtenka darbų nuotoliniu būdu, bet bent 1-3 (arba daugiau) kartų tenka apsilankyti, renginiuose, susitikimuose. Labai priklauso nuo savaitės ir darbų bei reikalų kiekio. Šiuo metu gana apkrautas laikotarpis, nes atėjo nauji nariai. :)

Almost, tas tiesa, svarbiausia man per daug neužsikrauti, bet labai stengiuosi planuoti laiką, dėliotis darbus taip, kad bent kiek turėčiau laiko sau - ypač savaitgalį. :)

Atsakyti

Labas rytas :) 

Tris kart Valio valio valio Mickutei :wub:  Sėkmingo norų įgyvendinimo Tau!!! Išlik tokia kokia esi-veržli,aktyvi,besišypsanti,nuoširdi ir visada jauna širdyje! :bis  :wub:  :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Labas rytelis 

Labas rytas :)

Tris kart Valio valio valio Mickutei :wub:  Sėkmingo norų įgyvendinimo Tau!!! Išlik tokia kokia esi-veržli,aktyvi,besišypsanti,nuoširdi ir visada jauna širdyje! :bis  :wub:  :oro_buckis:​ 

Aciuuuuuuuuuuuu  :wub:  :wub:  :wub: 

Uzsikrapsciau virtuveje, daugiau ko i darba reikia susikrauti, tai va tik  atbegau dabar su kava 

Atsakyti

Vakar diena,kaip ir visos,eilinė,tai neturiu ką labai įdomaus ir papasakoti :D  

Almost,Tavo post'us paskaičius,norisi eiti ir veikti ir veikti kažką :D  Veiklos Žmogeliukas,Šaunuolė Tu :wub:  Kumščius laikom dėl vizų :mirksiukas:  Ar suderėjot su šeimininku dėl lovos naujos?

*Voque* šiuo metu liūdna tikiu,bet patikėk svajonė Jūsų išsipildys tinkamiausiu metu :mirksiukas:  Tik optimistiškumas ir pozityvios mintys dar labiau priartina prie norų/svajonių išsipildymo :) 

giega,eina sau kaip Tau sunku keltis :unsure:  Miegaliukės mechanizmas pas Tave :D  Ar labai pasiilgai Anūkės? Dar vis pas anuos Senelius Anūkėlė?

Mouette, o paskaitos Tau kasdien? Dirbi ir kasdien darbe? 

BigBang,kada skrendate į Vokietiją ir kuriam laikui?

Mickute7,dar kart Tau :bis  :bis  :bis   :wub: 

Gero trečiadienio Visoms :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Labas rytas! :) 

Mickute, tam tadaaaaam! Atbėgu su nuoširdžiais sveikinimais :angel_not: kuo daugiau optimizmo, šviesių minčių, norų išsipildymo, neišblėstancios šypsenos ir viso kuo geriausio! Būk laiminga :4u: 

Atsakyti
Labukas

Mickute,su gimtadieniu 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Vogue 4u.gif Mano puske kazkur 10m negalejo susilaukt vaiku,pasieme berniuka is vaiku namu.Ir tada suzinojo,kad ir pati laukiasi bigsmile.gif Dabar jau ir trecia vaikiuka turi bigsmile.gif

Anukes aisku pasiilgau..Sake 2 sav i Lenkija isvaziuoja,bet gris tik 17...Cia MB issireiske-jis dabar pavydi aniems seneliams,nes jo anuke turi biggrin.gif
NA sunaus gimke arteja,ko gero vel su nakvyne paliks mums anuke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 07 kovo 2018 - 09:46

po sporto,uch...taip gera,jėgų daug :yahoo: 

Tvarkinėjuosi namus,neužilgo Dukrų važiuosiu parsivežti.

Va va Giega,kokia meilė Anūkei :wub: ,kad net iki "pavydo" :D  :D 

Ką veikiate Panios ir Panelės? :)​ 

Atsakyti