Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute - su gimimo diena!!! Palinkesiu sveikatos ir jegu :) kad optimizmo kaip ir iki siol nestokotum  :4u: 

R’s 24diena :) neilgai, 5dienas busim :) 

Atsakyti

Sveikos  :) 

mickute - sveikinimai Tau!!! ir toliau stebink visus savo virtuvės šedevrais, kumpeliais, skilveliais, blyneliais. Nenustok tikėti stebuklais ir svajonių išsipildymu. Ir būk visad tokia faina ir smagi  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Kavinuosi, eisiu priešpiečiauti, diena visai graži, saulėta, taip smagu prasieiti :) va iki pašto buvau išlėkus, pieno kavai nusipirkau :rolleyes:

Giega, oi įsivaizduoju kiek pusseserei buvo džiaugsmo ir netikėtumo :wub: faina tokios istorijos :rolleyes:

Atsakyti

Ir mes 5, negaliu patikėti, kad jau kitą šeštadienį išskrendam :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas! :)

Mickute, tam tadaaaaam! Atbėgu su nuoširdžiais sveikinimais :angel_not: kuo daugiau optimizmo, šviesių minčių, norų išsipildymo, neišblėstancios šypsenos ir viso kuo geriausio! Būk laiminga :4u:

aciuuuuuuuuuuuu  :wub:​ 

Atsakyti

Labukas

Mickute,su gimtadieniu 4u.gif

mg12227114.jpg

Vogue 4u.gifMano puske kazkur 10m negalejo susilaukt vaiku,pasieme berniuka is vaiku namu.Ir tada suzinojo,kad ir pati laukiasi bigsmile.gifDabar jau ir trecia vaikiuka turi bigsmile.gif

Anukes aisku pasiilgau..Sake 2 sav i Lenkija isvaziuoja,bet gris tik 17...Cia MB issireiske-jis dabar pavydi aniems seneliams,nes jo anuke turi biggrin.gif
NA sunaus gimke arteja,ko gero vel su nakvyne paliks mums anuke biggrin.gif

aciuuuuuuuuuuuuuuuu

Atsakyti

Mickute - su gimimo diena!!! Palinkesiu sveikatos ir jegu :) kad optimizmo kaip ir iki siol nestokotum  :4u:

aciukas  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos  :)

mickute - sveikinimai Tau!!! ir toliau stebink visus savo virtuvės šedevrais, kumpeliais, skilveliais, blyneliais. Nenustok tikėti stebuklais ir svajonių išsipildymu. Ir būk visad tokia faina ir smagi  :4u:  :4u:  :4u:​ 

aciuuuuu 

Atsakyti

Niu ka - pasenau, bet vis tiek laiminga  :wub: roziu is darbo parsinesiau, o namie MB irgi su rozemis ir sampanu lauke, zvakiu vel prideges. tai vat sedim abudu ir plepsim  :P 

Atsakyti

Super, Mickute, taip ir reikia :) švęsk gyvenimą! :4u: 

Mes tik neseniai grįžom, gaminamės salotas su šamu, tai kirsiu kaip priklauso, nes tokia esu alkana :D 

Atsakyti

Svenciu svenciu - sampes  ikaliau, saltienos prisiviriau, rytdienai teatrui rubai paruosti, galiu jau ir pailseti

Atsakyti

Sveikos!

Aš ir vėl naktinėju, kakavą geriu, eisiu neužilgo miegoti, nes pasivargo. :)

Mickut, dideliausi sveikinimai su gimimo diena! Spalvingų Tau metų ir daug naujų potyrių! :)

Mouette, o paskaitos Tau kasdien? Dirbi ir kasdien darbe? 

Man paskaitų nebūna tik antradienį, o dirbu 4 dienas per savaitę. :) 

Rytoj iš ryto važiuosiu paso darytis, fu kaip nemėgstu dokumentams fotografuotis.. :rolleyes: 

Atsakyti