Man siandien -sunkiadienis

Sodinau 2 rusiu hortensijas ir pakaisiojau palei tvora kardeliu..KArdeliai gali ir neaugt,cia siaip,is sportinio interese

o megztukas nesigauna kaip turetu,uz tai ir ardyt reikia

Stai ir as. padirbejom vel ilgiau, grizdama namo islipau prie Savo, turejau klientei prekes atiduoti, tai dar biskeli po pardes pasivaiksciojau klientes belaukdama. grizus is karto i virtuve, tada sekmadieni taip ir neiskepiau varskes apkepo, tai va dabar jau orkaiteje kepa, sukroviau rytdienai pietus, MB visus indus isplove, dabar laukiam apkepo. siandien kazkaip greitai diena darbe prabego, nuo pietu sededama dirbau, tai ne taip pavargau. ui darbu pabaigos dar mums nesimato cia pries gera menesi tai laika stumem, o dabar ziurim kaip spet i terminus. ir vis dar nauji uzsakymai eina. ir dar tokiais kiekiais. kad dar teks papluseti
Aš tai kaip visada vakarais tai šen, tai ten buvo draugai užsukę, truputį pasibuvom, paplepėjom, apsukom ratą aplink miestą, vėliau su SB pavakarieniavom, susiruošiau rytojui maistą, iki parduotuvės nuėjom pasivaikščiodami ir tik dabar va ilsėtis einam
kodėl tos dienos taip greit lekia aš nesuprantu, net ne dienos, o savaitės
ypač pastaruoju metu
Vakarienei buvo varškes/ brokolių/morkų keksiukai su ožkų sūriu, mmm skanu
Labas rytas, damos kaip pailsėjot? kaip nusiteikusios dienai?
Oi kaip skaniai nuskambejo Voque keksiukai
Aš labai mėgstu tokius daržovių kepinukus įvairius, nes greit pasigamina, o ir fantazijai ribų nėra
Labas rytas, as vis dirbu.
Kažką daugiau papasakok, mes čia dalinamės kasdienybe, o iš to ir išsivysto pokalbiai, taigi prašom jungtis drąsiai liuks dėl mažiukės, svarbu, kad gerėja