Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pasikavinau, priešpiečiausiu dabar :) smagu žiūrėti į vyrus, visi su glėbiais tulpių, su saldainiais :rolleyes: MB vakar irgi apsirūpino dviem glėbiais, daug moterų turi :D 

Atsakyti

Kam to sniego tiek reikėjo priberti....ect...gi pasavaris :D

Reiks eit mašiną nusivalyti,bus rytinis sportas :D

Kitą savaitgalį vėl į Druskininkus išvažiuojam. Vienai parai,su Uošviais :wub:  Nes kai buvo Jų jubiliejus,tai įteikėm gėlių ir pasakėm "kad šį kart ne mes Jums dovanas dovanojam,o norim,kad Jūs mums padovanotumėt save vienai parai" :)  Ir tik datą pasakėm. Tai va išsinuomavom butą,nuvažiuosim visi,nueisim į vandens parką,nes nu juokinga,Uošviai belekiek užsienio šalių išmaišę,o vandens parke nebuvę :)  Ir tada vakarienė,tortas,pokalbiai,svarbiausia visi kartu pabūsim :wub:  o ir datą rinkau neatsitiktinai išvykai,nes tą savaitgalį Uošvių 35-tos vedybų metinės. Sekmadienį pasivaikštinėsim po parkus dar kur ir namo :)  

Šį savaitgalį Kaziukas pas mus,reiks kažkaip aplankyti :) 

Kaip jūs fainai sugalvojot :) perspejai kad maudymosi kostiumeliu reikes? :D zino kur vaziuosit? :) 

as prisedau kavytes ramiai isgert kol maziuke miega :) 

na mazoji mano tai visai noriai valgo. Bet bulves su morka nemegsta - cia atsakymas R’s - valgo tik sadzia bulve su cukinija, pastarnoka :) 

Atsakyti

Agą visur tik Vyrai su gėlėm šmėžuoja,gražu :) 

BigBang Uošviai dar nieko nežino ir neįtaria :D  Bet pirmadienį važiuosiu pas Anytą pasiarbatinti ir perspėsiu kokius daiktus turi pasiimti :) 

Atsakyti

Laba diena  :) 

Atbėgu trumpam tarp darbų, reikalų ir galvojimų.

Su mūsų diena, moterys! Kaip sakoma - aišku, kad moterys dirba lengviau ir greičiau, nei vyrai. Tiesiog jos viską padaro teisingai ir kaip turi būt iš pirmo karto  :rolleyes:  :D Tai ta gaida  :wub:  :4u: 

Vakar buvau treniruotėj, smagiai pasportavom, buvom tik dvi panelės ir treneris. Visi kiti dar iš po sniego atsigaut negali matyt  :hmm:  :rolleyes:  :D Bet man žymiai labiau patinka, kai mažiau žmonių susirenka  :) Tada vos ne kaip individuali treniruotė gaunasi.

Šiandien darbe susikeičiau pamainom ir šiek tiek ilgiau užtruksiu. Visokių reikalų, darbų turiu, tai palauksiu vyro, kol susirinks mane iš ofiso. Nežinau dar, nei ką vakarienei gaminsiu, nei ką pietums valgysiu  :D 

Darbe šiandienos proga maišelį guminukų gavau  :lol:  :lol:  :lol: Nu vis šis tas  :) 

O daugiau neturiu ką papasakot. Viską skaitau, bet nebežinau ką ir pakomentuot  :D 

mickutes meniu kaip visad skaniai susiskaito - tokie tikri ūkiški lietuviški baliai  :wub: 

R's su planais ir idėjom visiems visuomet stebina  :) 

giega kaip Tu, morališkai nusiteikus operacijai jau?  :) 

Mouette darboholikė mūsų  :D 

BigBang mamulis užimtulis  :)

Voque Tau bučkių šimtą siunčiu. Tiesiog  :D  :wub:  :wub: 

Skanios kavos visoms ir gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Ooooo aš bučkius priimu :D  :wub: man tinka :D 

Atsakyti

oho Mickutės meniu :blink:  :wub:  Noriu ir aš į balių :D  Ar galiu Mickute? :D

prasom, uzteks ir vietos ir vaisiu

Atsakyti
oi,Almost,net neprimink,is kart spaudimas soka..
Atsakyti

Giega, laikykis! Tikiu, kad baimės daug, bet stipri esi, viską ištversi :4u: 

Oi kiek daug gėlių šiandien gavau, nuo SB dar vyno, skanumynų, bet išlėkė dar darbuotis, vakarosiu viena :) galvoju kaip pasilepinti :rolleyes: 

Atsakyti
TAi svenciat kovo 8 taja bigsmile.gif
MAne tik zodziu pasveikino biggrin.gif MB irgi uzsidirbo,neaisku kada gris...Nakti kazkada,bet gal nelabai velai...Darba pakeite,tai reikia dirbt,o ne tik vaidint dirbanti biggrin.gif

Sugedo indaplove...Is pradziu neisleido vandens,taip issemiau,vel ijungiau,vel iki galutinio vandens isleidimo ir ismeta klaida...Vel issemiau ir daugiau net nebeprisileido vandens...Kazkoks filtras uzsikimses greiciausiai...Reiks atitraukt,ziuret...O dabar tenka rankytem indus plaut biggrin.gif
Atsakyti

ir as jau pagaliau namie. Darbe ryte vadybininkas prabego su tiulpanais, paskui per pietus visi  vyrai susimete mums po 3 tulpes, saldainiu dezute padovanojo, 2 tortai, sampes  :P nu visai skaniai diena prabego. grizau, tik greit persirengiau, uzvalgiau ir vel i trasa. spektaklis  patiko, siaip saleje buvo daugiau moteru  :P  isejom  apsipatenkinusios ir dar 6   atvaziavom i Sava i Ciliaka, tai dar po kokteiliuka pasiemem, ledu deserta susveiciau, taip skaniai atsigaivinau, dar koleges paveze arciau namu. einu rengtis ir i lovyte- ryt laukia ilga diena

Atsakyti

Labas vakarelis!:) su musu diena! 

Uzbegu trumpam pasivaidenti, baigiau krautis daiktus, nes ryt per pietus isvaziuoju i organizacijos konferencija, tokia kaip rugseji ir pries daugiau nei menesi buvo!:) Grisiu sekmadieni vakare ir nujauciu, kad puse pirmadienio ilseeesiuos! :D 

Kitą savaitgalį vėl į Druskininkus išvažiuojam. 

Kaip faina! :) svarbiausia dabar, kad jau ir su oru viskas tvarkoje butu!:)

oi,Almost,net neprimink,is kart spaudimas soka..

Laikykis, Giegut! 

Atsakyti

Giega - sekmes ryt ;) 

Atsakyti