Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

QUOTE(R's... @ 2018 04 17, 03:51)
<p>Man vakar buvo tikras pirmadienis-sunkiadienis biggrin.gif 

Man siandien -sunkiadienis biggrin.gif KAzkodel antradieniais pas mus labai daug darbo buna..I skitos puses,kaip vaziuoji tuo paciu ratu,taip ir vaziuoji,tik sustot dazniau reikia biggrin.gif Tiek kad jau mokyklos po atostogu,tai apie 15h kamsciai prasideda...

QUOTE(R's... @ 2018 04 17, 03:54)
<p>giega,kokias gėles sodinai?
Kodėl mezginį ardei? biggrin.gif </p><p></p><p>

Sodinau 2 rusiu hortensijas ir pakaisiojau palei tvora kardeliu..KArdeliai gali ir neaugt,cia siaip,is sportinio interese biggrin.gif O dar katinas jiems padejo...Nu kokius 5 iskapste blink.gif Zeme supurenta,minksta,pazaide mat..Ir dar viena hortensija iskase..NA lygtai nesulauze,tai ikisau atgal...
o megztukas nesigauna kaip turetu,uz tai ir ardyt reikia biggrin.gif LAbai numazinau kakla...Bet vakar taip ir nepaemiau i rankas biggrin.gif Prie kompo uzsisedejau biggrin.gif Kosmetikos truputi uzsisakiau..Is Yves Rocher gavau laiska,kad gausiu dovanu uz 50£ ir nemokamas atvezimas,nesvarbu uz kokia suma perku,tai grynai del dovanu nusipirkau krema biggrin.gif O is kito puslapio kvepalu isimeciau pora buteliuku,vienas is ju maziukas,tik 10ml,bet noriu kelionems turet,kad nereiktu didelio butelio veztis..DAr tusa,o tai baiginejas,dar lupdaziu biggrin.gif
Atsakyti

Stai ir as.  padirbejom vel ilgiau, grizdama namo islipau prie Savo, turejau klientei prekes atiduoti, tai dar biskeli po pardes pasivaiksciojau klientes belaukdama. grizus is karto i virtuve, tada sekmadieni taip ir neiskepiau varskes apkepo, tai va dabar jau orkaiteje kepa, sukroviau rytdienai pietus, MB visus indus isplove, dabar laukiam apkepo. siandien kazkaip greitai diena darbe prabego, nuo pietu sededama dirbau, tai ne taip pavargau. ui  darbu  pabaigos dar mums   nesimato  :P  cia pries  gera menesi tai laika stumem, o dabar ziurim kaip spet i terminus. ir vis dar  nauji uzsakymai eina. ir dar tokiais kiekiais. kad dar teks papluseti  :ax: 

Atsakyti
As irgi jau po darbo..Ilgai siandien...O cia ramuma biggrin.gif
Atsakyti

Aha, kazkur  visos issilaksciusios  :P  as dar serialus per TV spoksau, bet jau tuoj irgi griusiu i lova 

Atsakyti

Aš tai kaip visada vakarais tai šen, tai ten :) buvo draugai užsukę, truputį pasibuvom, paplepėjom, apsukom ratą aplink miestą, vėliau su SB pavakarieniavom, susiruošiau rytojui maistą, iki parduotuvės nuėjom pasivaikščiodami ir tik dabar va ilsėtis einam :rolleyes: kodėl tos dienos taip greit lekia aš nesuprantu, net ne dienos, o savaitės :B ypač pastaruoju metu :hmm: 

Vakarienei buvo varškes/ brokolių/morkų keksiukai su ožkų sūriu, mmm skanu :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytelis

Oi kaip skaniai nuskambejo  Voque keksiukai  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Kur rytine kompanjone  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas, as vis dirbu.

Mazei traukiasi spuogiukai, mazeja, bet dar geriam vaistus nuo alergijos, bet I darzeli eiti jau gali. 

Atsakyti

Labas rytas, damos :) kaip pailsėjot? kaip nusiteikusios dienai? :mirksiukas:

Oi kaip skaniai nuskambejo  Voque keksiukai  :bigsmile:​ 

Aš labai mėgstu tokius daržovių kepinukus įvairius, nes greit pasigamina, o ir fantazijai ribų nėra :ax: 

Labas rytas, as vis dirbu.

Kažką daugiau papasakok, mes čia dalinamės kasdienybe, o iš to ir išsivysto pokalbiai, taigi prašom jungtis drąsiai :mirksiukas: liuks dėl mažiukės, svarbu, kad gerėja :4u:

Atsakyti
Labukas

Dar viena grazi silta diena bigsmile.gif Siandien bus +23 bigsmile.gif Ryt is vis +27 bigsmile.gif Kepsiu biggrin.gif Reikia gal nuo saules kremu pasipurkst..O tai as kai tikra vairuotoja bunu-viena ranka idegus,kita balta biggrin.gif biggrin.gif

Kur R's is pat ryto dingus ?O Almost dar neturejo grizt is atostogu ?Va ir as biski su klausimais biggrin.gif
Atsakyti

Eina sau, Giega, vasarėlė pas Jus, smagu :) pas mus truputį atvėso, nors saulėta, bet 10 lyg laipsnių kažkur, o dar vėjuota truputį, tai tikrai dar pasisaugoti reikia :rolleyes:

Aš nežinau kur visos dingusios, auuuuuuu laikas grįžti! :B :ploja2: pasiilgau išsamių Almost postų :bigsmile: 

Atsakyti

Labas Pupos Uogos :) 

R's...pramiegojo rytinę kavą šiande :D  :D 

Naktį gerklę skaudėti pradėjo,tai prastai miegojau su prabudimais,tada į rytą užmigau,tai ir liko mano ankstyva kava :unsure: 

Atsakyti