Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

As jau cia. ankstyva, prabudau jau puse 5, dar galvojau uzmigsiu, bet niekaip- mintyse maistus delioju- ka kur pirkti, kaip ka ruosti  :D 

Prisnigo vakar  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Labassss rytassss :) 

Kava ir aš laukiu kompanijos :ax:​ 

Atsakyti

Mickut, dideliausi sveikinimai su gimimo diena! Spalvingų Tau metų ir daug naujų potyrių! :)

:rolleyes:

Aciu  :4u:​ 

Atsakyti

Mickute7,aš irgi panašiai nuo 4.30 prabudau :D  Irgi apie maistus galvoju :) 

Pasakok ką gaminsi skanaus? :rolleyes: 

Mouette,žinau žinau kaip "mėgsta" Žmonės dokumentinėms nuotraukoms fotografuotis :D  Nes virš 5 metų dirbau šitam reikale,tai oi kiek prisiklausydavau,kiek kartų perfotografuoti reikdavo :D  Manęs irgi liepą laukia šis "malonumas" keisti pasą,Dukrai jau dabar reik daryti :) 

giega,kur Tu ? nepasirodiai vakar vakare? :) 

Almost,darbais aišku užsivertusi :rolleyes: 

*Voque* primink kur Jūsų kelionė ? Lyg irgi link Vokietijos ar maišau?

BigBang,kaip sekasi Mažajai su košėm draugauti :)​ 

Atsakyti

Labassss rytassss :)

Kava ir aš laukiu kompanijos :ax:​ 

As pirma, tai as kompanijos siandien laukiu  :P​ 

Atsakyti

Kam to sniego tiek reikėjo priberti....ect...gi pasavaris :D 

Reiks eit mašiną nusivalyti,bus rytinis sportas :D 

Kitą savaitgalį vėl į Druskininkus išvažiuojam. Vienai parai,su Uošviais :wub:  Nes kai buvo Jų jubiliejus,tai įteikėm gėlių ir pasakėm "kad šį kart ne mes Jums dovanas dovanojam,o norim,kad Jūs mums padovanotumėt save vienai parai" :)  Ir tik datą pasakėm. Tai va išsinuomavom butą,nuvažiuosim visi,nueisim į vandens parką,nes nu juokinga,Uošviai belekiek užsienio šalių išmaišę,o vandens parke nebuvę :)  Ir tada vakarienė,tortas,pokalbiai,svarbiausia visi kartu pabūsim :wub:  o ir datą rinkau neatsitiktinai išvykai,nes tą savaitgalį Uošvių 35-tos vedybų metinės. Sekmadienį pasivaikštinėsim po parkus dar kur ir namo :)  

Šį savaitgalį Kaziukas pas mus,reiks kažkaip aplankyti :)​ 

Atsakyti

As pirma, tai as kompanijos siandien laukiu  :P​ 

Taip taip :) 

Bet aš greitai atbėgau :D​ 

Atsakyti

Mickute7,aš irgi panašiai nuo 4.30 prabudau :D  Irgi apie maistus galvoju :)

Pasakok ką gaminsi skanaus? :rolleyes:

vis mastau  mastau- karstam  vistienos suktinukai, isukti i ruk. sonine, idaryti su mar. paprikomis, bulviu kose, prie karsto kazkokiu zaliu  salotu  paruosiu, o siaip be abejo silkute- viena su dz. gybais, kita - mar.agurkai- bulves-kiausiniais majonezas, turiu namie  konservuoto  karsio drebuciuose, aisku kiausiniai idaryti su kumpeliu, keptos blauzdeles, saltiena, sumustiniai su lasisa, vieno kasnio  sauksteliai- kazkokios  varskes uztepeles, vieni su ikriukais, kiti su vytintu kumpiu , ridikeliai- agurkai -su  kalakutiena ir majonezu, mar.pievagrybiai, morku misraine, liezuvio vyniotinis, pelesinis suris su  vynuogemis. daugiau.... ai jau nezinau. Tortas  :bigsmile:  :ax:​ 

Atsakyti

Kam to sniego tiek reikėjo priberti....ect...gi pasavaris :D

Reiks eit mašiną nusivalyti,bus rytinis sportas :D

Kitą savaitgalį vėl į Druskininkus išvažiuojam. Vienai parai,su Uošviais :wub:  Nes kai buvo Jų jubiliejus,tai įteikėm gėlių ir pasakėm "kad šį kart ne mes Jums dovanas dovanojam,o norim,kad Jūs mums padovanotumėt save vienai parai"

Šį savaitgalį Kaziukas pas mus,reiks kažkaip aplankyti :)​ 

diena bus pliusas ir bus pliurza....  maciau jau vakare kaip visos masinos pasislepe po  snieguciu .

Sauniai cia jus uosviams sugalvojot !!!!

Man kazkaip nepavyksta i Kaziuka patekti  :P  vis ne ta savaitgali ispuola  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas! Sveikinu visas ir tuo pačiu save su kovo 8-ąja :4u: 

Mickute, oho kiek gardumynų, tikras baliukas :bigsmile: ar daug bus žmonių?

R’s, taip skrendam į Vokietiją, į Berlyną, reikia jau pradėti žiūrinėti ką aplankyti, kur nueiti :ax: 

Pas mus vakar taip pat sniguriavo vakare, žiūriu nežada trauktis žiemužė :ax: 

Atsakyti
Labukas

Su kovo 8 4u.gif 4u.gif 4u.gif Net per angliska radija sveikino moteris-su tarptautine moters diena,nors siaip ji cia nelabai populiari,ner(o gal nemaciau) tokiu atviruku biggrin.gif O ju cia yra visiems gyvenimo atvejams biggrin.gif

Jooo,paskaicius Mickutes pasiruosima,balius tikrai nemazas bus biggrin.gif

PAs mus saulyte,pauksciukai ciulba,silta,tikras pavasaris wub.gif

VAkar kazkaip tingejau jau rasyt...Perskaiciau dar vaziuojant,labai kamsciu daug buvo,virs valandos atgal vaziavau,kai ten 30min kelias...
Atsakyti

oho Mickutės meniu :blink:  :wub:  Noriu ir aš į balių :D  Ar galiu Mickute? :D 

Aš taip pat siunčiu sveikinimus Moters dienos proga! :oro_buckis: 

Atsigėriau kavytės,einu toliau dirbti :)​ 

Atsakyti